Merhab a canım bu ne neşe nazar değmesin.
Ulaşıyor ulaşıyor....
Boyum 167 canım dukan değilde karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum. 50 kbyi geçmemeye çalışıyorum..
Bu saatte Tünaydın diyim ben tatlişkomGünaydıınn yol arkadaşlarımm, güzel musmutluu bol -'li bir gün geçirmeniz dileğiyle..
gece bekçisi ben olayım sonra vardiye değişelim görevi sana devredeyim.Uyanınn uykucu sultanlarrr
Hanımlar içimizdeki bu isteği motivasyonu hiç kaybetmeyiz inşallah Allah'ım daha çok versin.
Yardımcımız olsun, hayırlısıyla sağlıkla kurtulalım bu tüü kaka kilolardann
Ben işi çok sıkı tutmaya karar verdim inşallah şeytana uymam da güzelce ilerletirim.
ulaşmazmı cnmDepresif olmaya yatkın biriyim kendimi canlı tutmaya çalışıyorum karşılıklı neşelenelim diye.
Eğer oraya kadar ulaşıyorsa ne mutlu bana
Grubumuz canlı olsun istiyorum
gözün aydın tatlımBen de dünkü menümü yazayım müsaadenizle
Sabah: 1 dilim uno light denge ekmeği, bol domates, salatalık, biber, kıymalı yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, şekersiz çayım
Öğle: Kıymalı menemen, 1 dilim sabahki ekmekten, 1 kase yoğurt
Ara: Yarısı süt-su karışım neskafe (tatlandırıcılı)
Akşam: Kavurmalı yumurta, şekersiz çayım
Ara: Yulaf kepeğinden az tatlandırıcılı tarçınlı çok az yağlı helva yaptım sütle küçücük bir kase
Ara: 1 şişe sade maden suyu
yaklaşık 1.5 litre su akşama kadar
bu menünün sabahına yani az kh çok protein sabahına -900 gördümmmm mutluyum kızlar açlığınızı proteinle kapatırsanız eksiler olarak size dönerr
Sende öylesin cnm. Sizin enerjiniz yansıyormerhaba kızlar baya enerjık gordum sızı supersınız.. bu konu acıldıgndan berı baska foruma goz bıle atmıyorum dogru duzgun..bız boyle beraber hem destek oluyoruz cıddı manada sık kullanılanlarımın en ustundesınızzz..
orucluyken pek yazıcak bısey bulamıyorum gunduzlerı.. hala regl olmadım ınanılmaz duzensız bı adet goruyorum.. bayramın ıkıncı gunu kuzenımın dugunu de var bakalım ıns o zamana denk gelmez.aksama yıne mısafırımız var yemegımı yıyıp dısarı kacıcam hemen, kızlarla bulusucaamm bayram alısverısı ama bısey almayı dusunmuyorum ben, zayıflayınca hepsı cop oluyo daralttırmayı sevmıyorum pek fazla.. bu arada yurucegm mesafeyı sıze aksam tam solemek ıstıyorum.. bıldıgınz ıyı bı uygulama varmı adım sayar tarzında play storeda .??
Selam güzeller
Tabi ben sabah yatınca öğlen kalktım normal olarak
Bugün gelen gidende yok
Sizin maşallahınız var
Bu saatte Tünaydın diyim ben tatlişkom
gece bekçisi ben olayım sonra vardiye değişelim görevi sana devredeyim.
ulaşmazmı cnm
Herkesin karakterini yazdıkları yansıtıyor
Bu canlılığın hepimize bulaşsın
gözün aydın tatlım
Arada tabiki böyle şaşırtmalar yapılabilir
Ama günlük bu kadar yumurta sıkıntı yaratır
Sende öylesin cnm. Sizin enerjiniz yansıyor
Daha bitmedimi misafir faslı
Bende adımsayar konusunda çok kararsız kaldım. Baya bi baktım çok pahalılarıda vardı
Ben pek güvenemedim orta yollu bişey aldım
Yürüyüşe gittiğimde alıyom yanıma
Bileğe takılanlar varya onlar pek iyi değilmiş
Kol her hareket ettiğinde sayıyormuş
En sağlıklısı bele yada ayağa takılanlarmış
İstersen telefona indirilen uygulamalar var ama o zaman tlf hep yanında taşıcantesekkur ederız ablacımya bende ılk defa ıhtıyac duydum adım sayara, hıc saymamıstm mobıl uygulama varmı dıye soruym dedımm.. mısafırler hıııcc bıtmıyo kıı neyse bende ev temızlıgı bılmem ne derken hareket edıyorum.. ramazan dıye aksama kadar yatıyodum yoksaa
bugunluk bakıyım bı ıyı bısey bulabılırsem haber verırm sıze de.. adımdan kac m/km yurudugme bakarım asagı yukarı ıyı olurİstersen telefona indirilen uygulamalar var ama o zaman tlf hep yanında taşıcan
Ben tercih etmiyom o yüzden
Muskacım dün iş yaparken bi ara bakmıştım telaştan yazmayı unutmuşum bugün aklıma geldiKızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)
Uff boya işi hala bitmedi bütün ev ayakta her odada biri var sıcak zaten vallahi içime sıkıntı bastı ya.Şu ev bi yerli yerine otursaydı, regl de yaklaşıyor. Ya tam kilo vermeye adapteyken şişirip moralimi bozcak bu Ne bu kadınların çektiği yahuu..
Bende geçtiğimiz şubatta boya yapmıştımUff boya işi hala bitmedi bütün ev ayakta her odada biri var sıcak zaten vallahi içime sıkıntı bastı ya.Şu ev bi yerli yerine otursaydı, regl de yaklaşıyor. Ya tam kilo vermeye adapteyken şişirip moralimi bozcak bu Ne bu kadınların çektiği yahuu..
Kız daha 10 dak önce incecik olacaz diye yazdın ne ara yaptın bakalım, bide tabi ne olduğu önemliben bı yaramazlık yaptıımm
ben cay pek ıcmıyorum ıcınce tek seker.. kahve sekersııızzz canım cektıBugün hava çok güzel
Sıcak bunaltıcı değil birazda rüzgar var
Şimdi bahçede oturup kahve içmek vardı boş boş hiç zevk almıyom
Bu arada kızlar çaya kahveye şeker atmıyonuz değilmi
Kız daha 10 dak önce incecik olacaz diye yazdın ne ara yaptın bakalım, bide tabi ne olduğu önemli
tartıldımm.. haftada bı defa tartılmayı dusunuyodm.. az once dayanamadm tartıldm
Yaptığın yaramazlık bu olsun canım ben de bir şey sandımmm
Hay Allah iyiliğini versin bende bişey yedin sandımtartıldımm.. haftada bı defa tartılmayı dusunuyodm.. az once dayanamadm tartıldm
Hay Allah iyiliğini versin bende bişey yedin sandım
Ee sonuç ne çıktı
Kim oruç kim değil unutuyom değilsen sabah harici tartılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?