Bende buna çok memnun oluyom cnmInsallahhh Walla senin destegini goz ardi edemem. Kirmadan incitmeden Lafini esirdemeden soluon Supersin bak sozumu tuttum gecen cumadan beri sifir kacamak cok iyi motive ediosun bizi
Anladim.. tamam bende size katiliyorum uzun sureli dusunuyorum zaten vericez insallah 40nci gunumdeyim.. 7 kilo vermis oldum.. devam devam.. cok heycanliyim 70 e 7 kilom kaldi....
Benim düzlestiricim eskidi yeni bi tane almayı düşünüyorum ama hangi marka alacagimi bilemedim saçım ne ince telli ne kalın telli ama baya kabarık ve kıvırcık sizinde aranızda benim gibi saçı olan varsa ve hangi marka düzlestirici kullanıyorsunuz söyler misiniz acabaTabi tatlım birimizin olmasa diğerimizin bi fikri vardır
Aminnnnn kız hep beraber inşallahAyyyy zuhal ablaaaa sen cok yasaaaa gul gil karnim agridiiii allah iyiligini versin arti kilolarini alsin
Hosbuldummhoşgeldin aramıza
Füsunum yaa yesene tavuğun yanında mis gibi salataiyi akşamlar kızlar
menüm
sabah saat 10.30
evde tam buğday ekmeği kalmamış o yüzden bir dilim beyaz ekmek yedim
biraz labne peyniri
yarım kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 yumurta
akşam 19.00
az derisiz yağsız tavuk
1 küçük kase pul biberli yoğurt
7.TAKIMIN çok tatlı insanların olduğu bir grup fakat benim yapima çok uymadığı için tekrar donemedim bir türlü başka hiçbir sebebi yok ben strese girdiğimde kasilip kalan ve gr veremeyen biri olurum senin yazını okuduktan sonra ilk sayfadaki yazında bahsediyorum bana uygun olduğunu düşündüm şimdi sana sormak istiyorum yargılamadan gerçekten önce huzurun olduğu bir sayfaysa burası beni kabul edersen sevinirim belirtmek istiyorum gerçekten kilo vermek için gelirim
Tatlım ne yazıkki bu konuda yardımcı olamıcam ben almanyadayımBenim düzlestiricim eskidi yeni bi tane almayı düşünüyorum ama hangi marka alacagimi bilemedim saçım ne ince telli ne kalın telli ama baya kabarık ve kıvırcık sizinde aranızda benim gibi saçı olan varsa ve hangi marka düzlestirici kullanıyorsunuz söyler misiniz acaba
Füsunum yaa yesene tavuğun yanında mis gibi salata
Bak son günlerde hiç sebze salata yemedin
Evet senin isinde zor sole bi dusundumdeBende buna çok memnun oluyom cnm
Hep diyorum ya burda birbirimize emek veriyoruz hele emeklerimizin boşa geçmediğini görmek daha büyük mutluluk
Ben de Size öyle söylediğim için bende kaçamak yapmıyorum
Kendim yaparsam sizi nasıl eleştiriyim demi
Hosbuldumm
Tatlım Sende adını söylememiştinbende menümü yazayım
09:30 2dl kepek ekmeği peynir 4 zeytin salça domates salatalık çay
14:30 1 şeftali
15:00 mercimek çorbası-1dl ekmek -az tavuklu patates yemeği yoğurt salata
18:00 1 armıut
19:30 mercimek çorbası-4yk fırında -1dl ekmek sebze yoğurt
3 küçük incir
Dosya ekle bölümünden koyabilirsin cnm ama o zaman herkes görür
Tebrikler güzelim ne büyük mutluluk zaten bu sabrının karşılığıda böyle olurkızlar bu arada nasıl oluyor anlamadım ama bugün tartıda 59.9 çıktımsonunda gördüm 5leri
Kızlar yarışma takımlarında 2 aya bir analiz yapılıyor kim Kaç Kilo verdi diye
Bu zaati aaliniz orda 1.oldu
Ama geçen seferde olmuştum yeni bişey değil hani
Tmm cnm seni izledimCanım bende seni izlesem gorebilir miyim fotolari? acaip motivasyona ihtiyacim var
Tmm cnm seni izledim
Ama gurubdan olmadığın için sonra silicem
Yada istersen sende katılabilirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?