Sağol canım, ama diğer kızlar kadar guzel değilim maalesef. Topik maşallah güzeller geçidi.
Gunaydinnn kizlar bu hafta kacamak yaptimmi yoooook yapmasim hala 80ustuyum ammmmannn offf saglikli falan beslenmiyomm birakiyorum
Sinirden aglicam
mimoza1974 @muska77
cok tesekkur edermm.. daha vermem gereken 10 kılo fılan var.
burd ılk resımlere gore 5-6 kılo vermıs halım. farkedılıyosa az cok mutlu oldummm..
@EMELinEMELi burdada buldum3 ,4gundur bu topıgıde dıkkatlı okuyorum bir birbirinize ne kadar guzel destek oluyorsunuz bende başka topıkteyım orayı çok sevıyorum arkadaşlar sağolsun hiç yanlız bırakmıyolar sızn topıkte oyle emeli gorunce yazmak ıstedım kılolarla çektıgımız bu ezıyetten ınşallah hep birlikte kurtuluruz bütün gün başaranların yazılarını okuyorum başka topkıllerde onerılen bışeler varmı dıye :)
Kabul edersenız bende burayada yazmak ısterım 1 aydır dıgee topıkteyım sayelerınde moralım bozukken yemege saldırma huyumdan vazgecmeye başladımhepınıze başarılar dılıyorum
Tatlı krizi diye bişey yok güzelim
O şehir efsanesi
Cuma tartıdaki mutluluğunu düşün
Bak ben yedimde ne oldu
Bana Kalan sadece artılar
Litresi sana 50 tl den olurÖzlem sen benim ilk hedef kilomdasın
Beni gaza getirde ay sonuna bende 6 ları göreyim
Benimde gaz istemediğim kimse kalmadı
Yakında gazdan boğulacam
Lutfen ozlemleri belirtelim bu arada adasimla boy ve kilomda ayni cok enteresanozlemim.g.olsun canim :)
Sagol guzel sozlerin.icin insan kwndini begendikce guzellesiyor bu cok dogru bi dusunce dimi
Zuhal ablam senin de az kaldi basarmamiz icin bu hafta feyzanin dedigini yapalim sifir kacamak olur mu?
Lutfen ozlemleri belirtelim bu arada adasimla boy ve kilomda ayni cok enteresan
Ben butun ozlemleri ustume aliyom yoksa :-(
Düzenli paylasim derken gun boyunca ne yedigimizi mi yapcagiz. ?Düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin cnm
Kendini tanıtırmısın önce
Bende öyle mesela bendenmı bahsedıyorsun dusunuyorum
Hosgeldin cnmDüzenli paylasim derken gun boyunca ne yedigimizi mi yapcagiz. ?
HosbulduK :)Hosgeldin cnm
bugun yogundum cnm yazamadim sana tekrar hosgelfin
Kendini tanitmadin sanirim daha ben ozlem cnmHosbulduK :)
Hoşgeldin :)Düzenli paylasim derken gun boyunca ne yedigimizi mi yapcagiz. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?