- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
:)) bende tartilim dimi
Aman kuzum bi onun içinmi kendini harap ettinEvwt olabılır bıde ben tartımla oynamıstım 71 gosterıyodu o kadar uZuldum agladım hatta salona gıttım 69,700 cıktım o gunden berı yazarken 66 yazıyorum :)tartının pılını degsıtım kendısı toparladı :)
Oncelikle memnun oldum.ilginiz icin cok tesk Fransadan katiliyorum 29 yasinda yim 3 cocuk annesiyim 1 sene once dogum yaptim.86 dogum à girdim 11 ay kizimi emzirdim.ve sonra diyete basladim.1 ay dukan yaptim,80.5 dan 69 dustum.ve dayanamadim biraktim.ve bundan sonrasini dikkat ederek vermek istiyorum.ve desteginiz e ihtiyacim var artik diyet yapamiyorum.motive yok.yoruldum cok konustum ya pardon:)Emine hoşgeldin tekrar cnm
Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk annesi ve 1 haftalık babaanneyim
Kilo ve boyum nickimin altında yazıyor
Paylaşım derken öncelikle gün içinde yediğimiz içtiğimiz suyu sporu akşamları liste halinde yazıyoruz
Pazartesi ve cuma tartı günümüz
Cuma liste yapıp derecelendirme yapıyoruz yarın görürsün
Bunun haricinde gün içinde her konuda yazıp sohbet edebiliriz
Tabi menü yorumları da yapıyoruz
Biraz kendinden bahsetsene
Ne yapıyon ne ediyon yaşın kaç Vs.
Ve suan geri 70 oldumOncelikle memnun oldum.ilginiz icin cok tesk Fransadan katiliyorum 29 yasinda yim 3 cocuk annesiyim 1 sene once dogum yaptim.86 dogum à girdim 11 ay kizimi emzirdim.ve sonra diyete basladim.1 ay dukan yaptim,80.5 dan 69 dustum.ve dayanamadim biraktim.ve bundan sonrasini dikkat ederek vermek istiyorum.ve desteginiz e ihtiyacim var artik diyet yapamiyorum.motive yok.yoruldum cok konustum ya pardon:)
Düzenli paylasim derken gun boyunca ne yedigimizi mi yapcagiz. ?
Kafaya takan bırıyım ama bu kılo ıyıce cıldırttı butun duzenım degıstı dıkkat edıyorum kacamak cok nadır yapmama ragmen bıde delı gıbı spor yapıp gram verınce ıyıce taktım bıde detoks yapıp + çıkınca ıyıce sınırlerım bozuldu zaten stres herkezın hayatında var vıde ven babamı kaybettım gercı nerdeyse 3 yıl olcak ama hala dun gıbı onunda duygusallıgı var artı zor gıden kıloAman kuzum bi onun içinmi kendini harap ettin
Sen çok hassassın heralde
Hayir canim 10 gun oldu dukani birakali Düzenli ve saglikli beslenerek 5 kiloyu vermek istiyorum.dukanda cok yoruldum.1 ayda 11 kilo cok fazla gittiEminecim biz belli bi diyet yapmıyoruz
Hatta diyet yapmıyor sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
Sen nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsun
Dukana devam edecenmi
Hayir canim 10 gun oldu dukani birakali Düzenli ve saglikli beslenerek 5 kiloyu vermek istiyorum.dukanda cok yoruldum.1 ayda 11 kilo cok fazla gitti
Sen hiç kafanı takma cnmOncelikle memnun oldum.ilginiz icin cok tesk Fransadan katiliyorum 29 yasinda yim 3 cocuk annesiyim 1 sene once dogum yaptim.86 dogum à girdim 11 ay kizimi emzirdim.ve sonra diyete basladim.1 ay dukan yaptim,80.5 dan 69 dustum.ve dayanamadim biraktim.ve bundan sonrasini dikkat ederek vermek istiyorum.ve desteginiz e ihtiyacim var artik diyet yapamiyorum.motive yok.yoruldum cok konustum ya pardon:)
Füsunum sen zaten hedeftesin kuzum
Bizimi çatlatacan
Spor yapmadim zaten sadece kina sureli yuruyus vardi. Evet karnimda var sarkma1 ayda 11 kılo darısı basına sarkma yumusama oldumu
Çok güzel vermissin isallah canim yaSen hiç kafanı takma cnm
Motivasyon bizim işimiz
Bende almanyada kalıyorum
Dukanı bırakmakla çok iyi etmişin
Hiç o bu diyetine ihtiyaç yok
Sağlıklı beslenerek çok güzel verilir
Ben 1 ocakta başladım 40 kilo verdim
Son aylarda salmasaydım çoktan hedefe ulaşmıştım
Neyse kalanını beraber veririz
Seninde fazla kalmamış zaten
Spor yapmadim zaten sadece kina sureli yuruyus vardi. Evet karnimda var sarkmasimdi mekik bi kac hareket yapiyorum
Güzelim öncelikle başın sağolsunKafaya takan bırıyım ama bu kılo ıyıce cıldırttı butun duzenım degıstı dıkkat edıyorum kacamak cok nadır yapmama ragmen bıde delı gıbı spor yapıp gram verınce ıyıce taktım bıde detoks yapıp + çıkınca ıyıce sınırlerım bozuldu zaten stres herkezın hayatında var vıde ven babamı kaybettım gercı nerdeyse 3 yıl olcak ama hala dun gıbı onunda duygusallıgı var artı zor gıden kılo
Kafaya takan bırıyım ama bu kılo ıyıce cıldırttı butun duzenım degıstı dıkkat edıyorum kacamak cok nadır yapmama ragmen bıde delı gıbı spor yapıp gram verınce ıyıce taktım bıde detoks yapıp + çıkınca ıyıce sınırlerım bozuldu zaten stres herkezın hayatında var vıde ven babamı kaybettım gercı nerdeyse 3 yıl olcak ama hala dun gıbı onunda duygusallıgı var artı zor gıden kılo
Kac belin sakin sakincasi yoksa?. ne guzelBaya hızlı vermıssın benım kollarım 2 ayda 4cm ınceldı hemen hoca hareketletı azalttı bende kılodan cok sıkılasma var belım 3 ayda 7 cm falan ınceldı
Burdada tek bekar benmıyım
Ah kuzum sen zaten dikkatlisin
canım boğazım açıldı kendime hedef kilo koymazsam alıp başını gidecek 54.900 düm en son 55.900 oldum bakalım yarın kaç çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?