💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aman kuzum bi onun içinmi kendini harap ettin
Sen çok hassassın heralde

Oncelikle memnun oldum.ilginiz icin cok tesk Fransadan katiliyorum 29 yasinda yim 3 cocuk annesiyim 1 sene once dogum yaptim.86 dogum à girdim 11 ay kizimi emzirdim.ve sonra diyete basladim.1 ay dukan yaptim,80.5 dan 69 dustum.ve dayanamadim biraktim.ve bundan sonrasini dikkat ederek vermek istiyorum.ve desteginiz e ihtiyacim var artik diyet yapamiyorum.motive yok.yoruldum cok konustum ya pardon:)

Ve suan geri 70 oldum

Aman kuzum bi onun içinmi kendini harap ettin
Sen çok hassassın heralde
Kafaya takan bırıyım ama bu kılo ıyıce cıldırttı butun duzenım degıstı dıkkat edıyorum kacamak cok nadır yapmama ragmen bıde delı gıbı spor yapıp gram verınce ıyıce taktım bıde detoks yapıp + çıkınca ıyıce sınırlerım bozuldu zaten stres herkezın hayatında var vıde ven babamı kaybettım gercı nerdeyse 3 yıl olcak ama hala dun gıbı onunda duygusallıgı var artı zor gıden kılo

Eminecim biz belli bi diyet yapmıyoruz
Hatta diyet yapmıyor sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
Sen nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsun
Dukana devam edecenmi
Hayir canim 10 gun oldu dukani birakali Düzenli ve saglikli beslenerek 5 kiloyu vermek istiyorum.dukanda cok yoruldum.1 ayda 11 kilo cok fazla gitti

Sen hiç kafanı takma cnm
Motivasyon bizim işimiz
Bende almanyada kalıyorum
Dukanı bırakmakla çok iyi etmişin
Hiç o bu diyetine ihtiyaç yok
Sağlıklı beslenerek çok güzel verilir
Ben 1 ocakta başladım 40 kilo verdim
Son aylarda salmasaydım çoktan hedefe ulaşmıştım
Neyse kalanını beraber veririz
Seninde fazla kalmamış zaten

Çok güzel vermissin isallah canim ya

Spor yapmadim zaten sadece kina sureli yuruyus vardi. Evet karnimda var sarkma simdi mekik bi kac hareket yapiyorum

Baya hızlı vermıssın benım kollarım 2 ayda 4cm ınceldı hemen hoca hareketletı azalttı bende kılodan cok sıkılasma var belım 3 ayda 7 cm falan ınceldı

Güzelim öncelikle başın sağolsun

Ama dikkat ediyorum bugün hep zor veriyom dedin. Beynini böyle kodlarsan tabiki zor verirsin
Sana 2 sefer yazdım
3 ayda 8 Kilo az değilki, niye böyle düşünüyon
Herşeyden önce pozitif olacaz
Biz elimizden geleni yapalım gerisini zamanı gelince vücut halleder

Allah rahmet eylesin canım

canım boğazım açıldı kendime hedef kilo koymazsam alıp başını gidecek 54.900 düm en son 55.900 oldum bakalım yarın kaç çıkacağım
Ah kuzum sen zaten dikkatlisin
1 gün azaltırsan gider fazlalık
Sınırını kaç koydun
O kiloya gelince hemen alarma geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…