moral bozmak yok canımcım tam gaz devam kızlarrrrrrrSelam
gelelim bildirim eee
gecen hafta 65.9
bu hafta 65.4
fark 500 gr.
sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Muhteşem bravo asya!geçen hafta 75
bu hafta 73
fark 2
yüzde 2.66 yuppyyy 2 kilo daha gitti kızlarrrrrr
Bir yaşını doldursun canım ağır gelir yazık.Cananim pekmezi ne zman vermeye baslayablrz bebege? Bnmkinn 5 ayi bitti, doktrn berdigi demir ilacni vermektense pekmez vermek istiyorum ama kucuk diye erteliyorum smdilik
Sevin tabi ya +500 ol saydı?Selam
gelelim bildirim eee
gecen hafta 65.9
bu hafta 65.4
fark 500 gr.
sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
kuzum yumurtayı çiğ mi veriosun? ben ek şeyler için bi ay daha bekliym en iisiSevin canan sevin
Birgul en iyi kan.yapan yumurya ben.hergun yumurta sarisi verdim bu ay olcumde kan seviyesi muhtesem cikti pekmezi bi iki gundur veriyorum.
Sen 6 . Aydan sonra yogurt yumurtayla basla.pekmezi 8. Ay gibi ver canim (bana sorarsan)
Afiyet olsun canım.Kizlar ya camide kur ana gelen bi abla asure yapmis 1 kepce yedim yemesem cok ayip olurdu hepimize dagitti ugrasms yapmis tasimis getirmis 11 de yedim neyseki offf ne guzel asure ayine asure yemeden atlatmak uzereydim
ben göremiuorum canımcımmkızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
Super bi degisim gercekten harikasin masallah yakızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
canım ben göremiyorummSuper bi degisim gercekten harikasin masallah ya
O zaman olursun ya allah korusun ya obur sey olursa allah dermansiz dert vermesinKizlar geldim hastaneden
Kesin ameliyat olman lazim diyo
On capraz baglar kopmus arka tutuyo bacagini
Dedi onlarda zedelenirse sakat kalirsin dedi :-(
canım ameliyatını ol o zaman senKizlar geldim hastaneden
Kizlar geldim hastaneden
maaşallah Allah nazarlardan saklasınkızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?