💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar haftaya olan hedefi yazmayı unuttum hedef 71 inş önümüzdeki hafta.Ya sabah eşimde baya baya zayıfladığımı far etti daha ne kadar verecen bir kaç kilo daha ver yeter abartma dedi ayyy ne mutlu oldum ne mutlu oldummm o söylensin dursun 65 e kadar yolu varrr

geçen hafta 75
bu hafta 73
fark 2
yüzde 2.66 yuppyyy 2 kilo daha gitti kızlarrrrrr
Muhteşem bravo asya!
Cananim pekmezi ne zman vermeye baslayablrz bebege? Bnmkinn 5 ayi bitti, doktrn berdigi demir ilacni vermektense pekmez vermek istiyorum ama kucuk diye erteliyorum smdilik
Bir yaşını doldursun canım ağır gelir yazık.
Selam
gelelim bildirim eee
gecen hafta 65.9
bu hafta 65.4
fark 500 gr.
sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Sevin tabi ya +500 ol saydı?

Sevin canan sevin

Birgul en iyi kan.yapan yumurya ben.hergun yumurta sarisi verdim bu ay olcumde kan seviyesi muhtesem cikti pekmezi bi iki gundur veriyorum.

Sen 6 . Aydan sonra yogurt yumurtayla basla.pekmezi 8. Ay gibi ver canim (bana sorarsan)
kuzum yumurtayı çiğ mi veriosun? ben ek şeyler için bi ay daha bekliym en iisi

Kaçamaksız söz verdık ama hazır aşure denmişken ben komsulardan gelen aşurelerı yemedım 2 ,3 tatlı kaşıgı falan tadına baktım cunku bınamızda bır teyE var super asure yapıyor onu beklıyorum kınayın gelırde yersem ama kızmayın tamammı kesın yerım gelen cok oldu ama yemedım 2 tanesının tadına bakmıstım yengem asure yaptı yememek için gitmedım

Kizlar ya camide kur ana gelen bi abla asure yapmis 1 kepce yedim yemesem cok ayip olurdu hepimize dagitti ugrasms yapmis tasimis getirmis 11 de yedim neyseki offf ne guzel asure ayine asure yemeden atlatmak uzereydim
Afiyet olsun canım.
Kızlar ben cikmaliyim öğleden sonra gorusuruz.

Selam fıstıklar
Geçmişi okuyamadım
Öğlen gelince bakarım
Heralde herkes bildirim yapmış olur
Sonrada listemizi yaparız
Yeni kızlar bugün bizim grupta ilk bildiriminiz olduğu için
Bugünkü Kilonuzu başlangıç olarak alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…