💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
Ben de merak ettim birgüüül.
Kizlar geldim hastaneden
Kesin ameliyat olman lazim diyo
On capraz baglar kopmus arka tutuyo bacagini
Dedi onlarda zedelenirse sakat kalirsin dedi :-(
canim benim ameliyat diyorsa herkes ol ozlemcim.ne ahir ameliyatlar duzeliyoe tatlım.Allah dermansiz dert vermesin.

Emel cok kacamak yaptim hu hafta.arti cikmadim sukur tabi de yarim kilo gitmis.yediklerimi kabul ediyrm.ama yemediim seyler de var bir suru....

Neyse gecti gitti.haftaya en az 1 kilo vermek hwdegim.64.4 den az olucam insallah.

Izlemeye aldm bacim

Resimlere baslik olarak o an oldgm kiloyu yazdim kizlar:) en yeni fotoda da 84 kiloyum
Resimlere baslik olarak o an oldgm kiloyu yazdim kizlar:) en yeni fotoda da 84 kiloyum

canım o 68 li fotolar var onlar ne zamanın bayıldım çok güzelsin canikom o 6 lı olanlara geri dönmelisinnn

Iste en son 68-69 arasi gidip geliodm canm en kisa sacli hallerm yeni evlendgm zaman gecen yaz yani
himmm eh tabi bomba gibisin orda benim son 6 yilda gordugum en dusuk rakam 75 su an ama 85 e insem bile havaya ucucam 2. Bebegi dusundugumuzden ocak subat gibi o zamana 85 olsam super olur aslinda keske esimi ikna etsemde az daha ertelesek ama ikna olmaz sanmiyorum bu kadar beklememiz bile ona cooookkk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…