- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Kuzm ya cok gcms olsunKizlar geldim hastaneden
Kesin ameliyat olman lazim diyo
On capraz baglar kopmus arka tutuyo bacagini
Dedi onlarda zedelenirse sakat kalirsin dedi :-(
Saol kuzucm eskilerdn de resm yukledm insallh tkrar o kiloya ineblrmAyyy birgulll cok guzelsinnnn bayildim sana :)
Benziyoruzz senle
Ozlem saglik icin ol canim napcan digeri daha.kotuu
Sagol ablacm:)maaşallah Allah nazarlardan saklasın
Kuzum 90lardan 80lere grldm ama o eski fotolardaki halime glneye ugrasiorm iste. Zatf oldklarmda 68-69 kiloyumSuper bi degisim gercekten harikasin masallah ya
Izlrmeye aldm cnmben göremiuorum canımcımm
kızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
Kizlar geldim hastaneden
Kac kg ile evlendin birgul?Resimlere baslik olarak o an oldgm kiloyu yazdim kizlar:) en yeni fotoda da 84 kiloyum
Izlemeye aldm cnm smdi goreblrsnGoremedım ben
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Iste en son 68-69 arasi gidip geliodm canm en kisa sacli hallerm yeni evlendgm zaman gecen yaz yaniKac kg ile evlendin birgul?
Ben de merak ettim birgüüül.kızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
canim benim ameliyat diyorsa herkes ol ozlemcim.ne ahir ameliyatlar duzeliyoe tatlım.Allah dermansiz dert vermesin.Kizlar geldim hastaneden
Gecmis olsunKizlar geldim hastaneden
Arkadaslar bende iki cesit tarti var biri digital biri diger tarti hangisine inaniyim ayni tartmiyo
Izlemeye aldm bacimBen de merak ettim birgüüül.
canim benim ameliyat diyorsa herkes ol ozlemcim.ne ahir ameliyatlar duzeliyoe tatlım.Allah dermansiz dert vermesin.
Emel cok kacamak yaptim hu hafta.arti cikmadim sukur tabi de yarim kilo gitmis.yediklerimi kabul ediyrm.ama yemediim seyler de var bir suru....
Neyse gecti gitti.haftaya en az 1 kilo vermek hwdegim.64.4 den az olucam insallah.
Resimlere baslik olarak o an oldgm kiloyu yazdim kizlar:) en yeni fotoda da 84 kiloyum
Resimlere baslik olarak o an oldgm kiloyu yazdim kizlar:) en yeni fotoda da 84 kiloyum
himmm eh tabi bomba gibisin ordaIste en son 68-69 arasi gidip geliodm canm en kisa sacli hallerm yeni evlendgm zaman gecen yaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?