💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Himm.. iltihap olabilir enfeksiyonda benmde ara kanamam 2 kere oldu beni deli etmisti reglmden 20 gun once oluyodu ama sebebini cikaramadik.. yaklasik 6 ay once flan olnustu.sorada tekrarlamadi sukur. Ama stres cok etkili. Rahim filmi cekndm gecen ay sukur bsy ckmadi tupte kanallarda bi sorun yok acik. Hormonlarmda temiz ckti.
Bilmiyorum gülüm salı günü ne diçek Dr çok merak ediyorum

Kızlar akşam biyerde okudum
Eğer kişi bazal metobolizma hızından az kalori alırsa metobolizması yavaşlıyor ve Kilo veremiyomuş
Yani uzun süreli az yemeler le Kilo verilmiyor

Sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kalori civarında olması gerekiyormuş

Bide bantta yürüyenler için önemli olan kısa süreli çok hızlı yapmak değil
Orta derecede uzun süreli yapmak iyi
Tavsiye edilen 4.3 -5.2 arası gibi 70 dk
Haftada 4 gün

Kizceler dun cok kotuydum bir de telefon kndni gun ellemeye alinca braktm gttm uyuyaklamsm menu falan paylasamadim ama tek soyleyebilecegin karbonhidrat patlamasi oldugu herhalde.
Yalnz paylasmadan edemiiceim yarina durumlar ne olr belli olmaz arti cikmadan solim bari 79lari (epey sonlardan) gordumm nihayet. Hedefe yaklasmis hssediyorum rakam degisti ya:KK45: halbuki giden 300 gramvik:KK53:

Kızlar akşam biyerde okudum
Eğer kişi bazal metobolizma hızından az kalori alırsa metobolizması yavaşlıyor ve Kilo veremiyomuş
Yani uzun süreli az yemeler le Kilo verilmiyor

Sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kalori civarında olması gerekiyormuş

Bide bantta yürüyenler için önemli olan kısa süreli çok hızlı yapmak değil
Orta derecede uzun süreli yapmak iyi
Tavsiye edilen 4.3 -5.2 arası gibi 70 dk
Haftada 4 gün

10 dk orta tempo 2 dk hızlı olarakta yapmak lazım nabız arada yukselterek yapılmasıda cok faydalı ben 4,5 başlıyorum 5,5 cıkıyorum benım metobolızma hızıma gore 1250 kalorı almam lazım bende karbonı çok kestım 2 gun krıze gırdım resmen karbon ıstedı canım :KK48:bazrn serbest gun yapmak gerekıyor tabı abartmadan

Kizceler dun cok kotuydum bir de telefon kndni gun ellemeye alinca braktm gttm uyuyaklamsm menu falan paylasamadim ama tek soyleyebilecegin karbonhidrat patlamasi oldugu herhalde.
Yalnz paylasmadan edemiiceim yarina durumlar ne olr belli olmaz arti cikmadan solim bari 79lari (epey sonlardan) gordumm nihayet. Hedefe yaklasmis hssediyorum rakam degisti ya:KK45: halbuki giden 300 gramvik:KK53:
Hem karbon alıp hemde eksi oluyorsun şanslısın demekki

Vucut aradıgı yakıtı bulmuştur :KK48:bende sureklı bıseler arastırıyorım bır doktorun yazısjnda okumustum arabaya benzın koymazsanız gıtmez vucutta oyle :KK48:
Tabi cnm Hep diyoruzya önemli olan sadece kalori değil, kaliteli kalori almak lazım
Yağ yakmak için doğru enerjiye ihtiyacımız var

Aaaaa noluyor bakimmm size sissssst kendinize gelin kalkin bi t.kahvesi yapin icin hareketlu bi muzik dinleyin tamammm miii :)

Sagol ozlemcim

Kizz birgulll ben 4 gundur cok dikkatliydim +300 . Sen de bunun icin moral bozmaaa tamammiii
:KK48:yeşilçay yaptım şimdi:KK23:ya bide spordan sıkıldım sanki birazzz:eek:

Back
X