- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
abliş sakın o konuda sahip çık kendine bakkI-ıh benden hayır yok bugün. Canım da boyuna tatlı istiyo yaaa offff.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abliş sakın o konuda sahip çık kendine bakkI-ıh benden hayır yok bugün. Canım da boyuna tatlı istiyo yaaa offff.
Abla bence o bunyeden bunyeye cok degisiyo ben eger sık sık yiyim o kadar kalori aliyim hemen + lara cikiyorum az yersem guzel veriyorum aksamlari cogu zaman yogurt sebze en fazla 150 200 kaloriyle gecistiriyorum ogledede ayni sekilde elimden gelse sadece 2 ogun yerim az yersem metobolizmam cok daha iyi calisiyoKızlar akşam biyerde okudum
Eğer kişi bazal metobolizma hızından az kalori alırsa metobolizması yavaşlıyor ve Kilo veremiyomuş
Yani uzun süreli az yemeler le Kilo verilmiyor
Sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kalori civarında olması gerekiyormuş
Bide bantta yürüyenler için önemli olan kısa süreli çok hızlı yapmak değil
Orta derecede uzun süreli yapmak iyi
Tavsiye edilen 4.3 -5.2 arası gibi 70 dk
Haftada 4 gün
kız ben yesem vicdan azabı çekiyorum sende gülüyonKizzz topigimizin en sikir sikirlari anlastiniz bakimmm sizz oylebtatli matli yok.cok cektiyse k.kayisi yada k.incir ye defnemm
Hadi asyam sendee
Zaten oglen 2 tbe ve 3 etimek yedim cozuttum geneerbak ben hic uzgunmuyummm
![]()
![]()
Evde yok zaten. Almaya da yapmayada dermanım yok. Yanı tehlike yok.abliş sakın o konuda sahip çık kendine bakk![]()
Aksama firinda biber patlican dusunuyorum zuhal abla bi aksilik olmazsa. Hala kotunhssediorumDemekki dün kötü olmasa dahada güzel olacakmış
Özellikle bugün akşamı karbon yeme yarına dahada iyi olur
Bize yeme diyene bak gumletmis ekmekleriKizzz topigimizin en sikir sikirlari anlastiniz bakimmm sizz oylebtatli matli yok.cok cektiyse k.kayisi yada k.incir ye defnemm
Hadi asyam sendee
Zaten oglen 2 tbe ve 3 etimek yedim cozuttum geneerbak ben hic uzgunmuyummm
![]()
![]()
oooo süpermiş abla o zamannEvde yok zaten. Almaya da yapmayada dermanım yok. Yanı tehlike yok.![]()
ona güldüm bende abliş enerjisi süper yaaBize yeme diyene bak gumletmis ekmekleri![]()
Abla bana da oyle oluyo ayagimi kaldirmaya dermanim kalmiyo ama bi gayret kalkip hazirlanip disari cikiyorum eve dondugumde kendime gelmis hemde kalori yakip spor yapmis oluyorum bu psikoloji sadece beyinde olan bisey tek caresi uyusukluga vermeden toparlanmak lazimBilmiyorum ki? Tadım yok, çok halsizim. Boyuna yatıp dinlenmek istiyorum ya..
Asyacim sen inancli bi insansin bu duruma ne adet ne hastalik neden oluyo bizi olumsuzluga iten sey seytan ve nefsimiz la havle cek selavat getir icinin sikintisi geer insallahherşey olumsuz gibi geliyor sanırım bu adet durumlarından kaynaklı sıkıldım artık..benim sebep belli de sana noldu abliş![]()
Soğuk canım.Su cevizin suyu sicak mi normal su.muydu kiscelerrr
Ne cevizmisss beaa 1 haftadir topikce ogrenemedik.![]()
sağlıklı olmak istiyorum artık yani kadın hastalıkları mevzuunda hani herşeyi yapıyorum diyet spor daha ne yapayım diyorum kendi kendime inan ne dualar ediyorum ama çok çaresizimm ya çokkAsyacim sen inancli bi insansin bu duruma ne adet ne hastalik neden oluyo bizi olumsuzluga iten sey seytan ve nefsimiz la havle cek selavat getir icinin sikintisi geer insallah
Evde varsa tere ye bi tutam hemen keser.Aksama firinda biber patlican dusunuyorum zuhal abla bi aksilik olmazsa. Hala kotunhssediorumhapsirik oksuruk hepsi bi arada
Abla bana da oyle oluyo ayagimi kaldirmaya dermanim kalmiyo ama bi gayret kalkip hazirlanip disari cikiyorum eve dondugumde kendime gelmis hemde kalori yakip spor yapmis oluyorum bu psikoloji sadece beyinde olan bisey tek caresi uyusukluga vermeden toparlanmak lazim
Canim bunun icin sakin canini sikma Rabbim dermansiz dert vermesin her gecenin bi sabahi vardir rabbim kulunu hastaliklada sinav yapar insallah bu donemleri en guzel sekilde atlatir sagligina kavusursun kulun kula ettigi dua kendine ettigininden daha makbulmus insallah kalbinde ne varsa Rabbim hayatinda sana onu versinsağlıklı olmak istiyorum artık yani kadın hastalıkları mevzuunda hani herşeyi yapıyorum diyet spor daha ne yapayım diyorum kendi kendime inan ne dualar ediyorum ama çok çaresizimm ya çokk