💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar akşam biyerde okudum
Eğer kişi bazal metobolizma hızından az kalori alırsa metobolizması yavaşlıyor ve Kilo veremiyomuş
Yani uzun süreli az yemeler le Kilo verilmiyor

Sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kalori civarında olması gerekiyormuş

Bide bantta yürüyenler için önemli olan kısa süreli çok hızlı yapmak değil
Orta derecede uzun süreli yapmak iyi
Tavsiye edilen 4.3 -5.2 arası gibi 70 dk
Haftada 4 gün
Abla bence o bunyeden bunyeye cok degisiyo ben eger sık sık yiyim o kadar kalori aliyim hemen + lara cikiyorum az yersem guzel veriyorum aksamlari cogu zaman yogurt sebze en fazla 150 200 kaloriyle gecistiriyorum ogledede ayni sekilde elimden gelse sadece 2 ogun yerim az yersem metobolizmam cok daha iyi calisiyo

Kizzz topigimizin en sikir sikirlari anlastiniz bakimmm sizz oylebtatli matli yok.cok cektiyse k.kayisi yada k.incir ye defnemm

Hadi asyam sendee

Zaten oglen 2 tbe ve 3 etimek yedim cozuttum geneer :-) bak ben hic uzgunmuyummm :-) :-)
kız ben yesem vicdan azabı çekiyorum sende gülüyon :KK70:geçen börek yedim kafayı sıyracaktım :KK23:

Bilmiyorum ki? Tadım yok, çok halsizim. Boyuna yatıp dinlenmek istiyorum ya..
Abla bana da oyle oluyo ayagimi kaldirmaya dermanim kalmiyo ama bi gayret kalkip hazirlanip disari cikiyorum eve dondugumde kendime gelmis hemde kalori yakip spor yapmis oluyorum bu psikoloji sadece beyinde olan bisey tek caresi uyusukluga vermeden toparlanmak lazim

herşey olumsuz gibi geliyor sanırım bu adet durumlarından kaynaklı sıkıldım artık..benim sebep belli de sana noldu abliş:KK23:
Asyacim sen inancli bi insansin bu duruma ne adet ne hastalik neden oluyo bizi olumsuzluga iten sey seytan ve nefsimiz la havle cek selavat getir icinin sikintisi geer insallah

Asyacim sen inancli bi insansin bu duruma ne adet ne hastalik neden oluyo bizi olumsuzluga iten sey seytan ve nefsimiz la havle cek selavat getir icinin sikintisi geer insallah
sağlıklı olmak istiyorum artık yani kadın hastalıkları mevzuunda hani herşeyi yapıyorum diyet spor daha ne yapayım diyorum kendi kendime inan ne dualar ediyorum ama çok çaresizimm ya çokk

Abla bana da oyle oluyo ayagimi kaldirmaya dermanim kalmiyo ama bi gayret kalkip hazirlanip disari cikiyorum eve dondugumde kendime gelmis hemde kalori yakip spor yapmis oluyorum bu psikoloji sadece beyinde olan bisey tek caresi uyusukluga vermeden toparlanmak lazim
:( faydasız tasm uç kere çıkıp toplamda iki saat yürüdüm.

Asyacigim sen hatirliyosun dwmi benim hikayemi 4 yil vajinusmus belasi ve bebegim olmicak diyodum nisanin.ilk haftasi o hast yenip hamile kalmisim

Birak rabbim en ummadigin en cikari olmayan bi anda seni sevindirsin :)

sağlıklı olmak istiyorum artık yani kadın hastalıkları mevzuunda hani herşeyi yapıyorum diyet spor daha ne yapayım diyorum kendi kendime inan ne dualar ediyorum ama çok çaresizimm ya çokk
Canim bunun icin sakin canini sikma Rabbim dermansiz dert vermesin her gecenin bi sabahi vardir rabbim kulunu hastaliklada sinav yapar insallah bu donemleri en guzel sekilde atlatir sagligina kavusursun kulun kula ettigi dua kendine ettigininden daha makbulmus insallah kalbinde ne varsa Rabbim hayatinda sana onu versin

Back
X