💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar kızım hasta kv ve görümce bende oğlan huysuz. Bi müsait olayım yazıcam hepinize şimdilik nenü yazıp kaçıcam
Sabah 10 00
1 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 kk peynir 2 dilim tb ekmeği 1 öay kaşığı tahin pekmez
Ara 1 kase yoğurt

Saat 14 00 1 kase şehriye çorbası dereotu

Akşam 18 30

5 kaşık taze fasulye tere yoğurt

Su 2.5 lt
Spor leslie ile yarım saat yürüdüm.

kızın için geçmiş olsun canım

sabah kalkinca ceviz suyumu ictim
1 yumurta peynir ve yulaf kepwginden krep yaptim.5 zeytin ne guzel ohh mis dedim
oglen enginar( yemwgi az kiyma ve pirincli ) ve yogurt ve 1 dilm ekmek

ara maleswf ojulda arkadas sinifinin onunden gecerken gel gel dedi elimdem tuttu gotirdu ay ben ne bilen yerli mali varmis 1 tahinli kurabiye 2 kucuk sigara a pardon kalem boregi 1 kuabiye kaat serbetli tatli ve kisir koydu tabagima bak bu cok guzel su da guzel diye diye.bi de cayy ben zaten acim gozum donmus:confused:
yedim...sonra eve geldin bari uemw artik uok
aksam 6.15 gibi firinda patates kofte ama yagli odo ve patatesjnden de uedim hi tabak iste.bir de yogirt ve 1 dl ekmek.
:KK61:

ben anlamiyorum oglumun antibiyoyigi yeni hitti.ki kusa kusa icti yavrum..simdi yine oksuruyor.nwden yeniledi bu oksuruk.tekrar ilac vermek istemiyorum.iyi gelen bildiginiz denediiniz birsey var mi kizlar.oglum 14 aylik.
ben de griipoldum ustune ustluk.k
ayinbalidem gelmisti cocuga bakmak icin cocugun mikrop ona da gecti.aparr topar bi bakici bulduk.yani sabah iyi biraktim 2 saat sonra g3ldim hasta idi cok fena.simdi acilde bi serum versinler diye goturdu esim.
yani su ara ne kadar girebilirim bilmyrm kizlar kusuruma bakmayin.
Güzelim sen çocuğunla ilgilen

Biriside bundan şikayetciydi
Buhar Makinesi iyi gelmiş

Güzelim sen çocuğunla ilgilen

Biriside bundan şikayetciydi
Buhar Makinesi iyi gelmiş
Buhar nakinesi bana bile ii gelio cananim. Bir de sirtina ve gogsune ince mendillerden koy oksurugu gecene kadar. Ayak altina azcik vicks surebilirsin ama cok surme. Bir de kuru dut ve ihlamuru kaynatip verenler var. bnmki hasta oldgnda bn de vermistim buhari da alnca kesilmisi oksurugu. Allahim sifa versin yawruna bacim.

sabah kalkinca ceviz suyumu ictim
1 yumurta peynir ve yulaf kepwginden krep yaptim.5 zeytin ne guzel ohh mis dedim
oglen enginar( yemwgi az kiyma ve pirincli ) ve yogurt ve 1 dilm ekmek

ara maleswf ojulda arkadas sinifinin onunden gecerken gel gel dedi elimdem tuttu gotirdu ay ben ne bilen yerli mali varmis 1 tahinli kurabiye 2 kucuk sigara a pardon kalem boregi 1 kuabiye kaat serbetli tatli ve kisir koydu tabagima bak bu cok guzel su da guzel diye diye.bi de cayy ben zaten acim gozum donmus:confused:
yedim...sonra eve geldin bari uemw artik uok
aksam 6.15 gibi firinda patates kofte ama yagli odo ve patatesjnden de uedim hi tabak iste.bir de yogirt ve 1 dl ekmek.
:KK61:
Neyse bugün geçti güzelim
Ne kadar pişman olsakta geri getiremeyiz
Ama yarın önümüzde
Ve nasıl şekillendireceğimiz bize bağlı

Ahhh zuhal abla bu arkadaslar okuldan ben onlara yapmadigim iyilik kalmadi ama ne kadar ince ffikirli ve iyiyden kaybediyosun dogum dan once yuz felcivgecirdim dogumda olumden dondum bunlar ne aradi ne sordu sonra beni iki ay sonra gelecez diye aradi biri ben de kabul etmedim neyse okul acildi oyle.boyle konusuyoduk gecende sana gelmek istiyoz dediler bende allaha havale ettim.ablam
Tabi güzelim herkes kendi yaptığından sorumludur ve kendine yakışanı yapar

ben anlamiyorum oglumun antibiyoyigi yeni hitti.ki kusa kusa icti yavrum..simdi yine oksuruyor.nwden yeniledi bu oksuruk.tekrar ilac vermek istemiyorum.iyi gelen bildiginiz denediiniz birsey var mi kizlar.oglum 14 aylik.
ayinbalidem gelmisti cocuga bakmak icin cocugun mikrop ona da gecti.aparr topar bi bakici bulduk.yani sabah iyi biraktim 2 saat sonra g3ldim hasta idi cok fena.simdi acilde bi serum versinler diye goturdu esim.
Canm cok cok gecms olsun. Bebegn hastayken aklin da fikrn de onda olacak tabiki.

çok geçmiş olsun canım

@EMELinEMELi
Benim her seye herkese en basta kosan is arkadaslarim da hala bebek gormeye gelecekler. Oglum dogali 6 ayi gecti. Onlar hala gelecek:)) aralarndan biri de hamile kaldi bu esnada. Bn de beklemiyorum daha bu saatten snra gelseler de bi anlami yok zaten cnku onlara ihtiyacm oldgnda yanimda deildi hicbiri. Degerleri de ederleri kadar iste gozumde:) telefonla dahi aramadilar ki biz her gun birlikteyfik ben dogum iznine ayrilana kadar.

Yagini sinirini bn de yiyemem asla canm. Ama et suyu ask resmen:))
Bende ne et haşlamasını nede suyunu severim
Bana mis gibi soğanlı biberli kavurma olacak
Tabi bide yanında pilav olursa yemede yanında yat
Bende yatmamak için yanında pilav yemiyom
Ayy çok kötü espri oldu :KK70:

Buhar nakinesi bana bile ii gelio cananim. Bir de sirtina ve gogsune ince mendillerden koy oksurugu gecene kadar. Ayak altina azcik vicks surebilirsin ama cok surme. Bir de kuru dut ve ihlamuru kaynatip verenler var. bnmki hasta oldgnda bn de vermistim buhari da alnca kesilmisi oksurugu. Allahim sifa versin yawruna bacim.
saol canim
bildigimiz kuru yemis olan kurudut mu birgul.
klima var diye buhar makinasi aldik gecen sene.ama yapinca yerler islandi bir anda odamiz rutibetli gibi oldu.ben de nem var herhal diye dusinmustum.onu calistirsam mi ki acep.

Bende ne et haşlamasını nede suyunu severim
Bana mis gibi soğanlı biberli kavurma olacak
Tabi bide yanında pilav olursa yemede yanında yat
Bende yatmamak için yanında pilav yemiyom
Ayy çok kötü espri oldu :KK70:

Kzıartmada olabılır yanına bıde patlıcan kabak patates kızartma cacık offff ya ;)

Back
X