💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet bende menumu vereyim:-)
9:30 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık

15:00 tavuk göğüs tavada yağsız
Yogurt

18:00
ton balıklı salata

Su 2.5
30 dk step yaptim ama 2-3 kere durmak durumunda kaldim oglanla uğraşmak için

Akşam 1/2 kase zerdecalli limonlu yoğurt yiycem gobek eritiomus bakalım 2 hafta deniyim

Peynir
Domates
Salatalık

Yogurt

ton balıklı salata

Su 2.5

Akşam 1/2 kase zerdecalli limonlu yoğurt yiycem gobek eritiomus bakalım 2 hafta deniyim
Menun gayet iyi canim bugun topikce gidaklayacik hepimiz tavuktan gitmisiz

Peynir
Domates
Salatalık

Yogurt

ton balıklı salata

Su 2.5

Güzel

70 i gördüm ya ilk büyük cıssss bugün oldu :))
Sabah 7.30 iki yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 sivri biber

Öğlen 12.00 5 kaşık yeşil mercimek çorbası 5 kaşık tavuk döner bol salatayla ve 1 büyük ayran

İşte cıssssss ikindi 1 dilim kek 1 sigara böreği 3 sarma
Alşam yok çok acıkırsam 1 kase yoğurt yerim
Su 2 lt
Spor 30 dk açık havada yürüyüş

Haftada. 3 gunden az yapılmamalı agır ve hergun yapılan spor vucuda toparlanma ıcın sure vermemıs oluyosun fıt olmak ıcın antreman dınlenme uyku lazım
hımm anladım gülüm :KK51:ben hedefe bu ay ulaşırmıyım onu düşünüyorum adet olmadım ya bu ay dr doğum kontrol hapı bitince olursun demişti hapa 28 gün var daha yani 2 ayda 1 adet olmuş olucam ben yine aynı devam ediyorum ama bu vucudu nasıl etkiler çok düşünüyorumm :KK23:

Sabah 7.30 iki yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 sivri biber

Öğlen 12.00 5 kaşık yeşil mercimek çorbası 5 kaşık tavuk döner bol salatayla ve 1 büyük ayran

Su 2 lt
akşam yememişsin gülüm dengelemiş olursun

hımm anladım gülüm :KK51:ben hedefe bu ay ulaşırmıyım onu düşünüyorum adet olmadım ya bu ay dr doğum kontrol hapı bitince olursun demişti hapa 28 gün var daha yani 2 ayda 1 adet olmuş olucam ben yine aynı devam ediyorum ama bu vucudu nasıl etkiler çok düşünüyorumm :KK23:

Çok aşırı bır etkı olmaz sen duzenlı spor ve kacamaksız menuler yapıyosun sanmam olumsuz olsun sen bol bol su ıc 3 zorla ıcemezsen lımon nane koy su metobolızmanı hızlandırır

Su 2 lt

Oyle yazmıssınkı sankı bır tencere sarma 1 butun kek yemıssın bıraz suyunu cogalt su cok az

Çok aşırı bır etkı olmaz sen duzenlı spor ve kacamaksız menuler yapıyosun sanmam olumsuz olsun sen bol bol su ıc 3 zorla ıcemezsen lımon nane koy su metobolızmanı hızlandırır
bilmiyorum gülüm dediğin gibi hamur işi falan hiç yemiyorum zaten menülerimde belli ama bilemiyorum ya suda iç iççç fıçı gibi oluyorumm:KK23:

Back
X