- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Valla hızlı yürüdüğümü düşünüyorum ama bilemedim şimdi.. Günde en az 10.500 adım atıyorum. Fena değil sanki..Dr lar, hızlı ama nefes nefese kalmıcak şekilde yürüyün diyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hızlı yürüdüğümü düşünüyorum ama bilemedim şimdi.. Günde en az 10.500 adım atıyorum. Fena değil sanki..Dr lar, hızlı ama nefes nefese kalmıcak şekilde yürüyün diyolar
Daha ne olsun cnmValla hızlı yürüdüğümü düşünüyorum ama bilemedim şimdi.. Günde en az 10.500 adım atıyorum. Fena değil sanki..
Bencede öyle canım. şimdi akşamı hafif tutarsan artı bilem görmezsin.
bwn de iglen ev bakkavasi yedim 1 tane.kesinlikle ben de yemeliydim.
oh be bitti de kurtulfum.
![]()
akşamı hafif tut güzelim
En azından hafta başı yemiş oldun
Cumaya kadar zararı olmaz
Ben kendimde şunu test ettim
Dün baya erken kalkmıştım ikindi ağırlık bastı uyumuşum biraz
Uykudan kalkınca ne yersem doymuyorum ve canım acayip tatlı karbon istiyor
Yememek için akşamı hemen yedim ama nafile
O duyguyu bastıramadım
Bikaçtane kaysı yedim olmadı
Sonrada devamı geldi 2 tane peynirli sandviç ekmeği Bikaçtane Waffel 1-2 minik çuko
Aslında açlıktan değil sadece pislikten
Bi taraftan arada böyle yapmak bana iyi geliyor
Şimdi perşembe kadar cezalıyım
Dr lar, hızlı ama nefes nefese kalmıcak şekilde yürüyün diyolar
İyi bari içim rahatladı.. Sadece yürümek az gibi geliyodu gözüme..Daha ne olsun cnm
Bunun içinde 1-2 saat sporunda oluyor
Ohhh ballı kaymak
Bunu bende duydum karaty söylemişti.. Az az yürüyün sadece bi on kilo verene kadar demişti..Abla ben de geçenlerde bir diyetisyenden (adını hatırlayamadım) şunu duydum.
Eğer verilecek kilo çoksa belli bir kiloya inene kadar spor yapılmamalıymış.
Daha sonra başlanmalıymış.
Şaşırdım ama öyle söyledi.
Sence doğruluk payı nedir?
Bunu bende duydum karaty söylemişti.. Az az yürüyün sadece bi on kilo verene kadar demişti..
Ben karatydan duydum 100 kilo üstü insanlara diyetisyen spor yap diyor diye kızıyordu.. Eklemlerini mahfederler demişti.. 100 kilo üstüydüm dinlerken o yüzden iyi hatırlıyorum..Aaa cidden mi?
Karatay olsa hatırlardım ben başka bir diyetisyenden duydum.
Ben karatydan duydum 100 kilo üstü insanlara diyetisyen spor yap diyor diye kızıyordu.. Eklemlerini mahfederler demişti.. 100 kilo üstüydüm dinlerken o yüzden iyi hatırlıyorum..
Benimde öyleydi..Aslında bana mantıklı geldi.
Neden dersen ben yürüyünce ertesi gün bilek ağrısından ayağımın üzerine basamıyorum.
Topuktan dizime kadar sızlıyor sol bacağım.
Benimde öyleydi..
Önce 15 dk ile başladım. Haftadan haftaya artırdım süreyide tempoyuda..
15 dk yürürken 2 kere dinlenme ihtiyacı hissediyordum düşün yani.. Bence azar azar ve yavasş yavaş başla..
Canım benim yorgunluktan değil bel ağrısından dinleniyordum..Yok abla yorgunluk konusunda problemim yok.
Bütün gün de olsa yürüyebilirim.
Ama şu ağrı çok berbat.
Hoşgeldin kararlı olursan temmuza kadar 60 değil 55i rahat görürsün.. Bir günlük neler yediğini paylaşrsan arkadaşlarla yardımcı olamaya çalışırız..iyi akşamlarben şuanda 73 kiloyum ve 1.65. diyet spor yapıp bırakanlardanım
ama bi yakınımla iddaya girdik temmuza kadar 60 kilo olucam aslında benim hedefim 55. sizce nerden başlamalıyım..
Şöyleki cnmAbla ben de geçenlerde bir diyetisyenden (adını hatırlayamadım) şunu duydum.
Eğer verilecek kilo çoksa belli bir kiloya inene kadar spor yapılmamalıymış.
Daha sonra başlanmalıymış.
Şaşırdım ama öyle söyledi.
Sence doğruluk payı nedir?
Kuzum öyleyse sakın eliptik yapayım demeAslında bana mantıklı geldi.
Neden dersen ben yürüyünce ertesi gün bilek ağrısından ayağımın üzerine basamıyorum.
Topuktan dizime kadar sızlıyor sol bacağım.
Vay anasını ayyy benitada çok yapıyor o yüzdennmi gramla veriyor acaba..Şöyleki cnm
Başlangıçta yeme alışkanlığı değişince normal olarak Kilo veriliyor
O yüzden heleki Kilo çok fazlaysa başta spora gerek kalmıyor bide kemiklere zarar gelmesin diye
Sporu azla başlayıp kademeli artırmak gerekiyor
Çünkü vücut bisüre sonra o tempoya alışıyor daha fazlasını istiyor
Senin insülin direnci olduğu için azda olsa kendini zorlamadan yürüyüş yapman gerektiğini düşünüyorum
Bide herkes kendi bünyesini tanıması gerekiyor
Mesela bana aşırı spor yaramıyor
Daha önceden yine diyet yaptığım dönemlerde
Bi 3 hafta çok yoğun spor yaptım hem salona gidiyodum hem evde yapıyodum
Kilom gr oynamadı
Bu dönemdede spora çok yüklendiğim zaman daha az verdim
O yüzden orta karar gitmeye çalışıyorum
Spor yarışmasında bi kız var, günlük nerdeyse 5 saat spor yapıyor
3 saat yürüyüş 2 saat ağırlık
80 li kilolarda, bu hafta verdiği 300 gr
Bende 20 dk la başlamıştımBenimde öyleydi..
Önce 15 dk ile başladım. Haftadan haftaya artırdım süreyide tempoyuda..
15 dk yürürken 2 kere dinlenme ihtiyacı hissediyordum düşün yani.. Bence azar azar ve yavasş yavaş başla..
teşekkür ederimHoşgeldin kararlı olursan temmuza kadar 60 değil 55i rahat görürsün.. Bir günlük neler yediğini paylaşrsan arkadaşlarla yardımcı olamaya çalışırız..
Güzelim eğer sürekli paylaşım yapabilirim dersen diyet gruplarında 9.takıma gelebilirsiniyi akşamlarben şuanda 73 kiloyum ve 1.65. diyet spor yapıp bırakanlardanım
ama bi yakınımla iddaya girdik temmuza kadar 60 kilo olucam aslında benim hedefim 55. sizce nerden başlamalıyım..