Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar menumı verıyım
Sabah 1 haşlama yumurta,1dilim çavdar,maydanoz ,roka,1 çay kaşıgı labne
14:10 1 bardak tarcınlı yarım yağlı süt,3 medıne hurma,2 kuru kayısı,4 kuru erik,yarım ceviz
18:00 1 kase tavuk çorbası,karabugday salatası ,büyük bardak ayran
(kıvırcık,ıspanak,roka,maydanoz,dereoto,badem,cevız,kaju hepsınden 4,5 tane,1 yk yag,1,5 koz bıber,3 yk karabugday)
Su 3 lt
kızlar menüm
sabah
1 yum peynirli, mantarlı omlet
1 bardak tarçınlı süt
ara
sade türk kahvesi
öğlen
balık
salata
ara
1 mandalina
1 şekersiz sütlü kahve
akşam
1 tabak kadar kabak
1 kase brokoli çorbası
yoğurt
su
2 lt
spor 1 saat yürüyüş,yarım saat video egzersiz
kızlar menüm
sabah
1 bardak tarçınlı süt
ara
sade türk kahvesi
öğlen
balık
salata
ara
1 mandalina
1 şekersiz sütlü kahve
akşam
1 tabak kadar kabak
1 kase brokoli çorbası
yoğurt
su
2 lt
spor 1 saat yürüyüş,yarım saat video egzersiz
Meliham çok geçmiş olsun kuzum
Birazdaha iyimisin
Uyuşukluk devam ediyorsa mutlaka dr git cnm
İhmale gelmez böyle şeyler
Ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim tatlım
Konuyu uzatmamak için oraya bişey yazmak istemedim
Yorumun benim için çok değerliydi![]()
İyi Akşamlar fıstıklar
Ben sınavımı başarıyla verip geldim
Bi ara Vişneli pastadan bi çatal alayımmı diye düşündüm
Ama o beni tatmin etmiceği için hiç bulaşmadım
Ben bugün baya artıydım yarınada muhtemelen yine artı olurum
Bugünüde hafif tuttum
MENUM
KAHVALTİ 08.30 ceyrek simit buyuklugunde pide ekmek 1 kkb.peynir 1 h.yumurta 2 yk mantar sote 1 yk k.biber sote
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi
OGLE13.30 2 dlm borek ½ tatli 4 yk.makarna salatasi 2 yk patates salatasi
SAAT 16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 18.00 3 yk pirasa 1 sb ayran aci sos
SAAT 18.40 3 k.kayisi 1 k.incir
Su 2 olur
Bende olmadı ama bazılarında oluyorYa bu arada alintinyaptgm msj deil alakasiz msjlar alintilaniorsizde de var mi oyle bi sknti? Mesela emeli alintiliyorum cananin msj gorunuyo
Güzelim sabah çok erken vücut daha bütün suyu atmamış oluyorZuhal ablaaa hani yemekkkk :)
Ablammmm cok az yemissinnn :)
Kaptin yine yarışmacıyı bacım umarım devamlılık sağlar.Tmm ozaman Tatlişim
Diyet gruplarına gir orda 9.takımı tıkla gel
İlk sayfadaki kurallarıda bi oku
Hiç yanlış olurmu? Senin verdigin 5 kilo benim verdiğim 10 kiloya bedel. Sikilasiyorsun çünkü kas oranın artıyor. Böylece geri kilo alma riskinde azalıyor.Spor sonrası bendekı aclık bıldıgınız gıbı degıl :) bır ark yazıldı baska slonda program vermemısler once kılo ver sonra sıkılas demıs bızım hoca yazıyır hatta ben az bıle yapıyorım ona gore4 saatte yapamam yanı 2 saat yeterlı artı gıdıs gelısım 2,5 km fazla benın sıkılasmam ıyı 4 ayda 11 cm basenden verdım bence ıyı bana oyle gelıyor yanlısmı dusunuyorum
kız ne yarımı 3 gün wc ye çıkmayan birine yarım kilo mu fark eder en az 1 kilo fark ederKesnlikle wc tartida yarim kilo fark ettrior
canım akşamdan suda bekletip yemiştim suyuda içmiştim fayda etmedi çatlicam ben şu an o ayrı bide zorlanmadan mahfoldummOnceden alintiladiysan birgulum.
Kizlar kayisi yiyin 4 tane 1 k.incir de ardardina onlari sicak cayla tuketin bende cok etki ediyor.
Bi deneyin bence
Canım geçmiş olsun. Neden oldu acaba?Spor yok bi süre de olmayabilir. Sol bacağımı alt arkasında uyuşma ve his kaybı var gibi. İğne batırıyorum ve hissetmiyorum. Canım çok sıkkın
Gozun aydın kız çok sevindim vallahi.Ben cuma 66 sabah 8 de 66,600 benım gozler fal tası tartıya dustu11 de ben yıne bır tartılıyım dedım bıde ne gorsem 65,900 ınanamadım 5 sonra yıne cıktım 65,900 hemen foto cektım kardesıme attım begenmedıgım gramlar bana mutluluk yaşattı ıns yarın + olmaz aksamı hafıf gectım ama reglı dalgalanması şok şok
![]()
demek beni alintilaman gerekiyormus:)))))Ya bu arada alintinyaptgm msj deil alakasiz msjlar alintilaniorsizde de var mi oyle bi sknti? Mesela emeli alintiliyorum cananin msj gorunuyo
akşam üstünden bu yana 10 kez gittim wc ye çıkacam diyorum yokkkkk deli oldum deliiasya bide benim dedigim gibi yap sicak cayi al yaninda 4 k.kayisi 1 incir ye 12 saat sonra etkili oluyor bide onu ddene cann
Çok guzel olmuş her zamanki gibi.İyi akşamlar menumı verıyım
Sabah 1 haşlama yumurta,1dilim çavdar,maydanoz ,roka,1 çay kaşıgı labne
14:10 1 bardak tarcınlı yarım yağlı süt,3 medıne hurma,2 kuru kayısı,4 kuru erik,yarım ceviz
18:00 1 kase tavuk çorbası,karabugday salatası ,büyük bardak ayran
(kıvırcık,ıspanak,roka,maydanoz,dereoto,badem,cevız,kaju hepsınden 4,5 tane,1 yk yag,1,5 koz bıber,3 yk karabugday)
Su 3 lt
Harika asyam afiyet olsun.kızlar menüm
sabah
1 bardak tarçınlı süt
ara
sade türk kahvesi
öğlen
balık
salata
ara
1 mandalina