- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
Hepimiz o me ulerle cok daha szla kilo vermen fgerektigi konusunda hemfikiriz canm. Ama bazi baska etkenler var iste snn de saydgn gbi. Bnlar hep tartiya yansiyo. Hatta sislik oldugu icin gorntune de yansiyo. Bahsi gecen etkenler suzeldignde aynadaki sni cok daha seveceksin. Dogru bildgni yapmaya devam et sadece.slm kızlar yeni geldik eve kv gilden eşimin patronugile gittik samimiyiz çok kadınla zayıfladığımı falan fark etti d. kontrol hapıyla ilgili anlattı baya o da kullanmış kullandığı ay 3 kg almış 3 ayda şiştim dedi onun da etkisinden ama bana da hak verin kızlar yıldönümüne ne hayallerle hazırlandım ne sporlar yaptım o elbise iğrenç oldu üstüme karnım hamile gbi çıktı şok oldum kendimi öyle görünce vucudumdan nefret ettim tartıda gram oynama yok ve nefsime o kadar hakim olmama rağmen ya herşey üstüne yemin edebilirim kontrol hapı bir acıktırıyor beni size varya anlatamam dolaba saldırasım geliyor tutuyorum kendimi daha önce böyle bişey yoktu bu haptan sonra oldu yengem söylüyordu hakkı varmış kadının