💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay bacilar sabh sabh ablam kahvaltiya cagrnca birnyedim bir yedim ki anlatamam. Aksam bile bisey yemicem onderece:)) aksama yogurt yerm sadece baska trlu kurtaramam durumu ki dun de yemistm zatenn. Ahh ahh nolcak bnm bu halim:KK43: motivasyonm dustu epey
Ne kadar yersen ye ogün atlama canim. Yoksa o yedkce yiyrsin hic gitmez kalir seninle. Ayran aşi yap icine yesilmercimek bulgur nohut koy aksama kadar 3 er ögün icebilirsin. :) bazen tika basa oluyor oyle halloluur:) simdi bi sabah yedin diye bi omurmu yicennn silkelennn hemennn

Yedın tamamda motıvasyon nıye düştü sabah yemişsın butun gun telafı edılır
Ya kuzum dun de yedim. Bgn de yemicm ddm ama cok acikmstm yedm. Spor yapiorum bu ara ama cok da sis hissediorum. Tartiyla aram ii deil:( dun arkadaslarn cok zatiflamissn die yorm yapnca moralm duzelmsti brz ama devami da gelsn istiorum. Yediklerime dkkt etmem lazm ama:KK11:

Aklımda tutamıyorum :KK43: 4 kılo verrısın dıkkat edersen elbıselerde guzel renk süper bayıldım detoks yapabılırsın 2 gunluk falan
Yok ya her hafta 1 gün ya da 2 gün yapsam onu hallolur insallah.. dedigin gibi. 60 a kadar devam edicem zaten.. subatami martami ideal kilom gelir srtk blmiorum yaza hazir olmus olunur. Sende incecik olirsun ozaman :) gül kurusu rengi istiyorum bu renklerr bayiliyorum bnde

Yok ya her hafta 1 gün ya da 2 gün yapsam onu hallolur insallah.. dedigin gibi. 60 a kadar devam edicem zaten.. subatami martami ideal kilom gelir srtk blmiorum yaza hazir olmus olunur. Sende incecik olirsun ozaman :) gül kurusu rengi istiyorum bu renklerr bayiliyorum bnde

Bende dogum gunume ınce gırmek ıstıyorum ılk hedef tamam sımdı ıkıncı hedef 58 :) 7 kılo var ıkıncı hedefıme inşallah ulaşıcaz hedefe

Ya kuzum dun de yedim. Bgn de yemicm ddm ama cok acikmstm yedm. Spor yapiorum bu ara ama cok da sis hissediorum. Tartiyla aram ii deil:KK43: dun arkadaslarn cok zatiflamissn die yorm yapnca moralm duzelmsti brz ama devami da gelsn istiorum. Yediklerime dkkt etmem lazm ama:KK11:

Bugun az yersın yesıl cay falan iç dun bende doner kofte fazla oldu bugun dıkkat edıcem telafı ıcın sende bugun meyve yada sadece yogurt ye

Kızlar aradıgım bır elbısen vardı tabı 80 kıloyken gıymemıstım zaten olması ımkansıZdı nasıl kaldırdıysam kayıptı:KK48:sımdı aradım buldum bır suru elbısem varmıs hepsını denedım oldu 1 tanesı harıc cok dar kesın hatta bazı oantalonlar vardı gecen tam oldu hafıf bol demıstım sımdı belı bıle bol bıraz moral depoladım 15 gub bana yeter bu gaz :KK48:38 beden olmusum ben bıde su bacaklar ıncelmeyı hızlandırsam yarından ıtıbaren daha sıkı tutup daha guzel bır antreman yapıcam

Kızlar aradıgım bır elbısen vardı tabı 80 kıloyken gıymemıstım zaten olması ımkansıZdı nasıl kaldırdıysam kayıptı:KK48:sımdı aradım buldum bır suru elbısem varmıs hepsını denedım oldu 1 tanesı harıc cok dar kesın hatta bazı oantalonlar vardı gecen tam oldu hafıf bol demıstım sımdı belı bıle bol bıraz moral depoladım 15 gub bana yeter bu gaz :KK48:38 beden olmusum ben bıde su bacaklar ıncelmeyı hızlandırsam yarından ıtıbaren daha sıkı tutup daha guzel bır antreman yapıcam
Oh masallah kuzucumm. Bn de hafiften 74 kiloyken giydgm pantolnlari giyiyorum iste. Sanrm dogmdan snra kilolar daha cok bel bolgemde kaldi su an. Eskiden belim incecikti:( ama az kaldi az, hele senn coo ii yol katetmissin cnm. Darisi basimiza diyorum:)

Oh masallah kuzucumm. Bn de hafiften 74 kiloyken giydgm pantolnlari giyiyorum iste. Sanrm dogmdan snra kilolar daha cok bel bolgemde kaldi su an. Eskiden belim incecikti:KK43: ama az kaldi az, hele senn coo ii yol katetmissin cnm. Darisi basimiza diyorum:)
.

Bel basen ıyı verdım ama bacaklar cok yavas bıde bendr bel boslugu var bende mekık hareketlerıne agırkık verıcem azda olsa hergun yapıcam gercı grup derlerınde karında calısıyoz ama benım bu motıvasyona cok ıhtıyacın vardı nasıl kaldırdıysam 3 yıldır yuzune bakmadım bulunca elbıselerı a buda var ama 38 denesmmı derken 6,7 elbıse oldu 1 tanesı olmadı ılgınc olan cok dar kesım l benden ve olmadı m ler oldu :))))) hepımız hedefımıze ınşallah ulaşıcaz yenı yılda daha fıt daha ınce olucaz

Insallahh..

38 beden oluyosa super valla. Daha ne olsun:)) 60 kiloda bende 38 giyiyorum isin ilginci. 38 denilince cok zayif 40 50 kilo akla geliyor ama 60 ta bile giyniliyor

maasaAllah sana 41 kere canim
Teşekkürler gülüm. Ozlettin kendini.
Kadife guzel bi elbise istiyorum bunlara benzerr ustume yakisan.. biraz yapistigi icin zayflamam lazm.. kinada sasiracklar:))
1.elbiseye bayıldım. Harika.
Ay maşallah canım. Çok sevindim. Evet bu olaylar acayip gaz veriyor insana..

Teşekkürler gülüm. Ozlettin kendini.

1.elbiseye bayıldım. Harika.

Ay maşallah canım. Çok sevindim. Evet bu olaylar acayip gaz veriyor insana..

En son 2013 yaz ayında gıydıklerımı denedım 3 yıl nerdeyse oylekı gomboca koymusum unutmusum cok guzdl bır duygu basarmak ınsan dahada gaza gelıyor az daha verıyım koyarım foto

Menümü yazayım
Sabah 10 . 1 yumurtalı omlet yarım haşlanım yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 dlm tb ekmeği tere ve dereotu
Öğlen 14 30 bir kase yoğurt içine haşlanmış yeşil mercimek

Akşam 1 kase şehriye çorbası bol yeşil salata
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie

kızlar menüm
sabah
1 yum omlet
domates,lor peynir,1 y biber,yeşilçay

ara
sade kahve

öğlen
ıspanak,limon
yarım kase yoğurt

ara
bitkiçayı

akşam
1 tabak az yağlı menemen
lor peyniri
yarım kase yoğurt

su 2 lt
spor 30 dk 5,5 tempoda yürüdüm 10 dk da 6,5 te koştum ilk oldu bu

kızlar öncede söylemiştim ocak 6 sında düğün var kınada normal giyicemde düğünde abiyem var nişan kıyafetimdi ay bir denedim bedenimde 1 tur daha attı şokk oldum öyle bol olduki yarın tadilata vericem daraltıcam bide ufak değişiklik yapıcam

Back
X