- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Kız sen kendini görmüyonmu
Daha ne olsun
38 bedene indinmi bu iş bitmiş demektir
Olmaz ben 58 ıncem bıde alt beden ınse 38 ozaman tamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen kendini görmüyonmu
Daha ne olsun
38 bedene indinmi bu iş bitmiş demektir
Tmm fıstık sen 58 düşünce zaten alt 38 olurOlmaz ben 58 ıncem bıde alt beden ınse 38 ozaman tamam
Tmm fıstık sen 58 düşünce zaten alt 38 olur
Kız bu arada yaşını hiç göstermiyon çokdaha küçük duruyon
Niyeki güzelimay tüm eklem yerlerim ağrıyor kızlarr yaaa
saat olarak kısıp ama kondüsyon artırmaya çalışıyorum abla vucut rutine alıştı ondanda tepki vermiyor olabilir dün yoruldum bugün dinlendim yarın yapıcam ama bir dünya iş var yarın saçımı boyicam elbise tadilatı var öbür gün yıldönümü hazırlık yapıcamNiyeki güzelim
Dün çokmu spor yaptın yoksa
saat olarak kısıp ama kondüsyon artırmaya çalışıyorum abla vucut rutine alıştı ondanda tepki vermiyor olabilir dün yoruldum bugün dinlendim yarın yapıcam ama bir dünya iş var yarın saçımı boyicam elbise tadilatı var öbür gün yıldönümü hazırlık yapıcam![]()
benimki de tosunum diyoduÇok şükür canım..
Ben öyle umudu kesmiştimki kendimden dua ediyordum şöyle önemsiz bi hastalığım olsun, o hastalık sayesinde kilo vereyim..
Kilo verincede iyileşeyim diye...
Armut piş ağzıma düş hesabı..
Olmuyordu yapamıyordum diyet falan..
Çok şükür irademizi kullanmayı öğrendik..
(Bu arada benimkide seninkinin kafasında besili dana gibiydin diyor)
Cuma gnu mtlaka olucaktir ablacim.. ya ben 1 gun hafif gtsn diye yaptim her hafta yapmayi dusunuyorum 1 gun boyle.Eee fark oldumu tartıda..
Yemeyip yemeyip bu tür yiyecekleri ödül günümde yiyince bendede oluyor wc sorunu ağır geliyor galiba sindrime...
Ay kuzuuum özlemişsin demekki..
Hadi yaa islak kalmasaydinz hemen degstrseydn. Bsy olmaz insallah sicak tut kendinii. Aksilik isteDun gece vc nin temiz su borusu patladı baya bildiğiniz soğuk suyla yikandim annemde islandi ayyy bugün sanki hasta gibiyim iyi degilim
Oooo zuhal ablaa hosgeldin yaa seni gormek ne guzel dayanamadin dimi :)Yine sporun dibine vurulmuş Tatlişim
Menüde çok güzel akşama salatada ilave edebilirsin
kız vallahi öyle gülüm sinir topu oldum eşim diyor patlamaya hazır mayın gibi geziyorsun bu ilaç seni çok etkiledi diyor.1 ay kullan dedi gülüm adet düzenliyormuş söktürücü vereydi iyiydi ama bu yolu tercih etti gülüm 2 hafta kaldı ilaç bitmesine bşka dra gitme durumum yok canım eşim yaza kadar sabret yazın olmassa profa gider gerekirse aşılama yada tüp bebek yoluna gideriz dedi şimdilik dr dam memnunumda ama bilmiyorum ki gülüm bekliyorum öyleceneAsyaa sana Dr kac ay dk hapı verdi bide sen hangi şehirde yasiodun? Ya bende bir kere kist sorunu yaşadım cok guvendigim bir Dr vardi o dediki adet olmanı bekleyelim olmazsan hap veriyim dedi keske başka bir Dr a daha girme imkânın olsaydı çünkü o hap tüm hormon dengesini bozuyor
Heee döndüm tatlişkomzuhal ablaaa
dondun mu senn![]()
Bugün çok kuru olmuş cnm Akşamda pilav yerine salata Yoğurt olsaydıMenumu yaziyim
9:00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
15:00 CIS yedim ya tatlı bisey yedim
19:00 tavuk sote
4 Ksk pilav
Su 2
yumurta et salata hariç olmamış cnmtelefonum b8zuktu kızlar gıremedım kac gundur.zaten menulerım de cok kotuydu...kayınbalıd3m bende 2 bucık haftqdır falan.ondan benım de duzenım bozuldu.aslında kafının sucu yok.ben yıne cozuttum.
mejumu yazam
sabah gec kalyodum okula 1 pogaca
oglen 2 yum haslama 3 kasık patates kavurma az bı tahın pekmez recel 1 dlm ekmek.
aksam 1 dlm ekmek et haslama salata
1 sade turk kahvesı 2 kus lokumu
su 1 lt bıle yok.ama yatana kadar 1 l daha icerkm
sporum yok...
Dayanamadim vallaOooo zuhal ablaa hosgeldin yaa seni gormek ne guzel dayanamadin dimi :)
Akşamı çok erken yemişin cnmBen cok yorgunumm.. gecmisi daha sora okuyacagim..
Menumu yazayim cikayim..
Sabah 07:00 de 1 kase yogurt 1 elma dogranmis icine.
Ve 1 kucuk kendi pogacalarimdan.
11:00 de misir ve pirinc patlagi formun satilir paketli bilirsnz belki ( sadrce 80 cal yedim )
03:30 da yarim kade bulgur pilavi
Haslanmis tavuk ve haslanmis kirmizi biber
Yarim kase ispanak
1 dl ekmek
2.5 lt su
1 saat step aerobik plates dersim
1 saat 15 dk yurudum (gitmem gereken yere yuruyerek gidia gelis toplam)
bu kadar. Kahvaltiya firsat olmadi bende disarda patlakla gecirdim ogunu )