Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar pek popüler bi grubumuz var
Şu anda 9 kişi sayfada bundan başka
Bide 5 ziyaretcimiz var
Anaaa ben öyle yazınca millet kaçtı haaa
Ben birazdan işe gidiyom fıstıklar
Yarın görüşmek dileğiyle
Öpüldünüzzzzz
Neyse 2 haftan kalmis dayan bakalım az daha insallah kistler gitmiş olur da bebek gelir artik hayirlisiyla İstanbul a gelme gibi bir ihtimalin olur sa her sekilde yardımcı olurum canim Bence senin tüp bebeğe gerek kalmadan su iğneler le falan olur hatta insallah ona bile gerek kalmakız vallahi öyle gülüm sinir topu oldum eşim diyor patlamaya hazır mayın gibi geziyorsun bu ilaç seni çok etkiledi diyor.1 ay kullan dedi gülüm adet düzenliyormuş söktürücü vereydi iyiydi ama bu yolu tercih etti gülüm 2 hafta kaldı ilaç bitmesine bşka dra gitme durumum yok canım eşim yaza kadar sabret yazın olmassa profa gider gerekirse aşılama yada tüp bebek yoluna gideriz dedi şimdilik dr dam memnunumda ama bilmiyorum ki gülüm bekliyorum öylecene
İnsallah ederim canimmmcanım herkes soylemıs sabah sabah yarım ekmek ve ayran.. sonra da telafı etmek ıcın ugras dur dımı..
aksam yokmu canım.? suyun az olmus sadece onun dısında guzel
canım aksamın saatı bence cok gec.. 8 sayılır yaz saatıne gore.
Pılav olmasa olurmus zaten cıs yemıssın..
Telafı edersın ama sen
olsun canım yarından ıtıbaren daha guzel beslenmene devam edersen sorun olmaz
suyunu umarım arttırmıssndr ama
guzel olmus canım..![]()
Supperrr bizimlen ortak bir soruna ait insanlar var tabikiKızlar pek popüler bi grubumuz var
Şu anda 9 kişi sayfada bundan başka
Bide 5 ziyaretcimiz var
Ben süt icmistim onu yazmayi unuttum abla o yuzden coo tokumHeee döndüm tatlişkom
Bugün çok kuru olmuş cnm Akşamda pilav yerine salata Yoğurt olsaydı
yumurta et salata hariç olmamış cnm
Dayanamadim valla
Akşamı çok erken yemişin cnm
Keşke ekmek olmasaydı
Akşama bence yoğurt falan ye
Spor tabiki süper
Napym ablqm yaaa bebisle ugrasyorum uyku nedir bilmiyor sabahlara kadar ayaktayz :-(Söyleyene bak
Sanki kendi burdan çıkmıyor![]()
Napym ablqm yaaa bebisle ugrasyorum uyku nedir bilmiyor sabahlara kadar ayaktayz :-(
Aynen cnm disi ckamadi hala kendisi gibi inqtci cksa rahatlyczda bakalm nezamnSenın bebe benden gececı![]()
Aynen cnm disi ckamadi hala kendisi gibi inqtci cksa rahatlyczda bakalm nezamn![]()