💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kız vallahi öyle gülüm sinir topu oldum eşim diyor patlamaya hazır mayın gibi geziyorsun bu ilaç seni çok etkiledi diyor.1 ay kullan dedi gülüm adet düzenliyormuş söktürücü vereydi iyiydi ama bu yolu tercih etti gülüm 2 hafta kaldı ilaç bitmesine bşka dra gitme durumum yok canım eşim yaza kadar sabret yazın olmassa profa gider gerekirse aşılama yada tüp bebek yoluna gideriz dedi şimdilik dr dam memnunumda ama bilmiyorum ki gülüm bekliyorum öylecene
Neyse 2 haftan kalmis dayan bakalım az daha insallah kistler gitmiş olur da bebek gelir artik hayirlisiyla İstanbul a gelme gibi bir ihtimalin olur sa her sekilde yardımcı olurum canim Bence senin tüp bebeğe gerek kalmadan su iğneler le falan olur hatta insallah ona bile gerek kalma

canım herkes soylemıs sabah sabah yarım ekmek ve ayran.. sonra da telafı etmek ıcın ugras dur dımı.. :KK48:

aksam yokmu canım.? suyun az olmus sadece onun dısında guzel :KK200:

canım aksamın saatı bence cok gec.. 8 sayılır yaz saatıne gore.
Pılav olmasa olurmus zaten cıs yemıssın..
Telafı edersın ama sen:KK200:

olsun canım yarından ıtıbaren daha guzel beslenmene devam edersen sorun olmaz :KK200:

suyunu umarım arttırmıssndr ama

guzel olmus canım.. :KK200:
İnsallah ederim canimmm

Heee döndüm tatlişkom

Bugün çok kuru olmuş cnm Akşamda pilav yerine salata Yoğurt olsaydı

yumurta et salata hariç olmamış cnm

Dayanamadim valla

Akşamı çok erken yemişin cnm
Keşke ekmek olmasaydı
Akşama bence yoğurt falan ye
Spor tabiki süper
Ben süt icmistim onu yazmayi unuttum abla o yuzden coo tokum

Hic menu paylasmak istemiyo canm ki su an. Zaten uyuyakaliyorum sanirim. Ayrica zuhal abla glince dokturmussunuz o nasi bi gecmis oyle oku oku btmedinyarim braktim. Hepinizi cok seviyorum bacilar:) yarin daha ii bi moralle uyanirm insallah bu gidisatim ii diil:) ii geceler

Ayy kzlar ben bide birşey demeyi unuttum en buyuk problemim gorumcemi almanyaya ugurladk ya simdi kaynvalide tek kaldi haliyle artk 3 AY BOYUNCA BIRLIKTE IYICEZ YEMEKLERI DEMISTIM DAHA ONCE COK PROBLEM OLUYO SAAT YONUNDEN NASIL BASA CKCAM BILMIYORUM bugun misal 15:30da pazara diye ckti arkadasyla bende bekliyom malzeme getircekte yenk yapcaz diye taa saat 5te geldi elinde neyle gelse begenirsiniz 1kilo havucla geldi arkadasida alms uygunmus onu alms gelmis fazla girmemisler pazara ole diyo :-@ sonra ben gittim alsveris yaptm 6da eve geldimde ole yptm yemek yetistirdim esim eve geliyo 19:15 gibi ayy nasl sinir oldum ama anlatamam yaaa :-/ nasl gecicek bu 3 ay heleki gorumcem evlenince komple yuk bende olucak napcam bilmiyorum :-(

Back
X