Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüde fazla olan bişey yok tatlım ama bana çok kuru geldiBacilar gene cosmussunz wallahi hiziniza yetisemiyirummm bn daha yni gldm spordan. Menumu de yaxayim
Sabh
Binkaae yogurt
3 disk pirincli oatlaklar var ya formun onlardan:) adini unttm iyi mi:))
Oglen
Yarim tam bgday lavasi icine peynir
Aksam
Bibtabak kuru fasulye
Iki catal brownie
Vee spordan dnnce bktm ki esim myve suyu yapms taze. Makinede kalsn posasini da yedm ki lif olsn:) bi bardak kdrdi myve suyu
Ben arada bakıyom cnmIyi aksamlar herkese:) ben anca geldm.. bende aksamlari bi yorgunluk bir uykuki sormayin buraya gec geliorum o yuzden. Bisey var ustumde hayrolsun. Herkes gittmi:)
Çok kötü sayılmaz cnmSabah misafirim vardi.
09:00 da
1 dilim patatesli peynirli tam bugdaydan yaptigim kekimi yedim.
11:00 de domates salatalik haslanmis yumurta
2 tane dereotlu ve maydonozlu patates toplarimdan yedim.
04:30 da 1 kahve fincani sütlü sekersiz türk kahvesi ve bi avuc leblebi
07:30 da 1 kase tarhana ve salata
2.5 lt su
Disardaydim spor yok.
Ordan oraya cok savruluyorum abla. Sabahlari da ezandan sorada uyuyamiyorum erkenciyim. Ya da blmiorum serserm gibiyim bikac aksamdir.belimde de bi agri bi yük var sanki..Ben arada bakıyom cnm
Çokmu koşturman var niye yoruluyon
Ben bitaftan o sese bakıyom arada tlfSen nabiyorsun zuhal abla.. kizlar yok sanirim onlar anca uyduu sanirim:)
Yok yok zorlamadim regl olma donemine giricem ondandir belki ole agir sporum yok abla ya.Ben bitaftan o sese bakıyom arada tlf
Senin niye belin ağrıyor sporda zorladınmı yoksa
Günaydın tatlımHerkese günaydınlarrrrr
Mutlu huzurlu sağlıklı günler
Soğuk mu buz buzzzzzz :)Gunaydinnnn cok soğuk ayyyy
Kötümü olmuş menüm?Valla bilemedim Defnem
Ama o salamı nasıl yiyon ben kokusuna bile dayanamıyom
Bencede kaşınma istersen.. Rahatmı batıyo kız?Aynen yaa bnmki de hcbseyime karismaz etmez. Ne zayifla der ne kilo aldn der ne spor yapti der ne yapma der:)) bn de hatta ah keske az daha knskan olsa bi yorum yapsa derm ama kasiniyorum galiba)
Bizim burası geçen hafta baya iyiydiGunaydinnnn cok soğuk ayyyy
Sabah çıktığımda burası -1di...Bizim burası geçen hafta baya iyiydi
Dünden beri soğudu
Gerçi daha eksiye düşmedi
Ama benim öncesi yok ki. Kilo verene kadar foto çektirmiyorum kiKızlar bugün öncesi sonrası günü..
Sayfayamı koyacaz resimleri albümemi?