- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa niyenki kimsenin bildigi bi terzi yokmu oraya gtrsensabah 7 den beri koştur koştur bir terzi bırakmadım hepsini gezdim abiyemi kimse yapmıyor uğraşamayız diyorlar sinir oldum geri geldim eve şimdi yemek hazırlık koşuşturmaca abiye işi yattı belim koptu artık koşuşturmaktan
kız yok çarşıya kadar gittim bu iş güç işinde yetişmicek yoksa dedim yıbaşıda giriyor araya anam millet paraya doymuş resmen gelinlikçilere kadar gittim yok Allahın bir kulu almadı hepsi abiye satmaya çalışıyor artık normal giyicem kıyafetimi birazdan kuaföre çıkıcam ancak yetişirim eşimin hediyesinide araya sıkıştırdımAa niyenki kimsenin bildigi bi terzi yokmu oraya gtrsen
Hemn ilac faln al gecmesin sennkinede bide bit taramasi yaplmsmi kimde cktysa ailesine solesnler temizlesin ilac falnCanım çok sıkkın kızın sınıfında bi iki çocukta bit çıkmış. Napcam şimdi
Kız esra yüzün çok güzelmiş maşallahKizlar albüme yukledim foto ama oncesi sonrasi olarak pek yok bitanesi dogumdan 3ay snra yuzum gorunmeyen 90.8 dum yesil elbisrli de 3.5ay once falan en son halimide atarm bi ara kilolardan dolayi hic boydan foto yok malesef :-(
Her işte bir hayır vardır asya belkide daha güzel olacan giyeceğin elbiseyle..sabah 7 den beri koştur koştur bir terzi bırakmadım hepsini gezdim abiyemi kimse yapmıyor uğraşamayız diyorlar sinir oldum geri geldim eve şimdi yemek hazırlık koşuşturmaca abiye işi yattı belim koptu artık koşuşturmaktan
Canım artık eskisi gibi değilki ilaçları uygılaması çok kolay ve kokmuyorlar. Hemen eczaneden al bi ilaç uygula kızçene..Canım çok sıkkın kızın sınıfında bi iki çocukta bit çıkmış. Napcam şimdi
Benm belki vardir dicem ama bilgisayar cöküķ yaptirmadik kaldi oyle. Laptop bozuldmu dhaa ise yaramiyor.
Bnde kilolu cekinmem oyle ya bide gostermeyen sekilde giydigim icin yine belli olmazbu arada 69 gozukuyor hehe cumaya bakalimmm
Tesekkur ederm cnm
Yarın demek istedin sanırsam. Gözün aydın bu arada.Benm belki vardir dicem ama bilgisayar cöküķ yaptirmadik kaldi oyle. Laptop bozuldmu dhaa ise yaramiyor.
Bnde kilolu cekinmem oyle ya bide gostermeyen sekilde giydigim icin yine belli olmazbu arada 69 gozukuyor hehe cumaya bakalimmm
Hadi süslen bakalım. Süslü şirin.ben kuaföre kaçtım kızlar görüşrz yine
Aaa yarinmi olcek. Cuma niye degils ya daha fazla belki giderdi. Ya tok tartildigim icin net olamadm bucuklarda neyse yarina ac karna cikar kesnn insallahhhjhhh 69 gorelim 65 gelsn allahimmmYarın demek istedin sanırsam. Gözün aydın bu arada.
Hadi süslen bakalım. Süslü şirin.
Cuma olaydi iyiydi neyse artik.zaten hedefmde cok yoktu 69 cukk vardi onuda yarina net gorursem cok iyi oluur. Tok tartildim net olamadmm bucuktaa gozujuyor.Bıldırımler yarın yapılcakmıs :)
O pantolon kaç bedendikiBende albüme yükledim sonrası resmimi.