💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sabah 7 den beri koştur koştur bir terzi bırakmadım hepsini gezdim abiyemi kimse yapmıyor uğraşamayız diyorlar sinir oldum geri geldim eve şimdi yemek hazırlık koşuşturmaca abiye işi yattı belim koptu artık koşuşturmaktan
Aa niyenki kimsenin bildigi bi terzi yokmu oraya gtrsen

Aa niyenki kimsenin bildigi bi terzi yokmu oraya gtrsen
kız yok çarşıya kadar gittim bu iş güç işinde yetişmicek yoksa dedim yıbaşıda giriyor araya anam millet paraya doymuş resmen gelinlikçilere kadar gittim yok Allahın bir kulu almadı hepsi abiye satmaya çalışıyor artık normal giyicem kıyafetimi birazdan kuaföre çıkıcam ancak yetişirim eşimin hediyesinide araya sıkıştırdım

Kizlar albüme yukledim foto ama oncesi sonrasi olarak pek yok bitanesi dogumdan 3ay snra yuzum gorunmeyen 90.8 dum yesil elbisrli de 3.5ay once falan en son halimide atarm bi ara kilolardan dolayi hic boydan foto yok malesef :-(
Kız esra yüzün çok güzelmiş maşallah
Kilo verince afet olucan

sabah 7 den beri koştur koştur bir terzi bırakmadım hepsini gezdim abiyemi kimse yapmıyor uğraşamayız diyorlar sinir oldum geri geldim eve şimdi yemek hazırlık koşuşturmaca abiye işi yattı belim koptu artık koşuşturmaktan
Her işte bir hayır vardır asya belkide daha güzel olacan giyeceğin elbiseyle..
Canım çok sıkkın kızın sınıfında bi iki çocukta bit çıkmış. Napcam şimdi
Canım artık eskisi gibi değilki ilaçları uygılaması çok kolay ve kokmuyorlar. Hemen eczaneden al bi ilaç uygula kızçene..

Benm belki vardir dicem ama bilgisayar cöküķ yaptirmadik kaldi oyle. Laptop bozuldmu dhaa ise yaramiyor.

Bnde kilolu cekinmem oyle ya bide gostermeyen sekilde giydigim icin yine belli olmaz :KK70: bu arada 69 gozukuyor hehe cumaya bakalimmm
Yarın demek istedin sanırsam. Gözün aydın bu arada.
ben kuaföre kaçtım kızlar görüşrz yine
Hadi süslen bakalım. Süslü şirin.

Yarın demek istedin sanırsam. Gözün aydın bu arada.

Hadi süslen bakalım. Süslü şirin.
Aaa yarinmi olcek. Cuma niye degils ya daha fazla belki giderdi. Ya tok tartildigim icin net olamadm bucuklarda neyse yarina ac karna cikar kesnn insallahhhjhhh 69 gorelim 65 gelsn allahimmm

Back
X