💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

tesekkur ederımmm.. Evet benımde ust bacagımla zaten derdım.
Boyum 165-66 gıbı kılomda 72.5
Ust bacagımda erımıyo ne yazıkkı eskıden cok bısıklet surdum yuzdum.. Kas mı oldu kı acaba kaldı boyle o_O
Olabilir ama 72 durmuyosun kesinlikle spor yaptığın için herhalde 67-68 derim bilmesem

Kızzzz eylüle kadar 10 kiloyu bırak 50 kilo bile verilir :KK70:
De senin hedefe 10 kilo var kesin verirsin canım.

Ben bıraz ıkı ılerı bı gerı tıplerdenım de..
O acıdan seettıydım :oops:

Hedef 15 kılo olsun da o halde 10 verıym.. :confused:

İyı aksamlar menumu verıyım

Sabah süt

12:45 1,5 bol baharatlı haşlama yumurta,çavdar ekmegınden kaşarlı sucuklu tost (1 dılım ınce kaşar 4 dılım ınce sucuktu)10,15 dal maydanoz,3 dal kıvırcık

15.16 sade türk kahvesi,1 cevız buyuklugunde kek

18:20 1 kepce sebze corbası,yarım kase yagsız tuzsuz salata(kıvırcık,havuç,turp),4,5 çatal yagsız makarna,brokolı ve karnıbahar az sarmısaklı yogurtlu

Su 3 lt

İyı aksamlar menumu verıyım

Sabah süt

12:45 1,5 bol baharatlı haşlama yumurta,çavdar ekmegınden kaşarlı sucuklu tost (1 dılım ınce kaşar 4 dılım ınce sucuktu)10,15 dal maydanoz,3 dal kıvırcık

15.16 sade türk kahvesi,1 cevız buyuklugunde kek

18:20 1 kepce sebze corbası,yarım kase yagsız tuzsuz salata(kıvırcık,havuç,turp),4,5 çatal yagsız makarna,brokolı ve karnıbahar az sarmısaklı yogurtlu

Su 3 lt
Salatan niye sifir yagki. Biraz zeytinyag biraz limon sık. Z.yag faydali yagdir kararinca koy bnlardan bence.vucudun bu yagi iyi kullanir kotuye degil

Menun iyi goze batmiyor tostunn :)

Sabah 2 bardak ılık limonlu su

06:30 Ve 2 dilim ekmekle tereyagli bal 1 cay kasiklariyla..
1 tane irmik topu.

01:30 da 1 fincan süt
Haslanmis yumurta
Domates salatalik
Kucük dil peynir
Zeytin

05:30 da kirmizi ayran 2 bardak ( pancarli)

06:00 da kucük kase pirasa yemegi
3 kasik salata

3 lt su

1 saat step aerobik plates
20 dk eliptik
10 dk titreme
Bide yurudum biraz

Bukadar:)

Salatan niye sifir yagki. Biraz zeytinyag biraz limon sık. Z.yag faydali yagdir kararinca koy bnlardan bence.vucudun bu yagi iyi kullanir kotuye degil

Menun iyi goze batmiyor tostunn :)

Normalde koyuyorum bende kesmıyorjm yagı makarna var dıye bu sefer koymadım tostumun ıcındekıler valla ıncecıktı

Back
X