💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyı aksamlar menumu verıyım

Sabah süt

12:45 1,5 bol baharatlı haşlama yumurta,çavdar ekmegınden kaşarlı sucuklu tost (1 dılım ınce kaşar 4 dılım ınce sucuktu)10,15 dal maydanoz,3 dal kıvırcık

15.16 sade türk kahvesi,1 cevız buyuklugunde kek

18:20 1 kepce sebze corbası,yarım kase yagsız tuzsuz salata(kıvırcık,havuç,turp),4,5 çatal yagsız makarna,brokolı ve karnıbahar az sarmısaklı yogurtlu

Su 3 lt

Sabah 2 bardak ılık limonlu su

06:30 Ve 2 dilim ekmekle tereyagli bal 1 cay kasiklariyla..
1 tane irmik topu.

01:30 da 1 fincan süt
Haslanmis yumurta
Domates salatalik
Kucük dil peynir
Zeytin

05:30 da kirmizi ayran 2 bardak ( pancarli)

06:00 da kucük kase pirasa yemegi
3 kasik salata

3 lt su

1 saat step aerobik plates
20 dk eliptik
10 dk titreme
Bide yurudum biraz

Bukadar:)

Normalde koyuyorum bende kesmıyorjm yagı makarna var dıye bu sefer koymadım tostumun ıcındekıler valla ıncecıktı

Slm kzlar menumu veriyim
Sabah
07:50
2dlm kepek ekmegi
Peynir
1zeytin
1tk recel
Azck tereyağı
Siyah çay

13:00
1avuc fndk

13:50
2kepce tarhana çorbası
2kepce mercimek yemegi
1kase yogurt

18:00
2adet kivi

Dsardaym eve gdncede 1kase yogurt yerim

Menüler güzel olmuş atladığım varsa affedin

Kizlar oglum cok atesli 39.5 larda sonra gorusur

Çok geçmiş olsun canım

Kizlar ideal kilomdaki resmleri koydum resm uzernden cektim ama:) onceki fotolarmdan ama kilolu cok yok.ben standarttm genelde 83 oldu en fazla oda fazla durmuyodu bende

Ahhh ne kadan yogun bi insanm ya tlfnu elime dahi alamadm bu saate kdr. Menu paylasip evi toplicam daha

Sabah
Bi bardk sut
Bi kac findik
Yarim muz

Oglen
Iki mandalina
Bi yas hurma

Aksam
Bi tabak kuru fasulye
Bir de zuhal abla hic sebze yok demesn die uc kasik ispanak yedm zorla. Cok da severm aslnda ama cok tok hssediodm.

Cayin yanina da cisss:)) iki catal brownie

Kizlar ideal kilomdaki resmleri koydum resm uzernden cektim ama:) onceki fotolarmdan ama kilolu cok yok.ben standarttm genelde 83 oldu en fazla oda fazla durmuyodu bende

Canım ben baktm resımlerıne. Sanırm 83luk halın yok fotograflarnda.
76 yazmıssn ben orda da begendm senı.:KK37:
Kapalı oldugun ıcın cok fazla anlamıyorum dar seyler gıymedıgın surece.
Boyun kaldırıyo gıbı kılonu. :KK51:
Gayet guzelsın canım benım daha da guzel olucaz. :KK200:

Canım ben baktm resımlerıne. Sanırm 83luk halın yok fotograflarnda.
76 yazmıssn ben orda da begendm senı.:KK37:
Kapalı oldugun ıcın cok fazla anlamıyorum dar seyler gıymedıgın surece.
Boyun kaldırıyo gıbı kılonu. :KK51:
Gayet guzelsın canım benım daha da guzel olucaz. :KK200:
Evet canim koyamiyorum ya oyle. O eski pantolonlu olanlarda belli oluyor aslinda oturarak bahcede durduum flan iste benm 64 kg civarlarm. Kilolu halim yok evet 2 kez ciktm o kiloya 70 lerdeydm genellkle kucuk yaslar haric. Ondandir. O 76 da eski.ya benm kilom cok gizleniyor aldgmi o yuzden pek anlamiorum.. sagolasn fistikk ins bakalim bu sefer yavas ve istikrsrli olmaya calisiyorum:) 1 kere daha insmstm 60 lara 6 ay surmustu ama duzenszlkten koruyamadm iş nedenyle.. neyse artk:)

Evet canim koyamiyorum ya oyle. O eski pantolonlu olanlarda belli oluyor aslinda oturarak bahcede durduum flan iste benm 64 kg civarlarm. Kilolu halim yok evet 2 kez ciktm o kiloya 70 lerdeydm genellkle kucuk yaslar haric. Ondandir. O 76 da eski.ya benm kilom cok gizleniyor aldgmi o yuzden pek anlamiorum.. sagolasn fistikk ins bakalim bu sefer yavas ve istikrsrli olmaya calisiyorum:) 1 kere daha insmstm 60 lara 6 ay surmustu ama duzenszlkten koruyamadm iş nedenyle.. neyse artk:)
Güzelsin güzel

Onemlı olan tartıda gordugumz rakam degıl aslında..

Bız mesela cok sıs hıssedıyoken tartı bıze sabıt oldugumuzu soyleyınce sevınıyoruz
yada ınceldıgımızı dusunuyoken bı bakıyoruz kılo almısız fılan.
Gramların pek bı onemı yok ama bız kadınlar ılla gorucez o rakamı.. :KK37:

70 ust sınırın olsun o halde.. :KK36: Cunku 75-76da bıle cok kılolu durmuyosun bence 65ın altında hos durmaz..

Onemlı olan tartıda gordugumz rakam degıl aslında..

Bız mesela cok sıs hıssedıyoken tartı bıze sabıt oldugumuzu soyleyınce sevınıyoruz
yada ınceldıgımızı dusunuyoken bı bakıyoruz kılo almısız fılan.
Gramların pek bı onemı yok ama bız kadınlar ılla gorucez o rakamı.. :KK37:

70 ust sınırın olsun o halde.. :KK36: Cunku 75-76da bıle cok kılolu durmuyosun bence 65ın altında hos durmaz..
Annem filanda oyle diyor guya yetermis ama bana gore 62 lazm asagisi zaten olamiyorum ben vucut 50 kg kilosuz zaten:) neyse bakalim insallah yaza kadar olucak allahn iznyle hepimiz fit olcaz saglkli burda:)

Menüde fazla olan bişey yok tatlım ama bana çok kuru geldi
Kız sporu ne kadar yaptın
Ablacm yeni gordm msjini ksra bakma. Sporu yarim saat bazn 35 dk kdr yapiyorum. Evde yaptgmda step yapiyorum cok terletio zaten, salonda da genelde hizli yuruyus ya da 15 dk yuruyus 15 dk eliptik yapiyorum. Hoplamali ziplamali sporlarinhenuz yapamadgm icin (bkz. Mastit) olabildgnce hafif gecistrmeye calisiorum. Yarim saatlik sporla da yaklasik 200-250 arasi kalori yakiyirum (aletlerden okunan rakam tabi)

Süprizzzzzzzzz fıstıklar :KK24:
Yılbaşı gelmeden pastadan ben çıktım :KK48:
Ayrılığa sadece 1 hafta dayanabildim
Anladımki benim bağımlılığımın çaresi yok
O yüzden yuvaya geri döndüm
Hepinizi çok özledim

Yarın sohbet ederiz artık
Hepinizi çooook öpüyorum :KK68:
:KK15::KK200:

:KK61:
Allahim ozlenmek merak edilmek guzel duyguymus..

Zaten limoniydim zuhal abla gidiyom diyince coktum resmen
Okulu birakcamya gayretle not giriyorum baya kolayladim

Zuhal abla etiketledigini gordum gozumu sildim inanamadim eski msjdir dedim
:KK57:
Bi baktim gelmissin:KK9::KK9:
Cok mutlu oldum isi gucu birakip gelisini okumaya koyuldum :KK37:

Ama bu bicare kiz 500 sayfayi nasil okusun bir gecede
Bende onume bakmayi ogrendim :KK73::KK73:

Gelelim en onemli konuya
Basligimizdaki konumuz gibi naptiklarimiza
Diyete devam birakmadim no panik :rolleyes:

Zuhal ablaaaaa