- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
3. 4 kilo almis olmana alisigiz 85 falan oldun ozamanBiraz merak edin
Haftaya cuma şok olmaya hazırlanın şekercim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. 4 kilo almis olmana alisigiz 85 falan oldun ozamanBiraz merak edin
Haftaya cuma şok olmaya hazırlanın şekercim
İlaç hazırlıyo cnm zuhal abla başına sürcekmefkuremm benide al yanınaaa. ben de hala 73 lerde surunuyorumm mezun olamadım gitti. sen nasılsın neler yapıyorsunn. bana bi çaren varmı napsamkii al beni yamacınaa
söyleme canım bende kayınvalide tarafım hiççç birisi bilmiyor zamanında ne dalga geçerlerdi beklesinlerde görsünlerEvet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
Burdayim Aysacim eşim gece çalıştığı için dün izinliydi evdeydi hiç giremedim kilo bildiriminin perşembe olduğunu bilsem WC de falan girer yazardim
Neyse artık en son 71 de kaldım iki haftalık kacamaktan sonra haftaya bomba gibi bi bildirimle gelirim insallah
BENDE çaktırmıcam kimseyeEvet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
Haha Biz KK kizlari onuda yapariz.. gaza geldkmi kimse tutamiyor![]()
Herkes haftaya bomba hazirliyo boyle giderse milletin arti bir ugrasmasina gerek kalmicak turkiye havaya ucar bukadar bombayla![]()
Neslimmmm hoşgeldin bitanemmefkuremm benide al yanınaaa. ben de hala 73 lerde surunuyorumm mezun olamadım gitti. sen nasılsın neler yapıyorsunn. bana bi çaren varmı napsamkii al beni yamacınaa
Hosgeldin cnm özlem bende 26 yasindayim 1 oglum varBENDE çaktırmıcam kimseyehatta kendime bileee
.vallahi bıktımm ya verdimm 15kg kaldı 8kg gitmiyoo.
insanlar sonuç bekliyo eşimm artık 65 ol diyor arada , hiç rencide etmez sağolsunn
.bende sizle temiz bi sayfa açıyorumm 14 gun sürecek bir listeye başlıcam yarınn, allahımm sen daimi azim ver işallah. bu arada ben cuma zayıflama yarışmaları 6. takımdan neslihan, mefkurem le arkadaşız o tanır beni ama size tanıtayım kendimi. 39 yaşında 2 çocuklu anneyimm boyum 170 guncel kilom yarın yazayımm malum yenıyıl da yedik de yedik ama dun sabah 73,8 dim. selam hepinize
![]()
İcinda 6 ve 0 vardir belki ama yanyana olmasi zuhal ablanin dogasina aykiri kiz.Yanliz zuhal abla senin bomba ney merak ettim bak smdi. Yoksa 60 mi oldun![]()
Gayet hafif olmuş cnmkızlar ilk menü benden gelsin
sabah uyandığımda eşimde bende bişey istemedi canımız 1 fincan sütlü kahve içtim
öğlen
5 zeytin
1 çay bardağı lor peynir
salatalık
2 köz biber
yeşillçay
ara
yeşilçay
akşam
boll salata
köz biber az peynir
su 1,5
spor 50 dk yürüyüş,@Yawrukush un verdiği karın kası egzersizi vardı ondan 40,20 yarım mekik
yatana kadar bişey yemem ama çay içerim![]()
En azından 1 tüm simiti Yemen gerekmezdi TatlıcımBende vereyim menümü
Kahvaltı 11.00 bir simit bir kk peynir 3 zeytin bir haşlanmış yumurta çay
Öğlen bir kase yoğurt bir muzküçük
Akşam daha yemedik ama haşlanmış tavuk salata yiyeceğim
Simit dışında güzel geçti günüm kahvaltıya görümcem getirdi yemesem olmazdıı:)
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüdüm
Biraz merak edin bakalımBen iki haftada 2 kilo almıştım canım Zühal abla ne kadar aldı bende merak ettim
Çok kötü sayılmaz
- Menumu veriyim
- Sabah
- 11:00 bir bardak ılık limonlu su
- 11:30 2 tane yağda yumurta
- 1 tane peynirli puaca
- 2 çeri domates
- 2 kaşık bal
- Biraz küp peyniri
- 1 bardak yeşil çay
- Öğle
- 14:30
- Bir kase sehriye çorbası
- 1 kase yoğurt
- Akşam
- Bir kase yoğurt yerim sonra
- Su 3 litre oldu
- Spor
- Benden beklenmeyecek hareket
- YOK
- Dün kuzeninin doğum günüydü akşamın en büyük kaçamağı büyük bi dilim çikolatalı pasta oldu başka kaçamak yapmadım
Kız özlemmmm bidaha öyle kahvaltı görmeyimİyi akşamlar korkarak yazıyorum menumu ama yarın daha güzel bir menu olucak söz verıyorum
Sabah yok gec uyandim
13:15 1 dilim borek,3 yaprak sarma,1 lahana sarma,2 yk karisik kizartma,1 yk kereviz salata,1 catal havuc tarator 1 dilim ekmek
16:40 bır acuç kuruyemış(badem ,fındık,kaju,çam fıstık)
18:00 1 kase çorba,salata
Su 2 lt
Tatlım biz ona diyet demiyoruzEvet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
Ohhhh çatlayın bakalım3. 4 kilo almis olmana alisigiz 85 falan oldun ozaman![]()
Kız gıcık bu sözleri sana yedirecem görürsünİlaç hazırlıyo cnm zuhal abla başına sürcek![]()
![]()
Hadi Mügecim yeni yıl yeni umutlarHanimlar anneciğim sabah dönecek İzmir e bende toparlancam insallah