💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

vallahi onu kodlayıp sağlıklı beslenmeye geçeli çok oldu ama giden 15kg dan sonra kalan 8kg gitmiyo be gulumm.az bi kaçamak bile başa dönderiyor beni. insülin direncim vardı yendim ama hatırası kilo verme zorluğu kaldı bana. işallah sayenizde mezun olurum bende. bende bugun başladım yarında 14 gunluk bi seruvene başıyorumm işallah 14gun devam edersem 8-9kg arası garantiymişki buda benim hedef kilom. ayın 16 sında termal tatile çıkıcaz orda kg almam muhtemel ki her sene alıp geliyom 3kg :KK70: öncesi ne versem kardır :KK70:

aynen kilolu görünmüyorumm ama var yani karnımda sırtımda hala yağlarımm var :KK23:

ay mefkuremmm sahi kaç kilosun ya ben seni benden çok önce mezun olmussundur sanıyorum en son ben 76 lardayken sen 70 lere geçip beni sollamıştın hatırımda kalan. açıkla catlıcaz vallahii
Tatlım ben kurban Bayramında 73.2 le izine ayrılmıştır o günden beride o kiloya düşemedim
Tam 2 hafta önce yaklaşmıştımki, birden havalara girip tatil yapasım geldi
Bi hızla yukarılara fırladım
Artık geçmişi düşünmek istemiyorum
Geçen senede olduğu gibi 1 ocakta başlayıp Allahın izniyle sonunu getirecem

Güzelim bazı bünyeler kaçamak kaldırmıyor
Her kaçamak bizi başa döndürüyor
Bide vücudunu iyi tanıman gerekiyor
Mesela bana bulgur bakliyat hiç yaramıyor
Diğer cıssları söylemiyorum bile

Sen nasıl bişey yapacaksın bilmiyorum ama akşamları sıfır karbon yaparsan mutlaka sonuç alırsın

Ben dün tartılmadım cnm
Bugün tartıldım ve topik değiştirmeye karar verdim
Kilo almak isteyenler topiğine gidip ordaki kızlara biraz yardımcı olayım
Çünkü 2 haftada bu kadar almak kimsenin harcı değil
Bugün kaç olduğumu haftaya cuma söylicem
Hee bende inandim. Verdinde öyle şok edecem demi?
muska77 muska77
Defne sizin takımdaki kız o kiloyla nasıl okadar verdi
Valla hayran kaldım
Canım mide rahatsızlığı yuzunden İngiliz sodası içmek zorunda kaldı geçen hafta oda sisirdi kızı.
O benim rakibem bu arada. Bu hafta Yeşilçay falan şişliği attı.
Gurur duyuyorum rakibemle.

yemeyincede millet yedirmek çin çaba sarf ediyor bide aaaa niyee yemiyorsun diyettemisin diyorlarya cinleniyor insan:KK67:
Aman kime neyse!
Evet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
En doğrusu valla.

Hee bende inandim. Verdinde öyle şok edecem demi?

Canım mide rahatsızlığı yuzunden İngiliz sodası içmek zorunda kaldı geçen hafta oda sisirdi kızı.
O benim rakibem bu arada. Bu hafta Yeşilçay falan şişliği attı.
Gurur duyuyorum rakibemle.

Aman kime neyse!

En doğrusu valla.
aynen vallahi abliş yaa

BENDE çaktırmıcam kimseye :KK70:hatta kendime bileee :KK23:.vallahi bıktımm ya verdimm 15kg kaldı 8kg gitmiyoo. :KK12: insanlar sonuç bekliyo eşimm artık 65 ol diyor arada , hiç rencide etmez sağolsunn :KK60:.bende sizle temiz bi sayfa açıyorumm 14 gun sürecek bir listeye başlıcam yarınn, allahımm sen daimi azim ver işallah. bu arada ben cuma zayıflama yarışmaları 6. takımdan neslihan, mefkurem le arkadaşız o tanır beni ama size tanıtayım kendimi. 39 yaşında 2 çocuklu anneyimm boyum 170 guncel kilom yarın yazayımm malum yenıyıl da yedik de yedik ama dun sabah 73,8 dim. selam hepinize:KK3:
Hoşgeldin Neslihan ben Defne 38 yasında 2 çocuklu bir hatunum. Memnun oldum.
Allah topikimizden :-)
Pembe rengi eksik etmesin :-)
Acımasız olmayın ya kadın zayiflasin da tek pembe rengi gormeyelim raziyiz.

Hatice bu söylediğine sen inanıyonmu :KK48:
Kız 2 haftada Kilo Alma rekoru yaptım diyom
Sen ne diyon

Abla sen almışsan bile cumaya verirsin

Menüm
11,00
2 dL kız ekmek\2 yumurta \1 KK peynir \5 zeytin
18,00
4 kofte\ yeşil salata
Su 2 litre
Spor yok bacağım sis.

Menün çok güzel

Tatlım romatoid artrit var bende havalar soğuyunca böyle cekiyorum.

Off ya geçmiş olsun. Çok illet bişey. Kendibe dikkat et

RengarenkNesli RengarenkNesli Merhaba hosgeldın aramıza.
Bende 20 yasındaym adım Feyza. Cok memnun oldum..

Bu arada bende geceden kalmayım resmen.Ama bugunde aynı potansıyelde olmasada acıkmasamda yedım yıne bıseyler.. o_O

Yarından ıtıbaren daha guzel olucak hersey.
Hedef 14 subat :KK200:
Böyle giderse ne ozel gunler biter bede bizim hedefler kiz.
Dusunsenize yaş 80 biz burda hala haydin kizlar bir kilo kaldi hedefe diyomusuz :D

Back
X