- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Kanatlarin ciktimi anacimMenüm
8,00 3dl kız. çavdar ekm./1kk peynir/5 zeytin/1 çay kaşığı reçel
14,00 2 haş. yumurta / salata
19,00 2 haş. yumurta
Su 2 olur
spor hala yok üzgünüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanatlarin ciktimi anacimMenüm
19,00 2 haş. yumurta
Su 2 olur
Ozlemcim balik cok kilo verdiriyo firinda yaptigin surece yedigin kadar yeİyi akşamlar kızlar ne güxel sohbet etmıssınız okudum
Menumu verıyım
10:00 1 bardak yarım yaglı süt
13:20 2 haşlama yumurta,salata(kıvırcık,turp,havuç)1 cevız 2 kaju,yarım kk dan daha az peynir,yeşil çay
14.30 sade türk kahvesi 1 kayısı 2 kuru erik
17:40 15,16 hamsı ama mınıklerdı
1 kase az yaglı tuzsuz salata(kıvırcık,turp,havuç)3 yk barbunya ,1dılım çavdar
Su 3 lt
Ozlemcim balik cok kilo verdiriyo firinda yaptigin surece yedigin kadar ye
Tarti persembemi oldu yaHaşlammıs yumurta yanında ekmek pek gıtmıyor bıde hamsılerın kılcıklarını temızlerken bıraz daha küçüldü :)bugun kendımı daha ıyı hısssetım 2 gundur pek aclık hıssetmıyodum bugun acıktıgımı hıssettım yarında ölcüm var
Bu arada @muska77 gece yuttum sarmısak bıde en buyuklerındensaçlarımının dokulmesı dursun duacınım
Aaa sarmsak yutunca dokulme mi duruomusssHaşlammıs yumurta yanında ekmek pek gıtmıyor bıde hamsılerın kılcıklarını temızlerken bıraz daha küçüldü :)bugun kendımı daha ıyı hısssetım 2 gundur pek aclık hıssetmıyodum bugun acıktıgımı hıssettım yarında ölcüm var
Bu arada @muska77 gece yuttum sarmısak bıde en buyuklerındensaçlarımının dokulmesı dursun duacınım
Sporu menunle telafi etmssn. Bnce ki. Keyfnden durmuosun kuzum sporu takma kafana dinlen guzelceMenüm
19,00 2 haş. yumurta
Su 2 olur
Aaa sarmsak yutunca dokulme mi duruomusss
Ilgnvmis ama bn yapamam herhalde yaaa. Minik yapip mi yutuluo butun mu?Evet geceden yutup yatıyoshn defne onerdı bende yuttum arastırdım baya yararlıymıs
.Ilgnvmis ama bn yapamam herhalde yaaa. Minik yapip mi yutuluo butun mu?
Birjsi tarti gunu yazmisti yarin ondan sordum kizlar