💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi akşamlar bende veriyim menumu
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
2 yumurtala 2 kaşık lor peyniri yağsız tavada yaptım
1 domates
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak yeşil salata
Su
3 litreye ulaştım
Spor
Maalesef yok
Yerinden kalkmak istemiyorum çok halsizim ruh halim hiç iyi değil:KK42:

Hoşgeldin canım emin ol doğru yerdesin be de 35 yaşında iki çocuk annesiyim aynı kilolardatız bende yeni katıldım çookk memnunum bı kez başaracağım :)

canım benim hoşgeldin bende 5. Takımdayım neden devam etmiyceksin oranın ortamıda çok güzel aynı kilolardayız sen yaparsın azimlisin başaracağından eminimmm
İnşallah canim.

İyi akşamlar bende veriyim menumu
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
2 yumurtala 2 kaşık lor peyniri yağsız tavada yaptım
1 domates
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak yeşil salata
Su
3 litreye ulaştım
Spor
Maalesef yok
Yerinden kalkmak istemiyorum çok halsizim ruh halim hiç iyi değil:KK42:
Menü güzel de..
hayırdır noldu?

Kızlar benim kociş bana süpriz yaptı
Bugün çıkıyormuş :KK61:
Hastaneye gelecek herkes şimdi eve gelecek
Evdede bisürü iş var
Şimdi kağıtların hazırlanmasını bekliyoruz
Sonra alışveriş, ev temizliği
Bide bişeyler hazırlamam lazım gelen giden için
Allah kolaylik bersin abla

Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum

Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum
Oh be güzelim gözün aydın..
Çok sevindim temiz çıkmasına..

Selamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
H.g cnm ozlem ben 26 yasindayim bir oglum var
Boyun iyiymis bnm 1.56 sanslisin
Dogru yere geldin

Back
X