💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim. Zaten ben regl oldgmu metobolizmam fazla calistignd anliyormki reglm geldi gelicek ve geliyor. Tam reglm olma sirasinda cozuluyor sanki metom
Bende regl haftada hep aynı kalırim bazen + olur ama bitme gününün hemen arkasında -1 2 kilo birden gidiyo

Bende regl haftada hep aynı kalırim bazen + olur ama bitme gününün hemen arkasında -1 2 kilo birden gidiyo
Dogru aynen oyle oluyor.. regl bitince 67 olucam eminim:) buraya gelemedigm surede baya dkkat ettm.. detoks amacli bunun karsiligini goruceme inaniyorumm..
Icimi rahatlattn sagolasn valla:)

Oohhh herkes - lerde :)

Muge sen bu ara annen di hastalikti falan.tam konsantre olamadin. Ama + gitmis bence guzel devam tatlim

Esracigim sen de supersin.

ilkay husne bravo hatice regl sonrasi cok sevineceksin inan. :)
Sana da brova nasil kilo vermisin ole.. tebrkklerr:) evet insallahh cok sevinecem insallah canm sahol:)

Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
İlk bildirim benden gelsin
P.tesi 69 00
Cuma 67 500

Çok guzel kilo vermişsin bu hafta. Ve benim de boy 171 kilo da birazdan tartilacam 87 88 galiba. Hedefte 62.
Sen ne kadar surede verdin canim kilonu

Oohhh herkes - lerde :)

Muge sen bu ara annen di hastalikti falan.tam konsantre olamadin. Ama + gitmis bence guzel devam tatlim

Esracigim sen de supersin.

ilkay husne bravo hatice regl sonrasi cok sevineceksin inan. :)
Dahada super olucakti da beni bititdi son 2 gun prsmbe tartldgmda dqha az ckmstm :(

Bende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim. Zaten ben regl oldgmu metobolizmam fazla calistignd anliyormki reglm geldi gelicek ve geliyor. Tam reglm olma sirasinda cozuluyor sanki metom
Ben de aynen öyleyim. Regl öncesi 7 gün karnım baya şişiyor.

bem cocuk uyudukça girebiliyorum.aksattığım oluyor.telefonum desen şarz sorunu var.bir de evimde tel zor çekiyor cook yavaş. bırak 2sini birden tek grubu bilegötüremiyoeum defne.o yüzden gelmiyim hiç:KK51:
.
kııız test neyim yapsana hakkaten:KK45:
Ayy:KK17: adet olrm yaa bkliym az daha. Nolur oliymmm

Back
X