💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Su spor yok mu. Yemekten kısa zaman önce çok olmuş meyveler. Keşke ögle yemeğine yeseydin kuşum.

Ama bugun benim ilk günüm. Spor yok. Su konusunda sıkıntımda yok en az 2 lt icerim hergün. Bugun disarida oldugum icin tum gun.O yuzden pek icemedim. Ama menulere sspor ve su bildirimi de yazarim.

Ama bugun benim ilk günüm. Spor yok. Su konusunda sıkıntımda yok en az 2 lt icerim hergün. Bugun disarida oldugum icin tum gun.O yuzden pek icemedim. Ama menulere sspor ve su bildirimi de yazarim.
Gün gün daha iyi olur cnm
Ben sana adını sormuştum :KK23:
İsim takıntım varda yoksa hitabta sorun yaşıyom :KK48:

Cnm benim meyve cok olmus sanki bide ozellikle muzda dikkat et sabahlari yemeye calis cnm

Esim meyveyi hep yemekten once 30 dk ya da 1 saat once yer. Bu bizde ic degismedi. Evet mikatrini ayarlayamadim. Ama duzene girecek zamanla.

Esim meyveyi hep yemekten once 30 dk ya da 1 saat once yer. Bu bizde ic degismedi. Evet mikatrini ayarlayamadim. Ama duzene girecek zamanla.
Esim aksam evde oldugu icin bizdede hep aksam yenir beraber olsun diye ama yanlis alismisiz iste cnm.
Evet ac karnina olmasi cok iyi

kızlar menüm

sabah
1 çatal lor 3 zeytin,yeşilçay koştur koştur dr a gittim

ara
sade türk kHVESİ

öğlen
1 çay bardağı lor
5 zeytin
4 yk yoğurt

ara
bitkiçayı

akşam
1 tabak bamya
salata

su ancak 1,5
spor yok ayaklarımı dinlendirdim
Guzel cnm az olmus

En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE ---25 Aralık -----8.0cak ----En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Mefkurem _____76.8

Storeperde ____ 72.3/73.1/-0.8/%-1.11

Dunyadamisafir _ 68.8/68.5/0.3/%0.44

Canan456 ______ 63.5

EMELinEMELi __ 78,7/77.4/1.3/%1.65

BBD ___________ 79.5 /79.1/0.4/%0.50

Ekim85 _______ 97 /kilosu sabit

Ylmzesra _______ 86.6/85.9/0.7/%0.81

Asya_01 ________ 71.5/71/0.5/%0.70

Muska77 _______69/ bildirim yapmadı

Benita_ask _____64.9/64.8/0.1/%0.15

Mstb __________/69.5/68.6/0.9/%1.29

Umutfakiri _____69/67.5/1.5/%2.17

Brcstegul _______69.6/bildirim yapmadı

xDerinmavix______105.4/106/-0.6/%-0.57

İlkay80 ____________88/87.5/0.5/%0.57

Sihirli elma _______87.5

Tatlitambak ______87.6

En Büyük TÜRKİYE BU HAFTA DERECEYE GİREN En Büyük TÜRKİYE

________GÜZELLERRRRR _________

1.____umutfakiri _______%2.17:nazar: :nazar: :nazar:

2.____EMELinEMELi _____%1.65:nazar::nazar:

3.____mstb________________%1.29:nazar:

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Yazmayi unuttum bugun
Kilo veren herkese kocamannnnn tebrikler

Evet kendımı gaza getırıyorum :) bu arada çorekotu yagınıda sordum bır ıkı marka vardı ama belle bır marka var bıttı getırcem dedı faydalarıyla ılgılı bır kağıt verdı metabolızmayı hızlandırıyormus kan dolasımını hızlandırıyormus reglı sancılarına ıyı gelıyomus sadece ben degık evde hepımız kullanabılırız romatızma var annemde onada ıyı gelırms cocuklarsa kardesım cocuk degıl ama astım bronşıt ıyı gelıyormjs benım kardesımde alerjık astım başladı belkı ondada işe yarar bıse sorcam sute katıp ıcsek olurmu
Aaaa super olur aslinda tarcinlj sut iciyoruzya cnm degilmi

İyi aksamlar hanimlarrrr menumu yaziyim
8;00 2 dilim ekmek
2 zeytin
Tost makinasında sucuk kizarttim esinle oğluna tost yaptım Bende 3-4 ince dilim yedim
Peynir

12:30 1 kase yoğurt
1 kucuk muz

15:30 ıspanak
Yoğurt
3 lokma Ekmek

18;30 mercimek çorbası
Salata

Su 1-1,5 arası boğaz fena yarin bir özel hastaneye gidicen KBB ye randevu aldım bu şehirde diğer turlu Dr a gitmek imkânsız gibi bisey
Menun guzel cnm zuhal abla neder bilmem ama ben dukanda salam sucuk yedim protein turu oldugu icin kilo aldirmaz genel olarak menun guz3l olmus tatlim

MENUM

KAHVALTİ 08.30 1h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 kk b.peynir 1 tk acuka 5 zeytin

ARA tek sekerli t.kahvesi 1 kurabiye

OGLE 14.00 1 kkb.peynir 5 zeytin 3 tb ekmegi 5 et sosis (100 gr :110 kalori) maydonoz roka

AKSAM yogurt yada musli yada salata olacak

Su 3 lt
Kuzum hafif gornuo menun kurabiye de hic rahatsiz etmedi bni cnku abartmamissin:)

Back
X