💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hanımlar ben dün Dr a gittim KBB POLİKLİNİĞİ ne megersem benim boğaz ağrısı migde asidindenmis yakmis tüm yemek borumu boğazını söylemiştim gastrit ve reflu var bende de mezun olduğundan beri yasamamistim artık neden oldu bilmiyorum ama beslenmesi bayaaaa duzunlemem gerek eski diyet listemi bulup uygulamam gerek adam tam 7 tane ilaç verdi resmen :-(

Cok gecmıs olsun canım benımm.. :KK200:

Bugün basarken acımıyor canım.
sabah 72,3 çıktım :KK43:

Ya aslında tartıda gordugumz rakam bıraz sanal bısey gelıyo bana.
Pek gercekcı degılkı bı anda ınsan yaga donusen 2-3 kılo alamaz hanı mantıklı degıl.

Merak etme yalan soyluyo bazen o tartılar :KK37:

Hem soyle de bısey var onemlı olan rakalmların dısa yansıması.
Tabıkı 150 kılo olan bırı 50 gıbı gorunemez ama suan ıcın burdakı skımse orantısız asırı kıloya sahıp degıl gercekten.

+-5 kılo ıllakı oynar arada. Bız moralımızı bozmadan devam edelım :KK36:

Yerim seni bıcırık...
(Aklım fikrim yemekte arkadaş :-))

Hehe ıyıymıs..

Bazen oluyo oyle hormonların tavan donemı. Ben sınav donemındeym dıye dun yedıklerımı yazsam varyaa..
Ohooo.. Utancımdan menu bıldırımı yapmıyorum su sıralar gercı vaktımde olmuyo zaten.
Normale donucem ınsallah :oops:

Dun sen ne yedınkı acaba.? :confused:

Hehe ıyıymıs..

Bazen oluyo oyle hormonların tavan donemı. Ben sınav donemındeym dıye dun yedıklerımı yazsam varyaa..
Ohooo.. Utancımdan menu bıldırımı yapmıyorum su sıralar gercı vaktımde olmuyo zaten.
Normale donucem ınsallah :oops:

Dun sen ne yedınkı acaba.? :confused:
Akşama kadar iyiydi..
Akşam sofrayı toplayıp kahve yapmaya gidince bulgur tenceresine taarruz yaptım..
Ben bunu nasıl yaparım diyede kendimi üzdüm durdum sonra..

Akşama kadar iyiydi..
Akşam sofrayı toplayıp kahve yapmaya gidince bulgur tenceresine taarruz yaptım..
Ben bunu nasıl yaparım diyede kendimi üzdüm durdum sonra..

Ayy abla yedıgın bulgur pılavı olsun yaa.
Hem bulgur su tuttugu ıcın artı cıkmıssın ıste bugunde. Yarına ıner hepsı
Ben okumustm zaten onu farklı bısey yedın sandım bende yazmadıgın :KK48:

Çok guzel kilo vermişsin bu hafta. Ve benim de boy 171 kilo da birazdan tartilacam 87 88 galiba. Hedefte 62.
Sen ne kadar surede verdin canim kilonu
Ben 1 kasım da 85 kiloyla zayiflamaya karar verdim 6 kasımda başladım sıkı bi diyet ve spora bu haftaya kadar toplam giden kilom 18 kilo oldu

Ayy abla yedıgın bulgur pılavı olsun yaa.
Hem bulgur su tuttugu ıcın artı cıkmıssın ıste bugunde. Yarına ıner hepsı
Ben okumustm zaten onu farklı bısey yedın sandım bende yazmadıgın :KK48:
Yok ne yersem yazıyorum buraya..
Sizi kandırmak demek asıl kendimi kandırmam demek çünkü..

Yok ne yersem yazıyorum buraya..
Sizi kandırmak demek asıl kendimi kandırmam demek çünkü..

Hanı ınsan menuyu erken bıldırınce bazen sonrasnda bıseyler yıyo fılan ya cozttum yazınca bıan oyle sanmıstm ben.:KK51:
Tabıkı burda herseyı yazmak enn dogrusu. Boyle olunca ınsan utancıncan yıyemıyo gercekten bunu gordm ben.:KK37:
Sınav donemım bıtınce bende donus yapıcam tekrardan. Sımdı ara verdıgım zamanlarda 3-5 dk bakabılıyorum sadece.:KK12:

14 subat hedefım 70ın altında olmak malum :KK200:

Sımdı de cıkıyım azıcık daha ders bakıym.
Opuyorum hepınızı gorusuruzzz :KK36:

Hanı ınsan menuyu erken bıldırınce bazen sonrasnda bıseyler yıyo fılan ya cozttum yazınca bıan oyle sanmıstm ben.:KK51:
Tabıkı burda herseyı yazmak enn dogrusu. Boyle olunca ınsan utancıncan yıyemıyo gercekten bunu gordm ben.:KK37:
Sınav donemım bıtınce bende donus yapıcam tekrardan. Sımdı ara verdıgım zamanlarda 3-5 dk bakabılıyorum sadece.:KK12:

14 subat hedefım 70ın altında olmak malum :KK200:

Sımdı de cıkıyım azıcık daha ders bakıym.
Opuyorum hepınızı gorusuruzzz :KK36:
İyi çalışmalar fıstığım..

Back
X