💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kesinlikle katılıyorum.
Eşime de hep derim erkek olmak varmış diye.

En ufak bir şeyde hop idrar yolu enfeksiyonu, hop mantar enfeksiyonu.
Halbuki erkeklerin hiç böyle sorunları yok.
ya bide çoğu konuda kadınlara işlem uygulanıyor erkek olmanında zorluğu vardır ama kadın olmak kesinlikle daha zorr

Reyhancigim g.olsun.dedim ama gormedin sanirim.

Menun guzel canim.az daha cok icmeye calis suyu. Az daha iyiles sonra yaparsin sporu tatlim.

Yarin tam.gazzz devam edicemmm sozzz

Asya menun her zamanki gibi harikaaaa.

Canımcım kusura bakma alıntı yapmadıysan görmemişimdir.
Geçmişi de takip edemiyorum o yüzden öyle olmuş tatlım.
Çok sağol.

ya bide çoğu konuda kadınlara işlem uygulanıyor erkek olmanında zorluğu vardır ama kadın olmak kesinlikle daha zorr

Aslında bebek için bile ilk testin erkeğe yapılması gerekiyor.
Çünkü çok basit bir işlem.
Ama erkekler genelde test yaptırmayı bile gururuna yediremiyor.
Ben binbir güçlükle gönderdim eşimi spermiyogram için.

Çok güzel olmuş cnm
Senin boyunda uzunmuş kilonu pek göstermiyosundur
Evet canım biraz boydan kurtarıyorum Görenlerde pek kiloma inanamıyorlar canım albüm yaptım bende bakarsın izliyorum seni ama ben seni göremiyorum
Bugün alışveriş merkezindeydim deri görünümlü ceket aldım onuda koyayım indirime girmiş 59 tl beğenecekmisiniz:)

Klomen ben de 1 ay kullanmıştım ama yumurta takibine gitmedim sonra canım.
13. gün sanırım vajinal ultrasonla yumurta gelişimine bakıp ona göre çatlatma iğnesi falan yapıcak.
Ben o ultrasonu istemediğim için gitmemiştim, korkuyorum :)

kız deme vajiinal mi bakıyorrr:eek:bana hep ultrason baktı yaaa inş alttan bakmazzz:KK43:çok utanıyorum ben o işlemden:KK51:bende geçen yıl bu zamanlardı klomen vermişti başka bir dr o zaman hiç büyümemişti ama o zaman şartlar farklıydı tabi 82 kg dım o zaman birde öyle pek spor falan yoktu arada yapıyordum randevuya yakın olunca baya baya merak yapıyor ama çok korkuyorum etki etmemişse diyeeo_O
Canlar bende büyük oğluma hamike kalmadan çatlatma iğnesi yaptırdık hemde 6-7 ay ama hiç alttam bakmadı drum özeldi bizimde ondanmı bilmem

Canımcım kusura bakma alıntı yapmadıysan görmemişimdir.
Geçmişi de takip edemiyorum o yüzden öyle olmuş tatlım.
Çok sağol.

Aslında bebek için bile ilk testin erkeğe yapılması gerekiyor.
Çünkü çok basit bir işlem.
Ama erkekler genelde test yaptırmayı bile gururuna yediremiyor.
Ben binbir güçlükle gönderdim eşimi spermiyogram için.
onlar 1 kez yapılacak işlem için mırınn kırın ediyor ama kadına yapılan işlem Allahım çok utanç verici...sağlığımızla ilgili bir durum ama çok zorrr yinede...dr um özelde olsa hiç tereddüt etmez alttan baktırmazdım bile ama devlette olduğu çin mecbur ne derse yapmak zorundayım:KK43:bide adamın Allahı var iyii dr yani çok güveniyorum bu dr a ben

Evet canım biraz boydan kurtarıyorum Görenlerde pek kiloma inanamıyorlar canım albüm yaptım bende bakarsın izliyorum seni ama ben seni göremiyorum
Bugün alışveriş merkezindeydim deri görünümlü ceket aldım onuda koyayım indirime girmiş 59 tl beğenecekmisiniz:)

Canlar bende büyük oğluma hamike kalmadan çatlatma iğnesi yaptırdık hemde 6-7 ay ama hiç alttam bakmadı drum özeldi bizimde ondanmı bilmem
özel olduğu içindir gülüm kesin:KK51:

Özel olduğu için olabilir canım.
Ben de bebek tedavisi için özele gitmeyi planlıyorum, tabi bütçeye bağlı.
Ve tabi ki daha zamanı var, önce kilo vermeliyim.

onlar 1 kez yapılacak işlem için mırınn kırın ediyor ama kadına yapılan işlem Allahım çok utanç verici...sağlığımızla ilgili bir durum ama çok zorrr yinede...dr um özelde olsa hiç tereddüt etmez alttan baktırmazdım bile ama devlette olduğu çin mecbur ne derse yapmak zorundayım:KK43:bide adamın Allahı var iyii dr yani çok güveniyorum bu dr a ben

Canım istersen devlette de karından bakılmasını talep edebilirsin.
Mecbur değilsin yani.

Zaten vajinal ultrasonda daha net görüldüğü için tercih ediliyormuş.
İstersen karından da bakar demek oluyor bu.

Mecbur değilsin yani.

dr um çok ters çok iyi bir dr ama çok hazır cvp ne söylesen hemen pat diye yapıştırıyor lafı eşime sigarayı bırakmasını söylledi eşim ağzını açmadan o hemen biraz daha bişeyler söyledi en son eşime dedi benim ritmimle dans edemiyorsan benim müziğimi dinlemiceksin:KK57:eşim böyle kaldı

dr um çok ters çok iyi bir dr ama çok hazır cvp ne söylesen hemen pat diye yapıştırıyor lafı eşime sigarayı bırakmasını söylledi eşim ağzını açmadan o hemen biraz daha bişeyler söyledi en son eşime dedi benim ritmimle dans edemiyorsan benim müziğimi dinlemiceksin:KK57:eşim böyle kaldı

Ay aynı ben :D
Ben de laf sokmayı çok severim :D

Doktorluğu iyiyse tersliğini boşver.
Ultrasonu da alttan yapacaksa yapsın.
Bebek yolunda her şey mübah diyelim :)

Evet canım stres yapma.
İnşallah her şey iyi olur hepimiz için :)
aminnn inşallah benim kilom tedavi için sorun olmaktan çıkmış dr bu gidişimde öyle dedi ama sen yinede ideal kilona inmeye çalış dedi sen kaç kilo vericeksin yani inş güzel haberlerini alırız hepbirlikte:KK200:

Doğum günün kutlu olsun güzellik
Inşallah bidahaki yaşgününde istediğin kiloda olursun

O irade sen istersen ve gayret edersen oluyor cnm
Yoksa herkesin canı neler istiyor
Ama biz küçük beden kıyafetleri istediğimiz için büyük kalorili şeyleri tercih etmiyoruz

Ben de bugun dışarı ciktim ama neler neler kokuyor.esime alalim desem aninda alacak yani. Yok dedim evde bir corba iceriz.vee dunden beri pastalarla buyj imtihan yasiyor.. kackere niyet ettim biraktim. O elbiseye girmem gerek diye. Menumu aksam yeyinca yazarim

Ben de bugun dışarı ciktim ama neler neler kokuyor.esime alalim desem aninda alacak yani. Yok dedim evde bir corba iceriz.vee dunden beri pastalarla buyj imtihan yasiyor.. kackere niyet ettim biraktim. O elbiseye girmem gerek diye. Menumu aksam yeyinca yazarim
iyi yapmışsın gülümm :KK5:

aminnn inşallah benim kilom tedavi için sorun olmaktan çıkmış dr bu gidişimde öyle dedi ama sen yinede ideal kilona inmeye çalış dedi sen kaç kilo vericeksin yani inş güzel haberlerini alırız hepbirlikte:KK200:

Tabi hamile kalana kadar devam et canım vermeye.
Ben daha 90'ları bile göremedim yolum uzun :(
Büyük ihtimal 80'leri görsem tedaviye başlarım ben de.

Tabi hamile kalana kadar devam et canım vermeye.
Ben daha 90'ları bile göremedim yolum uzun :KK43:
Büyük ihtimal 80'leri görsem tedaviye başlarım ben de.
görürsün Allahın izniyle gülüm boyun kaç senin belki o kadara gerek bile kalmaz

Mecbur değilsin yani.

Allah hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip etsin tüm isteyenlere

İnşallah canım benim.
Boyum pek yok malesef 1.58 tatlım.
yaww varya bu boydan taraf çok şanssızız ya 1 70 olaydık tamam dı haa:KK23:bu boydan yana çok dertliyim görsel açıdan sıkıntı yok da tedavi açısından 1 70 olaydım şu an ideal kilomdaydım çözümüde yok ki

Back
X