💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy canimsin.mrb
Hatice kiz benim oglum cildirtti bugun.geceden beri agliyor.ama oyle.boyle aglamsk degil bide sinirli az evel mama sandalyesine oturttum beni.almiyosun.diye mamasandalyesinin tepsisini isrip ellerini yumruk yapmis sikiyordu dusun yanii simdi uyuttum :KK43:

Nasilsin hersey yolundami canim?
Rabbim yardım etsin çocuklar huzursuz olunca anneler Allak bullak oluyor

Cnm kekik ve limonda kesiyo biraz nette bulmustum ise yaradi yapiyom oksurunce bal koyup iciyo azcikta zancefol atiyorum .
Sorma bu aksamki doktor dediki o antibiyotik kusturur ben bile icemem cok kotu dedi
Oysaki bizim doktorumuzda bagirsaklara falan zarar vermeyen antibiyotuk diyerek verdi onu bize
Yeni kullanmistik 1 ay once dedim diye verdi.
Bide oglumda geniz eti oldugunu soylrdi delircem ya simdiye kadar kimse niye anlamadi bilmiyom kac doktora gitmistiriz.agzindan nefes aliyodur o yuzden sık sık bogaz enfeksiyonu yasiyosunuz dedi
Bn de ablam da kucukken geniz eti ameliyati olmstk tatlim. Ama nefes problemi cook uzn sure dvm etti. Bn burnmdan da amlyt olmk zrnda kldm uni yillarnda. Insallh gnz egi alinnca hallolur pronnlem

Ben de önce menümü yazayım sonra geçmişe bakarım
Sabah 10 30 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin tere 1 dlm tb ekmeği
Öğlen 15.00 4 ızgara köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata
Akşam 18.30 5 kaşık z.yağlı pırasa
Su 2 lt
Spor yok

Cok guzel canim aksam yogurtta yesen olurdu yani

MENUM

KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 1kk.b peynir maydonoz

ARA tek sekerli t.kahvesi

OGLE 14.00 2 kase yayla corbasi bide karisik tost yedim ama miktari yazmicam.utandim valla yerken yedim ama.simdi cidden kendimden nefret ettim.

Su 2
Sabah çok güzel başlamışın aslında tatlım
Akşama yoğurt salata falan ye öğün atlamak doğru değil
Hem senin işin belli olmaz bakarsın yarın eksi olursun

Back
X