- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum evet yeni geldim adım KübraSen hevesini kaybetme. Devam et hatalarinla da olsa ole gidecek insallah :) bu arada hosgeldin yaa benm gozumden kaciyo yeni geldin dimii ben hatice :)
Rabbim yardım etsin çocuklar huzursuz olunca anneler Allak bullak oluyorAyyy canimsin.mrb
Hatice kiz benim oglum cildirtti bugun.geceden beri agliyor.ama oyle.boyle aglamsk degil bide sinirli az evel mama sandalyesine oturttum beni.almiyosun.diye mamasandalyesinin tepsisini isrip ellerini yumruk yapmis sikiyordu dusun yanii simdi uyuttum
Nasilsin hersey yolundami canim?
Çocuk için mi gidemedinGunaydinnnn
Canan456@ cnm tesekkur ederim.
Kizalar ben soze gidemedim :-(
Aldigim buluzu annem giyip gitti begenmis
Kime niyet kime kismet boyle bisey
Yok cnm baş tarafa koymak gerekiyorAaaa kizlar @ isaretini ismin sonuna koyunca etiketleme olmuyomu tuhhh denedim simdi ama bana oyle ogretmislerdi
Bana gojiyi aldgm aktar kuru olark tarf etmsti vnmcim. Eger dier trlu hic yiyemiosan ole ye gitsn bence:)Tsk ederim abla ilaclada kucultuluyomus sanirim bakcaz artik .
Abla goliyi kuru yesem fayda verirmi acaba simdi gene azcik suya koydum bidaha denicem
Bn de ablam da kucukken geniz eti ameliyati olmstk tatlim. Ama nefes problemi cook uzn sure dvm etti. Bn burnmdan da amlyt olmk zrnda kldm uni yillarnda. Insallh gnz egi alinnca hallolur pronnlemCnm kekik ve limonda kesiyo biraz nette bulmustum ise yaradi yapiyom oksurunce bal koyup iciyo azcikta zancefol atiyorum .
Sorma bu aksamki doktor dediki o antibiyotik kusturur ben bile icemem cok kotu dedi
Oysaki bizim doktorumuzda bagirsaklara falan zarar vermeyen antibiyotuk diyerek verdi onu bize
Yeni kullanmistik 1 ay once dedim diye verdi.
Bide oglumda geniz eti oldugunu soylrdi delircem ya simdiye kadar kimse niye anlamadi bilmiyom kac doktora gitmistiriz.agzindan nefes aliyodur o yuzden sık sık bogaz enfeksiyonu yasiyosunuz dedi
Evet abla covuk fenaydi gidemedim.ooo annem benden fena giyinir 1.49 boyu 55 kilo herkes sen onun kizisin der deli eder beniÇocuk için mi gidemedin
Annenin ruhu genç o zaman
Kaç yaşındaydı
Desene kendimce etiket yaptigimi sandim aylarcaYok cnm baş tarafa koymak gerekiyor
Seninde fazla kalmadı güzelimEvet abla covuk fenaydi gidemedim.ooo annem benden fena giyinir 1.49 boyu 55 kilo herkes sen onun kizisin der deli eder beni![]()
Hiç farketmedim şimdiye kadarDesene kendimce etiket yaptigimi sandim aylarca
Bi muslumanda uyarmadi napiyosun sen evlafim diye
Basen degilde basenele bel arasindaki bolge var onu sevmiyorum ya
Ben de önce menümü yazayım sonra geçmişe bakarım
Sabah 10 30 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin tere 1 dlm tb ekmeği
Öğlen 15.00 4 ızgara köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata
Akşam 18.30 5 kaşık z.yağlı pırasa
Su 2 lt
Spor yok
Sabah çok güzel başlamışın aslında tatlımMENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 1kk.b peynir maydonoz
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 2 kase yayla corbasi bide karisik tost yedim ama miktari yazmicam.utandim valla yerken yedim ama.simdi cidden kendimden nefret ettim.
Su 2