- 3 Eylül 2015
- 220
- 802
- 103
Daha yaşın çok küçükmüş bu kadar sorun yapma gençsin herşey gönlünce olur inşallah25 yaşındayım gülüm hatta bu ay sonu 26 olucam hiç bebiş yok 8 ay önce 1 düşüğüm oldu maleseff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yaşın çok küçükmüş bu kadar sorun yapma gençsin herşey gönlünce olur inşallah25 yaşındayım gülüm hatta bu ay sonu 26 olucam hiç bebiş yok 8 ay önce 1 düşüğüm oldu maleseff
Ödem olabilirHa kilom cuma 69,7
Bugün 70,6
Anlamadım noluyo?
abla ödemdir o kilo değildir geçmiş olsun yat dinlen![]()
Yatınca nefes alamadım kalktim bende.Oyyy Allah şifa versin ablacım.
Uyu dinlen iyice.
Çok geçmiş olsunKızlar ben az daha yatayim çok kötüyüm.
Sağol tatlım.Çok geçmiş olsun
Maşallah abla çok iyi inmiş olculerBugün ölçüleri yazacaktik
114,4 : Göğüs 122, bel 114, kalça 136, üst tek bacak 86
70,6. : Göğüs 89. , bel 75 , kalça. 98, üst tek bacak 56
canım maşallah, isteyince nasıl oluyor, tebriklerBugün ölçüleri yazacaktik
114,4 : Göğüs 122, bel 114, kalça 136, üst tek bacak 86
70,6. : Göğüs 89. , bel 75 , kalça. 98, üst tek bacak 56
Bende yapmadım ve +900um takma boşver.Cuma 66.400
P.tesi 67.500
Nasıl olur ya kafayı yiycen büyük bi kacamak da yapmadım
Hahahaha Birgül yaaaaa alemsinn kız 40 kg nasıl aldin sen yaaaa bide ya baya kilo yanı odem ne kadarki acaba bir diyetisyen gidip yağ odem bilmem be onlara baktirsaydin ya ona gore hareket ederdiWalla defnecan mugenn dedgi gbi sanrm emzirmenin avantajlari bnlar. Ama dile kolay neredyse 40 kilo aldm hamilelikte. Bu kdrcik da oluversn haa yyip yiyp haftada iki kilo verirsem dovun ama![]()
Şimdiki belim o zamanki üst bacak tan ince.Maşallah abla çok iyi inmiş olculer
Geçmiş olsunnn defne ya dikkat etKızlar ben az daha yatayim çok kötüyüm.
Teşekkürler, sende almismiydin ölçü?canım maşallah, isteyince nasıl oluyor, tebrikler![]()
Kızlar ben az daha yatayim çok kötüyüm.
Sağol, yatamadimki. Nefes alamadım kalktimGeçmiş olsunnn defne ya dikkat et
İlaçlarda yapar dimi?E ablam vucudun odem toplumdur hastasin ya ondan üzme kendini
ben kilolu dönemimde almamıştım canım ama 1 ay kadar önce aldım, çok istikrarlı gitmiyorum, ilk diyete başladığımda güzel verdim ama son 13 ayda 5-6 kg ancak verebilmişimTeşekkürler, sende almismiydin ölçü?
İlaçlarda yapar dimi?