💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Nurayyy allahimisteyenn herkese nasip etsin.insallah.bizlere :)

Bu arada hatayidaa sevdimmm hele yemeklerineeee ba - yil - dimmm

Kizzz bu yemeklerine bayildim sozume yorum yapani vururumm heleki ozlemmm asla yapamazzz (d.misafirrr) :-) :-)

İyi gecelerrr grsrzzz
Gece ruyana gelecem emeeelllll
Sana yorum yapacam :-) :-) :-)

Uzun bir suredir giremedim kizlar hem yediklerimi sizlerle paylasacak yuzum yoktu hem de yogunluk vardi.su an 28 beden pantalon giyiyorum ama kac kiloyum bilmiyorum 1 aydir tartiylada yuzlesmedim 58 kilo olmusumdur diye tahmin ediyorum beni tekrar araniza alirsaniz sevinirim

Uzun bir suredir giremedim kizlar hem yediklerimi sizlerle paylasacak yuzum yoktu hem de yogunluk vardi.su an 28 beden pantalon giyiyorum ama kac kiloyum bilmiyorum 1 aydir tartiylada yuzlesmedim 58 kilo olmusumdur diye tahmin ediyorum beni tekrar araniza alirsaniz sevinirim
:KK68::KK68::KK68:
Hosgeldin ablam

Hosgeldin canim nasil tartilmadan sabrettin :)

Aramıza almak ne demek tatlım Sen bizim ilk medarı iftiharımızsın
Bikaç Kilo aldıysan bile sorun olmaz ben onu haftalık alıyorum :KK48:

Hoşgeldin ve iyiki geldin

Back
X