💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sağolasın cnm
Bak şimdiden söyliyim yarında yapıcam
Ama perşembe boş günüm olacak
Bana tartı öncesi spor hiç yaramıyor

Dogru aslinda bende spor sonrasi arti cikiyorum ama bir gun sonrasina his dikkat etmedim :) yarin en az 30 dk kosu bandi yada bisiklet bekliyorum :)

Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Evlerden uzak olsun allahim :-(

Kotuyu düşünmeyin canım Allah korusun kuzenım yaptırmıstı korkucak bısr yok demıstı bızede sonucu soyle çok geçmiş olsun :)

Kotuyu düşünmeyin canım Allah korusun kuzenım yaptırmıstı korkucak bısr yok demıstı bızede sonucu soyle çok geçmiş olsun :)
Sagol cnm cumartesi olcak iste ozelde dun arkadasi olmus kotu demis.
Ya dedim can nasil tatli birak artik su sigarayi

Salı menüm

Kalkınca 1 bar sirkeli ballı su

10.00 __1 yumurta, peynir, 2-3 kş salata

16.15 _baharatlı yoğurt

18.30 _1 yumurta, peynir, 1 sandwıch Ekm.
(biliyorum olmadı)

Su 2 lt olur

Bugün çok halsizim hiç keyfim yok spor yok
Bilerekmi boyle oldu.gerci bisey yiyesim yok diyodun. Sen motiveni niye dusuruyosun abla yaa hepimiz alioz ama hedef varsa mutlaka olacak insallah. Silkelenn artikinnn boyle dusunmee

Gelelim bana bir menum olmasini cok istedim ama yok :-)

Sabah geckaldim demistim okuldada yogurdumu biri yemis kucuk kova yogurt bide :KK70:

12.00 3 hurma 1 bardak 95 kalori domates corbasi

4.00 gibi yarim avuc cekirdek cocuklarla sıkintıdan yedim 150 kalori falanda bu oldu :-)

Aksam 8.00
1 dlm salam
3 kasik yumurtali ispanak
salata

Su 1.5

Kizlar sabah kosturunca goji yemeyi unuttum yatarken yicem
Seninkide biraz karisik duruyor su da aZzz ama duzelt yarin insallahh arkadasim:)
Bugün yeterince negatif Elektrik verdim heralde
Başka bişey demiyim :KK23::KK61:
:rolleyes:

A
memnun oldum birgül hoşbulduk arabistan'da yaşamak güzeldir alıştık alışması na da bizi sıkan bu hapislik dışarıya çıksak bile ferace peçe takmak zorunda yız.ama size bişey söyleyim mekke medine için deyer yılda bir bile olsa ziyaret ederiz elhamdülillah

Aramiza hosgeldin bende hatice :) bu arada umreye gittigimde arabistana yasayan arkadaslarla konustugumuzda hic mecburi takma duymasim kendide takmiyor peçe. Orasi neresi arabistanin? Disarda pek kadin yok biZ yerlesim yerlerine de gitttik de. Zaten bide cok sicak heryer.

Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Yengem oldu endoskopi simdi daha kolaylasti diye biliyorum.. yengemde rahat gecirdi uyumustu sanirim midesinde yara vardi..
Insallah bi problem cikmaz canim imtihan dunysi.. erken mudehale onune gecer sorunlarin belki siz ciddi problemse yutkunmasi tedavinze devam edin ins

Ben oldum 5 sene ewel ilacla uyutuolar zaten ya bisey hissetmiosun korkmasın hatta belki ben bile bir daha olabilirim önümüzde bu ay... Hemen en konusunu dusunmeyin ya allah korusun tek reflu de olabilir bende bu ay oldu ya

Hemen Aklınıza kötü bişey getirmeyin cnm
Ben olmadım ama çevremde olanlar var, Zaten istenirse uyutuyolar farkında bile olmaz

Gunaydinnnn

Iyi dilekleriniz ve bilgilendirmeleriniz icin hepinize tesekkur ederim.allah kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin ins.
Dun esim kahvaltiliklar almis
Ben bugun 10 numara 1 kahvalti yapip ogle ve aksam hurma ve yogurt dusunuyorum kizlar
Bu arada regl oldum.
Ameliyata denk gelcek diye uzuldum ya allahtan son gunlerine denk geliyo

Back
X