- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Sağolasın cnmsupersın
Bak şimdiden söyliyim yarında yapıcam
Ama perşembe boş günüm olacak
Bana tartı öncesi spor hiç yaramıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın cnmsupersın
Sağolasın cnm
Bak şimdiden söyliyim yarında yapıcam
Ama perşembe boş günüm olacak
Bana tartı öncesi spor hiç yaramıyor
Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Evlerden uzak olsun allahim :-(
Sagol cnm cumartesi olcak iste ozelde dun arkadasi olmus kotu demis.Kotuyu düşünmeyin canım Allah korusun kuzenım yaptırmıstı korkucak bısr yok demıstı bızede sonucu soyle çok geçmiş olsun :)
Sagol cnm cumartesi olcak iste ozelde dun arkadasi olmus kotu demis.
Ya dedim can nasil tatli birak artik su sigarayi
Cix sana oyle geldi. Sadece türlü diyebilirdim ama icindekini belirttim. 1 tb corbayla cok gelmedi bana :)Akşam cokmu kalabalık banamı öyle geldi?
Kabak tavuk silahı çıkmış
Ben seni kovalayım kaçarken eritirsin![]()
Bilerekmi boyle oldu.gerci bisey yiyesim yok diyodun. Sen motiveni niye dusuruyosun abla yaa hepimiz alioz ama hedef varsa mutlaka olacak insallah. Silkelenn artikinnn boyle dusunmeeSalı menüm
Kalkınca 1 bar sirkeli ballı su
10.00 __1 yumurta, peynir, 2-3 kş salata
16.15 _baharatlı yoğurt
18.30 _1 yumurta, peynir, 1 sandwıch Ekm.
(biliyorum olmadı)
Su 2 lt olur
Bugün çok halsizim hiç keyfim yok spor yok
Seninkide biraz karisik duruyor su da aZzz ama duzelt yarin insallahh arkadasim:)Gelelim bana bir menum olmasini cok istedim ama yok
Sabah geckaldim demistim okuldada yogurdumu biri yemis kucuk kova yogurt bide
12.00 3 hurma 1 bardak 95 kalori domates corbasi
4.00 gibi yarim avuc cekirdek cocuklarla sıkintıdan yedim 150 kalori falanda bu oldu
Aksam 8.00
1 dlm salam
3 kasik yumurtali ispanak
salata
Su 1.5
Kizlar sabah kosturunca goji yemeyi unuttum yatarken yicem
Bugün yeterince negatif Elektrik verdim heralde
Başka bişey demiyim![]()
A
memnun oldum birgül hoşbulduk arabistan'da yaşamak güzeldir alıştık alışması na da bizi sıkan bu hapislik dışarıya çıksak bile ferace peçe takmak zorunda yız.ama size bişey söyleyim mekke medine için deyer yılda bir bile olsa ziyaret ederiz elhamdülillah
Yengem oldu endoskopi simdi daha kolaylasti diye biliyorum.. yengemde rahat gecirdi uyumustu sanirim midesinde yara vardi..Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Ben oldum 5 sene ewel ilacla uyutuolar zaten ya bisey hissetmiosun korkmasın hatta belki ben bile bir daha olabilirim önümüzde bu ay... Hemen en konusunu dusunmeyin ya allah korusun tek reflu de olabilir bende bu ay oldu yaKizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Hemen Aklınıza kötü bişey getirmeyin cnmKizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Abla tartiya 2 kaldı ama + lar gitmedi canım çok sıkılıyor ya menulerim ortada niye böyle oldu ki finale son 1 adım kalaGünaydın millet
Hadi bakalım bismillah deyip yeni bir güne merhaba diyelim
Bu arada tartıya 2 kala menülere dikkat edelim