• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kahvenın yanına ıyı gıdıyor bıde bıtter o kadarr sakıncalı degıl abartmadıktan sonra 740 kalorı almısım cıkolata dahıl
bana böyle araada yenen çikolata tatlı falan fazla gelmiyor neticede ömür boyu yenmicek diye bişey yok abartılması sakıncalıdır...

Ha bir de bitter çikolata kilo verdiren 25 mucizevi yiyecek arasında sayılıyor.
Yani abartılmadığı sürece çok sorun değil.

Evet bıtter yıyım yıceksenız neyı abartsak bıze + oluyor zaten :)

bana böyle araada yenen çikolata tatlı falan fazla gelmiyor neticede ömür boyu yenmicek diye bişey yok abartılması sakıncalıdır...

Zaten kıstıkca ınsanın yıyesı gelıyor zaten ben tatlı tercıhım olsa sutlu tatlı tercıh ederım ama suan degıl tabı anca hededım tutarda arada nadır tabı kılo korumakta vermek kadar zor

Yemek derken meyve tv cocuklsrla vakıt getirdik derken sabahı buluyor misafirlık bile gece 12 sonra dün mesala misafir geldi gece12 saat 03.00gittiler ben etrafı toplayan kadar cocuklsrla babaları oyun su bu derken sabah namazı kılıp uyuduk
Sizin gece gündüz ksrışmış iyice

Kızlar benim tel biraz arıza çıkartıyor internete zor giriyorum eğer Bi anda ortadan kaybolursam anlayın ki telim mefta olmuş
Menüm
10.00 H yumurta 5 zeytın kk peynir salata 1 tb ekmek
12.00 1 kase pazı çorbası yoğurt 1 tb ekmek
15.00 yeşil çay
18.00 az tavuk salata az çorba
Menü güzel cnm
Su ve sporu göremedim

Evet bıtter yıyım yıceksenız neyı abartsak bıze + oluyor zaten :)

Zaten kıstıkca ınsanın yıyesı gelıyor zaten ben tatlı tercıhım olsa sutlu tatlı tercıh ederım ama suan degıl tabı anca hededım tutarda arada nadır tabı kılo korumakta vermek kadar zor
ben tatlıyı diyetten dolayı yemiyor değilim şeker hastası olduğum için yemiyorum yoksa haftada 1 gün ödül öğünümde tatlı bişeyler yiyebilirdim...zaten bilinçlendik artık yense bile dengeleriz onu

ben tatlıyı diyetten dolayı yemiyor değilim şeker hastası olduğum için yemiyorum yoksa haftada 1 gün ödül öğünümde tatlı bişeyler yiyebilirdim...zaten bilinçlendik artık yense bile dengeleriz onu

Haklısın bende ınsulın varya yoksa bende patates cok sevıyorum cok ama :) ama gi yüksek malesef nadır yıyorum

Haklısın bende ınsulın varya yoksa bende patates cok sevıyorum cok ama :) ama gi yüksek malesef nadır yıyorum
:KK51:eşim bazen çok ısrar etmesine rağmen yemiyorum taş kadayıfı çok severdim önceden ama şeker hastası olduğumdan beri ağzıma sürmedim alayım arada bir ye diyor yinede yok diyorum..insülin vuruyorum bari iğneyi vurduğuma deysin bari diye düşünüyorum

:KK51:eşim bazen çok ısrar etmesine rağmen yemiyorum taş kadayıfı çok severdim önceden ama şeker hastası olduğumdan beri ağzıma sürmedim alayım arada bir ye diyor yinede yok diyorum..insülin vuruyorum bari iğneyi vurduğuma deysin bari diye düşünüyorum

Dogru dusunuyosun ben oyle tatlıları sevmem pek sutlu tatlı severım ama benımde ayarım yok bır çatal alıp bırakamam evde olsa bıle agzıma surmuyorum en ıyısı hıc bulaşmamak yazın tatılde yerım ama :)

Dogru dusunuyosun ben oyle tatlıları sevmem pek sutlu tatlı severım ama benımde ayarım yok bır çatal alıp bırakamam evde olsa bıle agzıma surmuyorum en ıyısı hıc bulaşmamak yazın tatılde yerım ama :)
çok haklısın insan ağzını bulaştırdımı yiyor daha...ama çok doğru zamanda zayıflamaya karar verdik hepimiz millet yaza 1 ay kala diyete başlar biz Allahınn izniyle hepimiz yaza kadar istediğimiz kiloya çoktan inmiş oluruzz...ben elbiiselerin hayalini kuruyorum

çok haklısın insan ağzını bulaştırdımı yiyor daha...ama çok doğru zamanda zayıflamaya karar verdik hepimiz millet yaza 1 ay kala diyete başlar biz Allahınn izniyle hepimiz yaza kadar istediğimiz kiloya çoktan inmiş oluruzz...ben elbiiselerin hayalini kuruyorum

Elbıselerımın ıcıne gırıyorum ama bacaklarım ıncelse daha guzel kotlar alsam yazın rahat etcez valla kılolarımızı nasıl orterız dıye dusunmeyız

Elbıselerımın ıcıne gırıyorum ama bacaklarım ıncelse daha guzel kotlar alsam yazın rahat etcez valla kılolarımızı nasıl orterız dıye dusunmeyız
ya elbisenin yakışması var yakışması var gülüm içinde manken gibi durmak varken ordan burdan pırtlicak bilmem ne gönlümüze göre giyinelim artıkk

Benim kadar ulasamamisindirr reyhanimm 9 ay hergun vuruldum.bebegim dusmesin.diye :-)

Adanada esimin ailesi var :) 15 tatil yaz tatili muhakkak gideriz hic eksik.kalmayiz
:KK43:

İlkayyy havadan mi ki ic sikintin
Bilmiyorum ki canım şimdide eşimle türüdük biraz iyi geldi

Selam gençlik:KK19:

Sabaha karsı kactı bakmadım gojı berry ve suyu sabah 6 ya kadar hıc uyumadım desem yalan olmaz cok huzursuz bır geceydı :KK43:((

13:10 2 haşlama yumurta,yarım kase salata,yarım kk süzme peynir

15:25 sade türk kahvesi bogurtlenli stıks bıtter

17.20 kucuk mandalına

18:00 1 kase sebze çorbası,1 avuc brokolı,az karnabahar haşlama ,2 yk yogurt, salata

Yeşil çay

Su 2,5 lt
Neden huzursuz oldun canım hayırdır inşallah

Back
X