- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün güzel olmuş cnmBende menümü yazayım
Sabah iki dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir kupa çay
Öğlen bir kase etli taze fasulye 4 kaşık yoğurt
Akşam bir kase mercimek çorbası yoğurt iki kaşık kavrulmuş kıyma yarım dilim ekmek
Su 2 litre
Spor iki saat yürüyüş
Öyl mii bemde çok yedim diye üzülüyordummmBugün güzel olmuş cnm
Gcms olsn kuzum ya topikce niye bole hassas oldukŞimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
Ama su iyi gelir bakim icmeye zorla kdni. Bi de icine karbonat koyunca alkali su oluomus ve virus alkali ortamda yasayamiyormus. Bol su ic ki atlatasinnMenümü yazıp kaçayım kafayı kaldıramıyorum..
10,30
1,5 dl kep.ek./1 tatlı kaşığı tahinpekmez/1 çorba kaşığı menemen
15,35
2 kepçe yeşil mercimek
19,00
1 kepçe yeşil mercimek
Su daha 1 litre bile olmadı yutkunamıyorum
Spor 2 saat yürüyüş..
Çok sportifim ya hastaneye yürüyerek gidip geldim.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine muz yemeye çalış rahatlatır biraz
Sihirli elma g.olsun.canim bbolca su.icmeyi unutma
@umutfakiri allah tez zamanda kavustursun ve tum askerimizi pilsimizi korusun rabbim.
Hakilaten.reyhanim.neden?
Canım benım çok geçmiş olsun evet fena bır salgın var ben hafıf atlatıyorum korkudan sokaga cıkmadım dıkkat et kendıne dınlen guzelce
İnşallah hayırlısıyla sağ salim tezkerede alıp gelir canım..
Çok geçmiş olsun nurcum..
Bende fenayım ateşim hiç çıkmazdı ölüyorum resmen.
Şimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bu ara fena salgın var ilaçlarınozı ihmal etmeyin yoksa tekrarlıyor
Hepinize teşekkür ederim arkadaslar. Hastaneden gelince ilk buraya baktım. 2 gün günde 3 öğün serum verdiler. Kesin kilo aldım dedim ama şukürler olsun almamısım. Bugün 3 öğün 1 er tane haşlanmıs patates yedim. Yarına inşallah hrpimiz eksi oluruz. Aman herkes kendine dikkat etsin hastaneler tıklım yıklım dolu.Insallah hayirla saglikla kardesin geliir..allah yardimcilari olsunn
Ya bu herkeste varrr allahh allahh.. dikkat et kendine cokk amann istihrat ett
Benita ben diyorum seni niye goremiyorum kiz gozardi et demisim nasil dedm blmiorum profiline tiklarkene yapmisim sanirim diyorum niye bana gozukmuyor
Gcms olsn cnm. Dikkat et bol su icHepinize teşekkür ederim arkadaslar. Hastaneden gelince ilk buraya baktım. 2 gün günde 3 öğün serum verdiler. Kesin kilo aldım dedim ama şukürler olsun almamısım. Bugün 3 öğün 1 er tane haşlanmıs patates yedim. Yarına inşallah hrpimiz eksi oluruz. Aman herkes kendine dikkat etsin hastaneler tıklım yıklım dolu.
Geçmiş olsun. Herkes hasta.Kizlar hasta yatyorum hava cok fena carptti beni oyuzden ilgilenemiyorum sizinle![]()
Kizlar hasta yatyorum hava cok fena carptti beni oyuzden ilgilenemiyorum sizinle![]()
Çok güzel canımBende menümü yazayım
Sabah iki dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir kupa çay
Öğlen bir kase etli taze fasulye 4 kaşık yoğurt
Akşam bir kase mercimek çorbası yoğurt iki kaşık kavrulmuş kıyma yarım dilim ekmek
Su 2 litre
Spor iki saat yürüyüş
En azından börek Sabah ve az olmuşAy bacilar yorgnlktan oluorumm gozlerm kapaniyo resmen. Gecmiste de dokturmussunz masallah:) birktkce birikio:))
Sabah
Bi cay bardagibtaze siklms meyve suyu
Ve posasi
Yarim dilim borek
Yarm ymrta
Peynr domates
Oglen
Binkase yogurt
Aksam
Iki tabak et haslama
Bu tabak pirasa
Bi yas hurma
Cayin yanina bi parca pestil ve ceviz
Tatlım sen önce sağlığına bak keşke sağlıklı bişeyler yeseydinHepinize teşekkür ederim arkadaslar. Hastaneden gelince ilk buraya baktım. 2 gün günde 3 öğün serum verdiler. Kesin kilo aldım dedim ama şukürler olsun almamısım. Bugün 3 öğün 1 er tane haşlanmıs patates yedim. Yarına inşallah hrpimiz eksi oluruz. Aman herkes kendine dikkat etsin hastaneler tıklım yıklım dolu.
Bugün güzel olmuşAy bacilar yorgnlktan oluorumm gozlerm kapaniyo resmen. Gecmiste de dokturmussunz masallah:) birktkce birikio:))
Sabah
Bi cay bardagibtaze siklms meyve suyu
Ve posasi
Yarim dilim borek
Yarm ymrta
Peynr domates
Oglen
Binkase yogurt
Aksam
Iki tabak et haslama
Bu tabak pirasa
Bi yas hurma
Cayin yanina bi parca pestil ve ceviz
Ablacım zaten ishalim tam kesilmediği için patates iyi geldi.Tatlım sen önce sağlığına bak keşke sağlıklı bişeyler yeseydin
Sanada geçmiş olsun cnmKizlar hasta yatyorum hava cok fena carptti beni oyuzden ilgilenemiyorum sizinle![]()
Aman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
Çok sagol canım. Suyu ićiyorum.Çok geçmiş olsun tatlım. Ben hem takıma buraya bu aralar çok yetişemediğim için kaçırmışım hastalığını. Yeni gördüm. Dilkat et ve bol sıvı al