• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Senin vücudunu en iyi sen bilirsin tatlım
Sana ne iyi geliyor yada gelmiyor
Mesela perşembe günü yoğurt yada ayran yapabilirsen baya farkeder
Ben eskiden yapıyodum da artık dayanamıyorum
Belki bu hafta yine denerim
Istersen beraber yapalım

Patates yapmiyorum insulinde pek tavsiye edilniyor diye ayran olur sirf ayran icicez dimi

Menum
Sbh
Bi yumrta
Peynr
Bi dilim borek
Yarim poaca
Bi yas hurma

Oglen
Yarm elma
Bi mandalina

Aksam
Bi tabak nohut
Bi kase sehriye corbasi
Iki kasik bulgr pilavi

Bi kurabiye.

Coook asiri sistim. Keske yarn tarti gnu olmasaydi:KK43:
Birgülüm ne Sabah nede akşam olmamış
Senin meto süpriz yapmazsa yarın artı olursun
Ben olsam kesin olmuştum ama seni bilemiyorum

Hayırlı akşamlarrr iki gündür gelemedim gelsem yazamadım çok geçmişide okuyamadım çok yoğun geçti hafta sonum ve tabi menülerim hiç güzel değil:(
Dünkü menüm
Kahvaltı iki dilim ekmek
Bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir çay kaşığı tahin pekmez
Ara sütlü türk kahvesi
Öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı bir bardak ayran
Akşam bir kase düğün çorbası
Su 2 litre
Spor yarım saat eliptik

Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.30 bir tabak keşkek (arkadaşlardaydık akiama kadar)
Ara çay maden suyu
Öğle yok
Akşam 17.00 kaşarlı sucuklu tost
Ara çay, form çayı
Su 2 litre
Spor yok
Uyandık hazırlandık çıktık şimdi eve girdik

Kizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
motive denen birsey kalmadi bende artik ye ic yat:oops::cry::KK72:

Kizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
Cogumzda bi gevseme var ki sorma gitsinnnn. Al brimizi vur otekine. Ozellikle emziren bagyanlar olarak cok saldik, siki yonetim sart. Kndmze gelelim yahuu

Havalardan olsa gerek hastaliklar herkezi yordu ama lutfen emeklerinizi bosa cikartmayin basa donmek istemezsiniz :(

Esram önce ne istediğine iyice karar ver
Pasta börekleri yemeye devam mı etmek istiyorsun yoksa 38 beden elbiseleri giymekmi
Bi 6 ay sonra ya aynı vücutla mutsuz olmaya devam edeceksin yada çıtır olup daha da güzel olarak istediğini giyeceksin
Ona göre ne yapman gerektiğini biliyorsun

Eet ya biliorm su an buntem cok musait. Nie bu kdr iradesiz davraniorm blmyrm. Hele smdi bi de annemler bzde. Kahvaltiya dosuyo. Aksam yemegi keza oyle. Gecistoreyim gbi bi luksun yok.
Tatlım annenede söyle hamurişi falan yapmasın
Böyle sadece zaman kaybediyorsun
Ne güzel verebilecekken niye yerinde sayasın

Back
X