Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm neden olmasın o kadar kilo verdik geçiştirmeye çalışsan canım kibarcaKizlar aksam esimin abisine gectik yysn dairwde oturuyo 1 .5 kepce kuru fasulye 1.5 kepce mercimek corbasi 2 kurabiye yedim.
sonra ttekrar annesi gile geldik 1 k.kaysi 5 antep fistigi 2 ceviz yedim
Ve saat 20.00 21.45 arasi
ya haksten olmuyo cok cebellesiyom.ama olmuyo![]()
hımmm şimdi anladım gülümmYa ozlem aysegul hakikaten.zor.
Simdi esimlerin ailesi.kalabalik iki evli kardesi ve annesi ayni binada ve gelinlerle.bu sene kavgalilar. Biz mecbur hhergun aksam hem.onlara oturmaya gidiyoz malum biz geliyoruz diye yemek yapiyolar cayin yanina pasta falan filan inanin cogunu reddetmeme ragmen.belli.yerde artik aliniyolar mecbur aliyorum. Bide kirginlar ya daha bi.alingan olmuslar
Bide yarin 3 bekar kardesi geliyo o zaman daha fena en.masum yemek icli kofte olacak emin olun offf offffffff
Biliyorum buradan koparsam daha vahim olacak ama yazincada size ayip oluyor sozumu tutamiyorum.
Evet gitti ama 5 e kadar hic oturmayan biri olarak yaramaz diye dusunuyorum. Tam olarak ne zarari olur tarhanayla peki tam.bilemedigim icin sordum abla :)Bişey anlamasanda mideye gitti ama sonuçta değilmi
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara
Oyy az olmamismi ablm.. gecmis olsun bu arada sen hastamisin?dün gelemedim kızlar gene hastanedeydik
menümü vereyim
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
biraz tereyağ
biraz reçel
biraz acıko
akşam bir kase kısır
3 adet küçük galeta
Canim simdiden gecmis olsun tekrardan insallah kazasiz belasiz atlatrsn. Sagligna bak smdi menuye donersn yine.Slm kizlar paketim yuklendi sarz bitti gecmise bakarken.dunde telefonla uyuyakalmisim okurken size bi turlu yetisemedim.
Yarin hastaneye yatiyorum dua edin bana yarin yazarim opt herkese iyi geceler bu arada tartiyi unuttjm 69 cikmistim gun icind4 enson.yarin da menu dandik olur aksam yemiycem falan.beni hosgorjn hastaneden cikinca menu yazmaya devam ederim olurmu.
Sizi seviyorum
Ay 2 gundur artiyim diye uzuluyorum sizdr benim gibi hemen onyargi cnmmmmm
Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu![]()
![]()
Füsunum Allah yardımcınız olsundün gelemedim kızlar gene hastanedeydik
menümü vereyim
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
biraz tereyağ
biraz reçel
biraz acıko
akşam bir kase kısır
3 adet küçük galeta
Inşallah aynı hatalara tekrar düşmicez bebeğimAbla bende oyleydim ya pilavi ekmekle yiyodum salatayi bol yağlı yapiyodumki ekmegi bandirabiliyim diye ama ah ah keşke hiç yapmasam ama diyeti bırakınca tekrar yapmaktan da çok korkuyorum
Emelim olacak bitanemGunaydinnnnnn
Mefkurem yok.ablam kusmedim :) kendime diyorum ahh ahhh diye bazennkendim bazen sartlar geregi bi inemedim 75 e ne guzel gorduydum 76.9 u aman beeeea :)
Kizzzzzzdunyadamisafir catlak ozlemmn korkmaaaa allah yardimcin.olsun.bize de hbrsiz birakmaaaa hemiii yavrumnmm
2 karbon birarada yenmez ya güzelim onun için dedimEvet gitti ama 5 e kadar hic oturmayan biri olarak yaramaz diye dusunuyorum. Tam olarak ne zarari olur tarhanayla peki tam.bilemedigim icin sordum abla :)
Tsk ederim fusun ablam
Yaa ben onu değiştiremiyorum nwrden değişiyor direk durum geliyor karşımaİlkaycigim 105 ten 90 a yazmisin.ya guncel de 86.5 anlamdim.bi terslik mi var canisi
Saatin aksam kapanisin guzel olmus. Pilav da cok kacmamis hic yemesen de guzel olurmus :) menun iyi
Menün güzel tek zeytin biraz fazla geldi canım
Bn menunu cok begendim canm. Afyet olsn cumaya eksi gelsin