• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar aksam esimin abisine gectik yysn dairwde oturuyo 1 .5 kepce kuru fasulye 1.5 kepce mercimek corbasi 2 kurabiye yedim.

sonra ttekrar annesi gile geldik 1 k.kaysi 5 antep fistigi 2 ceviz yedim

Ve saat 20.00 21.45 arasi

ya haksten olmuyo cok cebellesiyom.ama olmuyo :KK43:
gülüm neden olmasın o kadar kilo verdik geçiştirmeye çalışsan canım kibarca

Ya ozlem aysegul hakikaten.zor.

Simdi esimlerin ailesi.kalabalik iki evli kardesi ve annesi ayni binada ve gelinlerle.bu sene kavgalilar. Biz mecbur hhergun aksam hem.onlara oturmaya gidiyoz malum biz geliyoruz diye yemek yapiyolar cayin yanina pasta falan filan inanin cogunu reddetmeme ragmen.belli.yerde artik aliniyolar mecbur aliyorum. Bide kirginlar ya daha bi.alingan olmuslar :KK43:

Bide yarin 3 bekar kardesi geliyo o zaman daha fena en.masum yemek icli kofte olacak emin olun offf offffffff

Biliyorum buradan koparsam daha vahim olacak ama yazincada size ayip oluyor sozumu tutamiyorum.
hımmm şimdi anladım gülümm:KK51:zor bir durum haklısın ama en az hasarla atlatmak lazımm

dün gelemedim kızlar gene hastanedeydik
menümü vereyim
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
biraz tereyağ
biraz reçel
biraz acıko

akşam bir kase kısır
3 adet küçük galeta
Oyy az olmamismi ablm.. gecmis olsun bu arada sen hastamisin?
Slm kizlar paketim yuklendi sarz bitti gecmise bakarken.dunde telefonla uyuyakalmisim okurken size bi turlu yetisemedim.
Yarin hastaneye yatiyorum dua edin bana yarin yazarim opt herkese iyi geceler bu arada tartiyi unuttjm 69 cikmistim gun icind4 enson.yarin da menu dandik olur aksam yemiycem falan.beni hosgorjn hastaneden cikinca menu yazmaya devam ederim olurmu.
Sizi seviyorum:KK200:
Ay 2 gundur artiyim diye uzuluyorum sizdr benim gibi hemen onyargi cnmmmmm
Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu :KK70: :KK70:
Canim simdiden gecmis olsun tekrardan insallah kazasiz belasiz atlatrsn. Sagligna bak smdi menuye donersn yine.

dün gelemedim kızlar gene hastanedeydik
menümü vereyim
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
biraz tereyağ
biraz reçel
biraz acıko

akşam bir kase kısır
3 adet küçük galeta
Füsunum Allah yardımcınız olsun

Menüde güzel cnm Ama kısır salata ve ayranla daha güzel olurdu

Gunaydinnnnnn

Mefkurem Mefkurem yok.ablam kusmedim :) kendime diyorum ahh ahhh diye bazennkendim bazen sartlar geregi bi inemedim 75 e ne guzel gorduydum 76.9 u aman beeeea :)

Kizzzzzz dunyadamisafir dunyadamisafir catlak ozlemmn korkmaaaa allah yardimcin.olsun.bize de hbrsiz birakmaaaa hemiii yavrumnmm
Emelim olacak bitanem
Sen bi evine dön o hızla 70 i göreceksin

Ben önceden o kadar söyledim Size takıma gelin diye bi 1 ay önce falan az kişi vardı
Ama son haftalarda çok gelen oldu
Bence yinede yarışmaya katılırsan daha disiplinli olursun

Evet gitti ama 5 e kadar hic oturmayan biri olarak yaramaz diye dusunuyorum. Tam olarak ne zarari olur tarhanayla peki tam.bilemedigim icin sordum abla :)

Tsk ederim fusun ablam
2 karbon birarada yenmez ya güzelim onun için dedim
Kurufasülye pilav gibi

Herkese günaydınlarrrrr
Bende hazırlanıp birazdan sohbete gidecem öğlen görüşürüz artık

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah cnm Allah yardımcın olsun

muska77 muska77
Defne sen erkenciydin güzelim görünmemişin
Hastalığın nasıl oldu

muska77 muska77 ablacım sen demir ilacı kullanıyordun dimi tv de izledim dün dilara koçak diye bir dr vardı diyetisyen demir ilacı kullananlar ilaçtaan 1 saat önce ve sonra yoğurt süt yumurta ayran gibi şeyler yiyip içmesin ilacın etkisini göstermesine engell olur diyordu aklıma sen geldin ablacım aklında bulunsun

Saatin aksam kapanisin guzel olmus. Pilav da cok kacmamis hic yemesen de guzel olurmus :) menun iyi

Bulgur pilavını pek sevmem ama o an çok canım çekti :)

Menün güzel tek zeytin biraz fazla geldi canım

Karatay (yanlış hatırlamıyorsam, başkası da olabilir) günde 30 taneye kadar zeytin öneriyordu o yüzden bana fazla gelmedi :KK70: Zeytinden zarar gelmez.

Bn menunu cok begendim canm. Afyet olsn cumaya eksi gelsin

Teşekkür ederim kuzum inşallah :)

Back
X