- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Kız deliii abartma sanki kalp ameliyatı olacanEvet yarin olcam bayrami bekleyen koyun psikolojisindeyim suan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız deliii abartma sanki kalp ameliyatı olacanEvet yarin olcam bayrami bekleyen koyun psikolojisindeyim suan![]()
Kuzum ön capraz bagim koptu benm futbolculara oluyomus ya bende zamaninda sahalarda az top pesinde kosmadimCanım tam olarak ne ameliyatı dizden olduğunu biliyorum ama...
Kiz kalp ameliyatinda kalbi cikarirlar geyecan olmazKız deliii abartma sanki kalp ameliyatı olacan
Sucuk 1 dil olduğu için bişey demiyorumBenimde menüm belli
Kahvaltı bir dilim sucuk
bir haşlanmış yumurta
Bir parça peynir 6 zeytin
İki dilim ekmek
Öğle 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam piliç haşladım yanına pilav 2kaşık yerim salata
Su çok içemedim bugün 2ye tamamlarım
Spor yarım saat yürüdüm çok soğuktu dondum resmen daha ısınamadım
Tabi tatlım onun hiç riski yokKiz kalp ameliyatinda kalbi cikarirlar geyecan olmaz![]()
Bu hangi site cnm çoğu farklı gösteriyor
Menü güzel Özlemim sadece öğlen çorbanın yanına etimek yerine yeşillik salata türü olsa daha iyiydiBende menumu verıyım nasılsa bellı
Sabah 11:00 yarım haşlama yumurta,yarım kk peynır,4 zeytın,1 etımek ,yarım kase yesıllık
15:20 1,5 kepce mercımek corbası,1 etımek
16.15 sade türk kahvesi
18:00 2 haşlama yumurta,1 kase salata,yarım kk peynır
Su 2,5
Hesapladım 640 kalorı :)
Tabiki bnmki onemli kiz kalp calismassa olursun bacak calismassa sürünürsünTabi tatlım onun hiç riski yok
En kötü kalp çalışmayıverir olur biter![]()
Yiyin salamları sosisleri şişko olun BananeSayemde sosisçi, salamcı ve sucukçular mı arttı ne
Zühal abla sonunda kovacak beni topicten![]()
Tüh kızacak bişey yokmuş..Benimde menüm belli
Kahvaltı bir dilim sucuk
bir haşlanmış yumurta
Bir parça peynir 6 zeytin
İki dilim ekmek
Öğle 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam piliç haşladım yanına pilav 2kaşık yerim salata
Su çok içemedim bugün 2ye tamamlarım
Spor yarım saat yürüdüm çok soğuktu dondum resmen daha ısınamadım
Bişeyler eklersen haberim olsun tamammı canımHa ha haa bak akşamı daha yemedim söyle ona göre ayarlama yapayım:)
Valla güzel laf edemem.Bende menumu verıyım nasılsa bellı
Sabah 11:00 yarım haşlama yumurta,yarım kk peynır,4 zeytın,1 etımek ,yarım kase yesıllık
15:20 1,5 kepce mercımek corbası,1 etımek
16.15 sade türk kahvesi
18:00 2 haşlama yumurta,1 kase salata,yarım kk peynır
Su 2,5
Hesapladım 640 kalorı :)
Anacım sanada laf yetişmiyokiTabiki bnmki onemli kiz kalp calismassa olursun bacak calismassa sürünürsün
Allahim hastaneyle korkuda fayda vermedi bana gene gulduruyom gene.
Allah iyiligimi versin benim![]()
Yiyin salamları sosisleri şişko olun Banane![]()
Menü güzel Özlemim sadece öğlen çorbanın yanına etimek yerine yeşillik salata türü olsa daha iyiydi
Öğlenki ekmeği sabah yiyeydin ya kız.. Ekmeksiz nasıl kahvaltı yapabiliyonuz aklım almıyor.Ben de menüşümü vereyim :)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, 1 sosis, 1 ceviz ve suyu (10:00)
Ara: 1 mandalina (11:30)
Öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek, 1 havuç rendesi limonlu az zeytinyağlı (13:15)
Ara: 1 kutu kayısılı Activia (15:30)
Akşam: Yarım kutu ton balığı, yeşil salata (18:00)
Su: 2 lt şimdilik.
Akşamı henüz yemedim eşim gelince yiyeceğim.
Düşük çıkmış tansiyon kız. Sakinleş azcıkYaw bu arada beni kimse hastadan saymiyo yandaki hatun montumu cikarirken sizin hasta nerde dedi bnm dedim
Saglam olduguma bakma bende ameliyattan sonra cekcem dedim .
Deminde hemsire geldi daha pijamalari giymedim bagdas kurmus tel elimde oturuyom yatagimda .
Karsimdaki hastanin tansiyonunu ölctu dediki senin yanin bosmu hala.
Dedim ben varim
Benimde tansiyonu olctu 9 7 cikti
Sabah çooook güzel olmuşBen de menüşümü vereyim :)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, 1 sosis, 1 ceviz ve suyu (10:00)
Ara: 1 mandalina (11:30)
Öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek, 1 havuç rendesi limonlu az zeytinyağlı (13:15)
Ara: 1 kutu kayısılı Activia (15:30)
Akşam: Yarım kutu ton balığı, yeşil salata (18:00)
Su: 2 lt şimdilik.
Akşamı henüz yemedim eşim gelince yiyeceğim.
Bascam tuzu kendime firlasin tansiyon azcik telaslanip ilgilensinler benimleÖğlenki ekmeği sabah yiyeydin ya kız.. Ekmeksiz nasıl kahvaltı yapabiliyonuz aklım almıyor.
Düşük çıkmış tansiyon kız. Sakinleş azcık
Sen zaten hep dikkatlisin bebişimSabah aksam yesıllık var dıye oglene koymadım yogurt dusundum ama kalmamıs evde yıgenım bızde onunla cıkamazdım cok soguk yarın daha dıkkatlı olurum