Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar moralmen çokmuş durumdayım halkalarından birinde gogus kanseri çıktı lenf bezlerine falan sicramamis orta seviyedeymis ptesi kemoterapiye basliycakmis
Kuzum hadi ama toparlan artik. Duygusal boslugumuzu yiyerek doldramayiz. Bn de dun coook snrliydim ilk kz sinirden istahim kesildi. Yoksa bn de yemeye abanirdim. Dikkt edicez emelim hadi ama yaza citirizGunaydin.
Amannnn hay ben.boyle iradenin.....
Cuma 77.5
Bugun 79.6
Fark +2.1 kilo
Sinirden sabah yarim tepside borek yedim diyeceksiniz ki zaten biliyodun + olacagini zaten ben artibya degil kendi iradesizligime kiziyorum. Valla 80 e dayandim![]()
kız yok özlem bir günün kaçamağı 3 günü yiyor dedim pastayı boşverelim ben evde harika bir sofra hazırlarım mum ışığında güzel bir masa ohh missNezaman dogum gunun hem bısr olmaz bır ogun bozcan dıye
kız yok özlem bir günün kaçamağı 3 günü yiyor dedim pastayı boşverelim ben evde harika bir sofra hazırlarım mum ışığında güzel bir masa ohh missikna oldu d günüm yarın gülüm
Cok hastayim kizlar![]()
evet güllüm ben pek önem vermem pastaya falanPasta evet olmayabılır ufleme dısında benımde ılgılı pek cekmıyoren azından ıkna olmus çokta romantık olur rn guzelı
Geçmiş olsun emelcim
evet güllüm ben pek önem vermem pastaya falan![]()
Gcms olsn bacim usuttun mu naptinCok hastayim kizlar![]()
Yeni yaşın sana yepyeni güzel mutluluklar getırır inşallah![]()
Mutluevet güllüm ben pek önem vermem pastaya falan![]()
Ben burda sinir oldum BirgülKzilar dun sinirden ates topuna dondugum icin kafami toplayip da gelemedim. Tez danismanimla kavga ettim bana kustah dedi gerizekali dedi daha neler neler sonra da tlefonu yuzume kapadisimirmden yermde duramadim walla.
Menumu de paylasamadim smdi yazayim
Sabah
Iki ymrta
Domates
Petnir
Yarim dilim ekmek
Iki bardak sut
Oglen
Bi kac cubuk kraker
Bi avuc findik
Ceyrek muffin
Aksam
Lahana corbasi
Iki kasik patates salatasi
Iki kasik pazi kavurmasii
Iki catal tatli
Iki kasik patlican salatasi
Dun arkdsmdaydim o yzdn yemekler karisik
Geçmiş olsun cnmCok hastayim kizlar![]()