• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin.

Amannnn hay ben.boyle iradenin.....

Cuma 77.5
Bugun 79.6
Fark +2.1 kilo

Sinirden sabah yarim tepside borek yedim diyeceksiniz ki zaten biliyodun + olacagini zaten ben artibya degil kendi iradesizligime kiziyorum. Valla 80 e dayandim :KK43:
Kuzum hadi ama toparlan artik. Duygusal boslugumuzu yiyerek doldramayiz. Bn de dun coook snrliydim ilk kz sinirden istahim kesildi. Yoksa bn de yemeye abanirdim. Dikkt edicez emelim hadi ama yaza citiriz

Kzilar dun sinirden ates topuna dondugum icin kafami toplayip da gelemedim. Tez danismanimla kavga ettim bana kustah dedi gerizekali dedi daha neler neler sonra da tlefonu yuzume kapadi:KK62: simirmden yermde duramadim walla.

Menumu de paylasamadim smdi yazayim

Sabah
Iki ymrta
Domates
Petnir
Yarim dilim ekmek
Iki bardak sut

Oglen
Bi kac cubuk kraker
Bi avuc findik
Ceyrek muffin

Aksam
Lahana corbasi
Iki kasik patates salatasi
Iki kasik pazi kavurmasii
Iki catal tatli
Iki kasik patlican salatasi

Dun arkdsmdaydim o yzdn yemekler karisik

Nezaman dogum gunun hem bısr olmaz bır ogun bozcan dıye
kız yok özlem bir günün kaçamağı 3 günü yiyor dedim pastayı boşverelim ben evde harika bir sofra hazırlarım mum ışığında güzel bir masa ohh miss:KK200:ikna oldu d günüm yarın gülüm

kız yok özlem bir günün kaçamağı 3 günü yiyor dedim pastayı boşverelim ben evde harika bir sofra hazırlarım mum ışığında güzel bir masa ohh miss:KK200:ikna oldu d günüm yarın gülüm

Pasta evet olmayabılır ufleme dısında benımde ılgılı pek cekmıyor:KK48:en azından ıkna olmus çokta romantık olur rn guzelı

Cok hastayim kizlar :KK43:

Geçmiş olsun emelcim

Kzilar dun sinirden ates topuna dondugum icin kafami toplayip da gelemedim. Tez danismanimla kavga ettim bana kustah dedi gerizekali dedi daha neler neler sonra da tlefonu yuzume kapadi:KK62: simirmden yermde duramadim walla.

Menumu de paylasamadim smdi yazayim

Sabah
Iki ymrta
Domates
Petnir
Yarim dilim ekmek
Iki bardak sut

Oglen
Bi kac cubuk kraker
Bi avuc findik
Ceyrek muffin

Aksam
Lahana corbasi
Iki kasik patates salatasi
Iki kasik pazi kavurmasii
Iki catal tatli
Iki kasik patlican salatasi

Dun arkdsmdaydim o yzdn yemekler karisik
Ben burda sinir oldum Birgül
Bu ne terbiyesizlik o lafları kullanmaya nasıl cesaret ediyor sanki anaokulundamısınız

Back
X