• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

@EMELinEMELi
Emel sen nasıl oldun güzelim inşallah birazdaha iyisindir

Kızlar benim kahvaltıya misafirim var
Sonra görüşürüz canlar
misafiri gelirmiş benım arkadasımın sımdı nasılda döktürür oh ne guzel bi pazar keyif yaparsın aman ne olacak alt tarafı pazar kahvaltısı yarın telafı edersın sakın yemiyem diye kısma kendını sen bu kahvaltıyı hakettın yarın oazartesı yenıde başlarsın :KK8:

misafiri gelirmiş benım arkadasımın sımdı nasılda döktürür oh ne guzel bi pazar keyif yaparsın aman ne olacak alt tarafı pazar kahvaltısı yarın telafı edersın sakın yemiyem diye kısma kendını sen bu kahvaltıyı hakettın yarın oazartesı yenıde başlarsın :KK8:
Zuhal abla yapmaz oyle hatalar.
Sen kimle aşik attigini biliyomusun fistik :D

Sen beni daha tanıyamamışın bebeğim :KK49:
Kahvaltıda simit pide poğaça hepsi vardı
Ama ben ne yedim
Sebze çorbası :KK28:

Yattigim yerde cok acıkıyorum sanki ne gelse onume onu yiyorum valla ins kilo almam
Tatlıcım bizler hem yiyip hem kilo almayan cinslerden değiliz yinede dikkat etmeye çalış

Oh ne güzel birazdaha iyiymişin inşallah 1 hafta sonra daha iyi olacak

Back
X