Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafiri gelirmiş benım arkadasımın sımdı nasılda döktürür oh ne guzel bi pazar keyif yaparsın aman ne olacak alt tarafı pazar kahvaltısı yarın telafı edersın sakın yemiyem diye kısma kendını sen bu kahvaltıyı hakettın yarın oazartesı yenıde başlarsın@EMELinEMELi
Emel sen nasıl oldun güzelim inşallah birazdaha iyisindir
Kızlar benim kahvaltıya misafirim var
Sonra görüşürüz canlar
Zuhal abla yapmaz oyle hatalar.misafiri gelirmiş benım arkadasımın sımdı nasılda döktürür oh ne guzel bi pazar keyif yaparsın aman ne olacak alt tarafı pazar kahvaltısı yarın telafı edersın sakın yemiyem diye kısma kendını sen bu kahvaltıyı hakettın yarın oazartesı yenıde başlarsın![]()
ameliyat oldun di mi özlem.nasıl geçti.Kizlar bacagimi bugun kaldirabiliyorum cok sevindim![]()
Iyi gecti cnmameliyat oldun di mi özlem.nasıl geçti.
Kizlar bacagimi bugun kaldirabiliyorum cok sevindim![]()
Yaaa ben genede bi iç sesi oluveriyim bi ihtimal şeytana uyar belki diye düşünmüştüm:) hımm yeni taktikler bulmam lazım :)Zuhal abla yapmaz oyle hatalar.
Sen kimle aşik attigini biliyomusun fistik![]()
Yaaa ben genede bi iç sesi oluveriyim bi ihtimal şeytana uyar belki diye düşünmüştüm:) hımm yeni taktikler bulmam lazım :)
Sen beni daha tanıyamamışın bebeğimmisafiri gelirmiş benım arkadasımın sımdı nasılda döktürür oh ne guzel bi pazar keyif yaparsın aman ne olacak alt tarafı pazar kahvaltısı yarın telafı edersın sakın yemiyem diye kısma kendını sen bu kahvaltıyı hakettın yarın oazartesı yenıde başlarsın![]()
Tatlıcım bizler hem yiyip hem kilo almayan cinslerden değiliz yinede dikkat etmeye çalışYattigim yerde cok acıkıyorum sanki ne gelse onume onu yiyorum valla ins kilo almam
Hiç endişe etme şekerim