- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.Defnem hosgeldin nerelerdesin benimde gardaşim yarin yanimda bugun biniyo inş
Hadi allah tekrar kabustursun
Kiz haberlerde gordunuzmu cok oldu dunya rekoru hindistanli bir kadin 11 iz dogurdu .
Allahimmmm
Dusunsene asyanin oyle oldugunu.
Hepsini teker teker arkasindan konusanlarin kucagina verir sus payi.
Al kaynana al elti al gorumce al fesat komsu buda sana falan
varmi baska isteyen varmi diye bagirir.
Ustunede zayif citir haliyle ortada bir dans tamamdir![]()
Kızlar akşam yemeğe misafirim var
Evin işini hallettim şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede yemek hazırlıcam
Bugün pek gelemem
Benita özlem
Bugün tavuk göğsü yapacaktım ama buzlukta kalmamış
Ton balığı vardı ama onu canım istemedi
Yani daha bişey yiyemedim anca alışverişten gelince
hiçç bilmiyorummama çok üzülüyorum dün doğum günümdü bugün ağzım kulaklarımda olmalıydı ama göz yaşım durmuyor
![]()
ne desteği abla sabah bide kalkmış diyor bundan sonra allık falanda sürmiceksin makyajı yasak ederim bilmem ne bide burdan yakkannesine söylese 2 gün içinde tüm akrabaları duyar tümm
![]()
Hadi ben kactim kızlar gorusuruz yine.
ay gülümm görmedim ben bunu etiketlememişsin ya bildirimde gelmedii
vala cozuttu iyice gülümmKıyamam destek olacağına köstek oluyor
Allıkla çocuk durumu ne alakaymış?
Kız çıkarma tepene adamı.
Orda bir dursun.
Hoş geldin ve görüşürüz abliş :)
çokk zorrr ve ağırr zamanlarr o kadar ağır ki...giyindi arkadaşlarının yanına gitti onlarlayken kahkaların biri bin para hesabı akşama eve gelince çocuk o zaman aklına gelirr ya ben hasta halinle evi topla gözyaşı bir taraftan şimdi otur tek başına 4 duvar içinde gelmesinii bekleFarkettim canım![]()
Heh iste boyle gul bosver milletiay gülümm görmedim ben bunu etiketlememişsin ya bildirimde gelmediiayyy ne iyi etmişşş
![]()
hava buzz gibi hem öyle hastayım ki anlatamam gözlerim baygın baygın bakıyorrSende cik gez bekleme onuasya_01
çokk zorrr ve ağırr zamanlarr o kadar ağır ki...giyindi arkadaşlarının yanına gitti onlarlayken kahkaların biri bin para hesabı akşama eve gelince çocuk o zaman aklına gelirr ya ben hasta halinle evi topla gözyaşı bir taraftan şimdi otur tek başına 4 duvar içinde gelmesinii bekle![]()
bu sıralar oldu özlem hemde öyle üzüyor kiiiKocan hep boylemıydı sonradanmu bıyle huylar edındı senı bu kadar uzmeye hakkı yok
bu sıralar oldu özlem hemde öyle üzüyor kiii![]()
doğumgünümü rezil ettiiiAllah ıslah etsın sen zaten stres yapıyosun erkek mılletıde garıp ılla guzel herseyı bozucaklar
doğumgünümü rezil ettiii![]()