• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kiz haberlerde gordunuzmu cok oldu dunya rekoru hindistanli bir kadin 11 iz dogurdu .
Allahimmmm
Dusunsene asyanin oyle oldugunu.
Hepsini teker teker arkasindan konusanlarin kucagina verir sus payi.
Al kaynana al elti al gorumce al fesat komsu buda sana falan
varmi baska isteyen varmi diye bagirir.
Ustunede zayif citir haliyle ortada bir dans tamamdir :KK70:
asya_01 asya_01
Asya ya niye gulmedin sana yazdim kusum bunu ya

Kızlar akşam yemeğe misafirim var
Evin işini hallettim şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede yemek hazırlıcam
Bugün pek gelemem

Benita özlem
Bugün tavuk göğsü yapacaktım ama buzlukta kalmamış
Ton balığı vardı ama onu canım istemedi
Yani daha bişey yiyemedim anca alışverişten gelince

Bende aldım tavugumu haşlıycam dıdıklıyıp bol baharatla yagsız tavada 2,3 dk cevırcem

hiçç bilmiyorumm:KK43:ama çok üzülüyorum dün doğum günümdü bugün ağzım kulaklarımda olmalıydı ama göz yaşım durmuyor:KK61:

Kıyamam destek olacağına köstek oluyor :(

ne desteği abla sabah bide kalkmış diyor bundan sonra allık falanda sürmiceksin makyajı yasak ederim bilmem ne bide burdan yakk:KK51:annesine söylese 2 gün içinde tüm akrabaları duyar tümm:KK61:

Allıkla çocuk durumu ne alakaymış?
Kız çıkarma tepene adamı.
Orda bir dursun.

Hadi ben kactim kızlar gorusuruz yine.

Hoş geldin ve görüşürüz abliş :)

Farkettim canım :KK43:
çokk zorrr ve ağırr zamanlarr o kadar ağır ki...giyindi arkadaşlarının yanına gitti onlarlayken kahkaların biri bin para hesabı akşama eve gelince çocuk o zaman aklına gelirr ya ben hasta halinle evi topla gözyaşı bir taraftan şimdi otur tek başına 4 duvar içinde gelmesinii bekle :KK51:

çokk zorrr ve ağırr zamanlarr o kadar ağır ki...giyindi arkadaşlarının yanına gitti onlarlayken kahkaların biri bin para hesabı akşama eve gelince çocuk o zaman aklına gelirr ya ben hasta halinle evi topla gözyaşı bir taraftan şimdi otur tek başına 4 duvar içinde gelmesinii bekle :KK51:

Kocan hep boylemıydı sonradanmu bıyle huylar edındı senı bu kadar uzmeye hakkı yok

Back
X