💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Güzelim laf dinlemiyosunki
Sana kaç sefer dedim hastayken spor yapılmaz vücut iyice zayıf düşer
Bitki çaylarını iç yat dinlen
bugün yapmadım zaten abliş ya bişey yiyemedim yarım saat önce arkadaşım geldi yumurtalı köfte yaptı zehir gibiydi acısı onu bolca limonla yedim ama ne güzel oldu varya çok iyi geldi:kk77:

Zuhal abla kahvaltiyi 12 debyaptik insan acilinca tika basa yiyor bi duzenime doneydim hakkaten.cok sıkıldım yaaa bunaldim vallaa

Kız emel valla kızyorum ha bılıyosun hata yapıyosun hala yıyosun 85 ol rahatla eve donunce daha pısman olucan eve donmeyı bekleme ne koyarlarsa koysunlar masaya onune yeme az ye 1 haftada aldıgın kılolar ıcın kac hafta ugrascan sana yazık

bugün yapmadım zaten abliş ya bişey yiyemedim yarım saat önce arkadaşım geldi yumurtalı köfte yaptı zehir gibiydi acısı onu bolca limonla yedim ama ne güzel oldu varya çok iyi geldi:kk77:
Keşke bide çorba falan yapıverseydi iyi olurdu sıcak sıcak

Keşke bide çorba falan yapıverseydi iyi olurdu sıcak sıcak
inanki söyledi yapıp öyle gideyim dedi ben istemedim sağolsun candosttur :KK36:ama daha bişey yiyemem abla köfte şişiri çünkü limonlayıp limonlayıp yedim kaçırdım birazz :KK23:

Kız emel valla kızyorum ha bılıyosun hata yapıyosun hala yıyosun 85 ol rahatla eve donunce daha pısman olucan eve donmeyı bekleme ne koyarlarsa koysunlar masaya onune yeme az ye 1 haftada aldıgın kılolar ıcın kac hafta ugrascan sana yazık
Bunu en çok yaşayan biri olarak doğru söze ne denir Tatlıcım

Özlemcim dünde demiştim sende bu hafta bölgesel değilde cardiyo yapmaya çalış
Şu diyet biraz işe yarasın

Bunu en çok yaşayan biri olarak doğru söze ne denir Tatlıcım

Özlemcim dünde demiştim sende bu hafta bölgesel değilde cardiyo yapmaya çalış
Şu diyet biraz işe yarasın

Salona uyelıgım bıttı dısarda yuruyırum evde hareket yapıyorum bır aksılık olmazsa yazılıcam tekrar bakalım

gülüm yüksek lisans yapınca ne değişecekti peki...çoğumuz üniversite mezunu ama boş gezenlerdeniz ben keşke meslek okuluna gitseydim diyorum

Kuzum ben akademik kariyer istiyorum.
O yüzden yüksek lisans şart.

Bir de bir an önce işe veya yüksek lisansa başlamazsam eşim memlekete taşınıyoruz diye tutturacak.
Ödüm kopuyor ölürüm ben orada :KK42:

Kuzum ben akademik kariyer istiyorum.
O yüzden yüksek lisans şart.

Bir de bir an önce işe veya yüksek lisansa başlamazsam eşim memlekete taşınıyoruz diye tutturacak.
Ödüm kopuyor ölürüm ben orada :KK42:
hımm anladım gülümm senin durum başka daha sıkı çalışsan gülüm dersaneye falan yazılsan

Canım torpil olmadıktan sonra ben Ales'ten de Bilim Sınavından da 100 alsam bile hiçbir işe yaramaz... :KK43:
bende onu demeye çalıştım gülüm bende eşimde üniverite mezunuyuz eşim serbest meslekte ben ev hanımı oldum etrafımda orta okul mezunlrı kadrolu işlerde hep torpille çalışıyor eşini başka türlü ikna edmezmisin gülüm mesela yapamm orda falan desen

Sana cevız cıg badem falan alsın sen ölculu ınlardan ye
kız özlem sorma adam azıttı iyice allık makyaj pantolon herrşeye karışır oldu yiceksin diye emir vereek konuşuyor ben her türlü yememek için direnicem çünkü biliyorsunuz ben ödül öğünü bile yapmıyorum yicek olsam cuma günleri bir öğünümü tatlı öğünü yaparım ama hani menümde görürseniz bilinki tartışma falan oldu da yedim

Back
X