Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim laf dinlemiyosunkikızlarrrr ben çooooooookkkk hastayımm yaa ölüyorummmm![]()
bugün yapmadım zaten abliş ya bişey yiyemedim yarım saat önce arkadaşım geldi yumurtalı köfte yaptı zehir gibiydi acısı onu bolca limonla yedim ama ne güzel oldu varya çok iyi geldiGüzelim laf dinlemiyosunki
Sana kaç sefer dedim hastayken spor yapılmaz vücut iyice zayıf düşer
Bitki çaylarını iç yat dinlen
Zuhal abla kahvaltiyi 12 debyaptik insan acilinca tika basa yiyor bi duzenime doneydim hakkaten.cok sıkıldım yaaa bunaldim vallaa
Keşke bide çorba falan yapıverseydi iyi olurdu sıcak sıcakbugün yapmadım zaten abliş ya bişey yiyemedim yarım saat önce arkadaşım geldi yumurtalı köfte yaptı zehir gibiydi acısı onu bolca limonla yedim ama ne güzel oldu varya çok iyi geldi![]()
inanki söyledi yapıp öyle gideyim dedi ben istemedim sağolsun candostturKeşke bide çorba falan yapıverseydi iyi olurdu sıcak sıcak
Bunu en çok yaşayan biri olarak doğru söze ne denir TatlıcımKız emel valla kızyorum ha bılıyosun hata yapıyosun hala yıyosun 85 ol rahatla eve donunce daha pısman olucan eve donmeyı bekleme ne koyarlarsa koysunlar masaya onune yeme az ye 1 haftada aldıgın kılolar ıcın kac hafta ugrascan sana yazık
Bunu en çok yaşayan biri olarak doğru söze ne denir Tatlıcım
Özlemcim dünde demiştim sende bu hafta bölgesel değilde cardiyo yapmaya çalış
Şu diyet biraz işe yarasın
Evde leslie yapsana cnmSalona uyelıgım bıttı dısarda yuruyırum evde hareket yapıyorum bır aksılık olmazsa yazılıcam tekrar bakalım
Evde leslie yapsana cnm
X xDerinMavix canim adet günün ne zaman kiz
gülüm yüksek lisans yapınca ne değişecekti peki...çoğumuz üniversite mezunu ama boş gezenlerdeniz ben keşke meslek okuluna gitseydim diyorumYüksek lisans işim olmadı yine şaşırmadım ama üzüldüm yine de![]()
gülüm yüksek lisans yapınca ne değişecekti peki...çoğumuz üniversite mezunu ama boş gezenlerdeniz ben keşke meslek okuluna gitseydim diyorum
hımm anladım gülümm senin durum başka daha sıkı çalışsan gülüm dersaneye falan yazılsanKuzum ben akademik kariyer istiyorum.
O yüzden yüksek lisans şart.
Bir de bir an önce işe veya yüksek lisansa başlamazsam eşim memlekete taşınıyoruz diye tutturacak.
Ödüm kopuyor ölürüm ben orada![]()
hımm anladım gülümm senin durum başka daha sıkı çalışsan gülüm dersaneye falan yazılsan
bende onu demeye çalıştım gülüm bende eşimde üniverite mezunuyuz eşim serbest meslekte ben ev hanımı oldum etrafımda orta okul mezunlrı kadrolu işlerde hep torpille çalışıyor eşini başka türlü ikna edmezmisin gülüm mesela yapamm orda falan desenCanım torpil olmadıktan sonra ben Ales'ten de Bilim Sınavından da 100 alsam bile hiçbir işe yaramaz...![]()
kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
kız özlem sorma adam azıttı iyice allık makyaj pantolon herrşeye karışır oldu yiceksin diye emir vereek konuşuyor ben her türlü yememek için direnicem çünkü biliyorsunuz ben ödül öğünü bile yapmıyorum yicek olsam cuma günleri bir öğünümü tatlı öğünü yaparım ama hani menümde görürseniz bilinki tartışma falan oldu da yedimSana cevız cıg badem falan alsın sen ölculu ınlardan ye